Gravidute si mamici de Timisoara (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

M-am delectat si eu cu pozele cu Laurentiu . Foarte frumos.
Si am vazut ca purtati deja chilotei. Nu mai folositi pampers? Asa baiat mare ai?

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

ne-ar place noua ... dar sub chilotei e pampi , de fapt rolul chilotelului e de a tine pampi ca sa nu-l taie banda . Dintii ... urasc subiectul ... ne chinuie de ceva vreme doar asa vreo 2-4 canini ca si astia nu pot altfel decat toti deodata .
Referitor la adresa ... m-ai pierdut pe drum . Dar ma uit si pe net .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

si noi am vazut poze cu Chris imediat ce au fost puse pe net (va avem favoriti la picasa si ne anunta pe email imediat ce e nou )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

mai fetelor nu cumva e NONI Str. Vasile Alecsandri (denumire veche: Alecsandri vasile, Cartier: CETATE), Nr. 4 si uite si www.timisoreni.ro/harta/Magazine_copii/22610/" target="_blank">harta . Astept o confirmare daca da sau m-am inselat .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui otim

mai fetelor nu cumva e NONI Str. Vasile Alecsandri (denumire veche: Alecsandri vasile, Cartier: CETATE), Nr. 4 si uite si www.timisoreni.ro/harta/Magazine_copii/22610/" target="_blank">harta . Astept o confirmare daca da sau m-am inselat .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Cred ca asta e! Cristina e singura care l-a vizitat...ne intalnim noi....ma puteti suna...

Va pup! Va asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Citat:
citat din mesajul lui otim

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Asta e

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

buna dimineata vrea cineva ?? e gata .

Mihaela la ce ore da-i tu raspunsuri , matinale nu gluma . Am sa caut nr. tau de telefon ca stiu ca l-ai dat aici pe net ca atunci nu l-am notat din pacate .

Ashera

noi in principiu venim , poate nu ajungem chiar la 16,30 pentru ca Laurentiu din somnul de pranz se trezeste cam pe la 15,30 si pana papa + hainute + pana ne dezbracam si ne imbracam din nou necesita uneori ceva mai multa vreme alteori suntem gata imediat .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza, ca asa e frumos .
Oti, ai inceput serviciu?

Mami de
Chris (08.08.07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Asta e

Mami de
Chris (08.08.07)

vii si tu ??? ar fi super , stiu ca Chris e la bunici , dar sa nu-ti faci griji ca ai sa te plicti fara copil ca te punem noi bona daca vrei mai ales daca vor veni mamici cu doi copii ...

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

nu , pentru ca nu am cu cine il lasa pe Laurentiu . La staful doctoritei noastre ar fi bine sa amanam cresa sau gradinita pana prin martie ca sa treaca perioadele cu viroze ( sa ne ferim cat putem acum ca pe urma recuperam noi si la acest capitol ) .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Neata tuturoe,

Ashera am vazut si eu pozele lui Cris si e un dulce. Ce am remarcat e "camera bb-lui". Anul asta in ideea de a avea un bb si noi am facut aceeasi manevra, am extins dormitorul si am izolat "camera mica".

Ma bucur ca nu mai exista lume care a facut acelas lucru :)

Mergi la inceput