Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaser spune:
Octavia mii de felicitari! Sa va traiasca micuta Vesna! O sa va adaug pe listuta! Bravo!

serbanica spune:
Octavia feliciatri!
Noi ieri am facut vacinul de 2 luni si am fost foarte cuminti.Am facut cel de la stat si nu am facut ractie de loc decit un pic de febra si atit.Am dat din picioruse toata ziua,mai mult ne doare burtica decit piciorul,deja nu mai stiu ce sa fac cu colicii am incercat de toate,nu mai pot!!!

ttenzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Octavia75 Dragi burtici si mamici de Timisoara, Va saluta o proaspata si preafericita de nascuta in data de 16 octombrie, Apgar 10, 3 kg si 90 g, 51 cm cu numele de Vesna.Noi trebuia sa mai stam in burtica pina pe data de 21, dar ne-am grabit un pic. Ne-am nascut natural, la spitalul Odobescu cu Dr. Chahem Nedal, caruia tinem sa ii multumim inca o data din suflet pentru tot ce a facut pentru noi. Am venit acasa acum 2 zile si suntem foarte bine amandoua. FELICITARI PENTRU FETITA!!!,am si eu o intrebare:o sa nasc si eu tot la odobescu,si medicul meu este tot un arab coleg cu nedal AHmad,ai auzit cumva de el pe acolo???,cum e la nastere???,si cum e cu taxa aia la odobescu pt.nastere normala si cezariana??,ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai putea sa imi rasapunzi,a si mai vreau sa te intreb ceva? pe tata il lasa sa asiste la nastere?? si pe bebe il ai tot timpul cu tine sau doar cand il alaptezi?? personalul cum e?? Octavia75 & minunea noastra mica, Vesna (16.10.2008) |

26+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
ttenzika spune:
| citat din mesajul lui Octavia75 Dragi burtici si mamici de Timisoara, Va saluta o proaspata si preafericita de nascuta in data de 16 octombrie, Apgar 10, 3 kg si 90 g, 51 cm cu numele de Vesna.Noi trebuia sa mai stam in burtica pina pe data de 21, dar ne-am grabit un pic. Ne-am nascut natural, la spitalul Odobescu cu Dr. Chahem Nedal, caruia tinem sa ii multumim inca o data din suflet pentru tot ce a facut pentru noi. Am venit acasa acum 2 zile si suntem foarte bine amandoua. Octavia75 & minunea noastra mica, Vesna (16.10.2008) |
FELICITARI PENTRU FETITA!!!,am si eu o intrebare:o sa nasc si eu tot la odobescu,si medicul meu este tot un arab coleg cu nedal AHmad,ai auzit cumva de el pe acolo???,cum e la nastere???,si cum e cu taxa aia la odobescu pt.nastere normala si cezariana??,ti-as fi foarte recunoscatoare daca ai putea sa imi rasapunzi,a si mai vreau sa te intreb ceva? pe tata il lasa sa asiste la nastere?? si pe bebe il ai tot timpul cu tine sau doar cand il alaptezi?? personalul cum e??

26+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
dyanira spune:
| citat din mesajul lui serbanica Octavia feliciatri! Noi ieri am facut vacinul de 2 luni si am fost foarte cuminti.Am facut cel de la stat si nu am facut ractie de loc decit un pic de febra si atit.Am dat din picioruse toata ziua,mai mult ne doare burtica decit piciorul,deja nu mai stiu ce sa fac cu colicii am incercat de toate,nu mai pot!!! ![]() ![]() ![]() |
Serbanica
si noi dam din picioare toata ziua.Astazi cel putin am inceput de dimineata si atata dam pana aruncam si panatalonasi dupa noi!Nici nu stiu ce sa mai cred or fi colici sau nu?Noi mergem pe Sab Simplex.Azi o sa incerc sa ii dau si Espumissan o sa ii spun sotului sa cumpere de la farmacie.Am incercat si cu Debridat care a mers bine la multi bebelusi dar la noi a avut un efect contrar l-a agitat foarte tare plangea isteric.Voi ce folositi?Oare pana la ce varsta tin colicii astia ca si pe mine ma inebunesc deja

Ah si sa nu uit felicitari Octavia.Sa iti traiasca bebelina sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
mihaser spune:
salut!
azi ne-am pus ghipsu`
pare ca nu o deranjeaza prea tare...bine ca nu merge...ca nu ar fi putut!
acum ii fac masj la degetele ptr circulatie.
va pupam
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mihaser salut! azi ne-am pus ghipsu` ![]() pare ca nu o deranjeaza prea tare...bine ca nu merge...ca nu ar fi putut! acum ii fac masj la degetele ptr circulatie. va pupam Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
...stiu cum e
... si noi tot faceam masaj pt circulatie.. dar m-am consolat cu ideea ca era mic si inca nu avea tentative de mersAnk
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 8 saptamani pana vine

cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui mihaser Salut! Am fost cu Eli la fizioterapie...Ne-a spus d-na dr ca nu prea se poate fara gipsulet din pacate...Maine cred ca mergem la Tucanu sa punem gipsu`...Cristina poate facem schimb de programari la Boia...ca noi suntem in 11 si ne-ar trebui mai tarziu...dupa gips. Pentaximul e foarte bun si de luna viitoare o sa fie gratuit...Eu pe asta o sa-l fac! Sanatate lui Alex! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Merci Miha!
Pai ar fi super! facem schimb!!! sa=mi spui ora din data de 11
Lasa ca scapati repede si de gipsuletz... bine ca nu e cald sa se irite de la gips!!! Pupici la Eli!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex