Gravidute si mamici de Timisoara (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Fancy, spuneai de sterilizat si mi-am amintit sa va intreb de sterilizator. As vrea sa cumpar unul, dar pentru cuptorul cu microunde. Voi care credeti ca e mai bun?

37+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fancy va asteptam...wow deja dintii!...la fel ca noi!
Sterilizat la rece se ref fie la sterilizat in sol de sterilizat cu apa rece, fie la pus la congelator

Roxy eu nu am sterilizator...le-am fiert...exista un baby cook pe buburuza care e f util...face multe chestii...dar daca ai deja microunde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

eu am un sterilizator imprumutat dar acum nu mai sterilizez nimic cu el ca nu mai vrea nici ceai...
parerea mea este ca poti steriliza si prin fierbere, nu mai da banii....De asta pt microunde nu stiu nimic, nu am vazut/folosit...

tot caut dintii in gura la iulia:) si nu e nimic.....am pus degetul si am dat si cu coada unei lingurite de metal dar nu se aude/simte nimic. Se vad in schimb 2 dungulite albe jos, deci presupun ca sunt in curs de aparitie....

fetelor, am observat ca are asa alb in gurita...e un fel de afta de la lapte sau ce poate fi? nu pare sa o deranjeze dar am observat eu acum, o fi normal?

va pup

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Joi ora 16 30 intrunire de mamici la Nani. Va asteptam!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

si unde e Nani ??? ca eu nu stiu ... imi spuneti si mie asa cu str.si nr. ca sa venim si noi cu un taxi ...

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

e posibil sa fie afte de la lapte.Sa o duci sa o vada pediatrul sa iti prescrie o solutie sa o dai in gurita ... ca se poate duce pe gat afta si nu iti va mai papa deloc.

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

Dar unde e Nani asta?? ca poate ajung si eu 15 minute ...doar ca fara Raul.. doar cu Cecilia vin !!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Oti... gand la gand

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Fancy daca e ce cred eu , pentru asta e glicerina boraxata am primit de la tanti doctor a noastra cu care ii curatam gurita , dar cel mai bine iti soune un medic . Cu siguranta o deranjeaza , inchipuieti ca ai avea tu limba unsa cu ceva oare te-ar deranja ??

Ank83 am admirat copil frumusel si o mami superba cu burtica ... ce sa faci timpul zboara copilul creste ... pai acusica e si frate mare , deci ???

si ce multe burticute noi in ultima perioada Bine ati venit in nostru

si nu in ultimul rand Ashera sa stii ca am ragusit o perioada cat am tot strigat si nimic , dar oare acum pot sa va urez Casa de piatra sau ma insel ???

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Oti, multumesc de urari . Da, a fost si nunta in septembrie si a fost tare fain . Ce mai face Laurentiu? Si voi aveti multi dintisori?
Nani e pe straduta care merge din Unirii spre Libelula. Imi scapa acuma cum o cheama. Cum mergi spre Libelula, e pe partea stanga. Cam vis a vis de Pirania (eu numai baruri stiu pe acolo ).
Nu stiu daca ati inteles ceva....

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

M-am delectat si eu cu pozele cu Laurentiu . Foarte frumos.
Si am vazut ca purtati deja chilotei. Nu mai folositi pampers? Asa baiat mare ai?

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput