Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Octavia75 Dragi burtici si mamici de Timisoara, Va saluta o proaspata si preafericita de nascuta in data de 16 octombrie, Apgar 10, 3 kg si 90 g, 51 cm cu numele de Vesna.Noi trebuia sa mai stam in burtica pina pe data de 21, dar ne-am grabit un pic. Ne-am nascut natural, la spitalul Odobescu cu Dr. Chahem Nedal, caruia tinem sa ii multumim inca o data din suflet pentru tot ce a facut pentru noi. Am venit acasa acum 2 zile si suntem foarte bine amandoua. Octavia75 & minunea noastra mica, Vesna (16.10.2008) |
Felicitari Octavia! Vesna sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Serbanica
si noi dam din picioare toata ziua.Astazi cel putin am inceput de dimineata si atata dam pana aruncam si panatalonasi dupa noi!Nici nu stiu ce sa mai cred or fi colici sau nu?Noi mergem pe Sab Simplex.Azi o sa incerc sa ii dau si Espumissan o sa ii spun sotului sa cumpere de la farmacie.Am incercat si cu Debridat care a mers bine la multi bebelusi dar la noi a avut un efect contrar l-a agitat foarte tare plangea isteric.Voi ce folositi?Oare pana la ce varsta tin colicii astia ca si pe mine ma inebunesc deja

Ah si sa nu uit felicitari Octavia.Sa iti traiasca bebelina sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!!
[/quote]
Ai incercat sa=l pui pe burtica??? ca si Beatrice atata dadea din picioruse de nu stateau pantalonasii pe ea si nici acum nu ar sta dar nu ii mai prea dau din aia cu picior doar ... si sosetele ce sa mai spun ca nu stau de nici o culoare.
Dar ea de cand doarme numai pe burta nu mai are colici deloc. si nu am folosit decat cateva zile Bonnisan si degeaba...
Pupici sa treaca!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
scuze s=a sters ceva la mesajul anterior dar cred ca tot intelegi ...
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica POZE NOI!! |
Ce dulce e printul tau! seamana cu Alex al meu cand era mic numai ca el era mai blondutz.
Si ce super tare e poza aia in care se tine de puztulica !!!!
Suuuuuper!!!
Ank, stai bine cu kg, te tine Raul in priza. Si pe mine m-a tinut Alex si tot am luat 14 kg.
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
mihaser spune:
Ank si io cu acelasi gand ma consolez...pare ca nu o deranjeaza prea tare...a fost o zi ca oricare alta...am avut si musafiri!
Cristina suntem la 19 30 in 11.11...Si Miha mi-a spus ca e in 17...prietena mea de la ziua lui Cristi care avea 2 baietei Lorand si Arpi...si mai are o minune din 13 mai Mihaita...ginerica!![]()
Pup!
Ank83 spune:
Mai fetelor azi noapte la ora 1 am crezut ca ajung la Odobescu...M-au luat niste dureri de burta ..doar ca erau continue ca la ciclu.Am luat un no-sa si scobutil si mi-a trecut de abea in vreo 45 de minute
... Si totul s-a datorat cred unei tampenii de lapte cumparat ieri ...care avea gust ca si cutia in care era ambalat
.Dupa ce ca nu imi place laptele deloccccc... si m-am chinuit si eu sa beau..uite ce patesc ..si am luat doar 2 guri.Si de la problema cu stomacul m-au luat si durerile de burta.Sotul a baut si el jumatate de pahar ..si la fel dureri de stomac.. si Raul a tras si el cateva guri si s-a smiorcait toata noapte
.
Era un lapte importat de la Unguri... Nu mai cumpar cat traiesc eu lapte de vaci ungurite
.
Acum ma bucur ca am scapat ...ca nu as fi vrut sa nasc prematur.. Chiar daca sunt 33 de saptamani ..
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine 
serbanica spune:
Ank imi pare rau de ce ai patit,eu in timpul sarcini am facut o urticarie de la carne.Mie nu imi place carnea si nu o maninc asa ca am zis sa aibe bebe de toate si am mincat dar asa cu scirba o bucata si m-am umplut de bube
.Deatunci nu am mai miincat.
serbanica spune:
Cristina colici s-ar putea sa tina pina la 6 luni dar la uni bebelusi trec si la 3.Pe burtica l-am pus dar cind are crize nu ii trebuie nimic decit la mine in brate se linisteste.Azi noapte l-am pus pe burta la mine pe burtica si asa am adormit amindoi dar acum am niste dureri de spate dar nu imi pare rau daca ii trece o sa il mai culc asa.
Octavia75 spune:
ttenzika multa sanatate la burtic, sa stea acolo cat trebuie si sa vina pe lume foarte usor. Multumim de felicitari. Pe dr. Ahmad l-am auzit in sala de travaliu cum isi incuraja o pacienta si mi s-a parut tare calm si cumsecade, ca dealtfel si dr. Nedal. Eu pe dl. dr. l-am intrebat inainte cat trebuie sa ii dam, ca sa stim o treaba. Ne-a spus ca 800 ron, pentru nastere naturala, fara epidurala, din care a platit el taxa ptr. spital.
Personalul mi s-a parut ok. Erau niste asistente tinere super dragute, chiar si fara "ajutor". Mi-a facut totusi placere sa le ofer o mica "atentie" la 2 dintre ele.
Noi si inca o mamica cu bebelu ei, dupa nastere am fost cazati la prematuri, ca nu mai aveau locuri la "grasunei" (asa le spuneau asistentele la cei nascuti la termen).
Despre preturi de cezariana...nu stiu ce sa zic....depinde de dr. cel mai bine e sa intrebi, fara nici o jena ca nu are ce sa strice. Macar stii cat trebuie sa pregatesti.
Pe tata nu cred ca il lasa sa asiste la nastere dar imediat dupa il lasa sa urce la tine.
La bebe se merge din 3 in 3 ore la alaptat: 6-9-12-15-18-21-23. Ti-l aduce in salon doar daca te simti rau (si trebuie sa mergi sa anunti sa ti-l aduca), sau daca ai salon rezervat stai tu singura cu bebelu in camera.
Inca o data, multa sanatate si sarcina si nastere usoara.
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Fancy spune:
Ciao, fetelor.
Vesna, Maitra, bun venit pe lume!!!!!!!!!!!!!:) Sanatate si fericire!!!!
N-am mai intrat de mult, v-amn citit acum....
Miha, ce peripetii cu pantofiorul cenusaresei:)
Cristina, am vazut-o pe Bea, e o dulceata, ce par frumos are! E un copil interesant:)
Ank, ce mare e raulito, l-am vazut in actiune de ziua lui, e un scump. Imi pare rau ca ai patit-o cu laptele; era cumva UHT? ca am si eu acasa....:) Eu am luat de la unguri dar nu am avut nimic...
noi nu mai avem colici de la 2.5 luni, foarte rar o mai doare burtica; si avea efect bonnisan.
pupic
ce se aude cu intalneala?
Lucia & Iulia, 31.07.2008