Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 15
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Joi ora 16 30 intrunire de mamici la Nani. Va asteptam! ![]() ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
eu sunt la scoala... si a si niste teste
...offffAnk
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
Ank83 spune:
Sa va povestesc ce pui cuminte a avut mami azi
...
Azi la amiaza cand a vrut sa faca nani statea in picioare si si-a pus capul pe pat pe perna si se uita la mine ...sa inteleg..A vazut ca nu il bag in seama ... s-a dus la calorifer in picioare si se sprijinea cu mainile si capul de calorifer sa doarma
... Si cand a vazut ca masa chiar e tuta si nu pricepe a venit la mine si si-a pus capul pe genunchii mei si dupa s-a uitat la mine cu ochisorii lui frumosi sa inteleg ce vrea 
..
Dupa masa cand a vrut papa(adica nu lapte )a mers la scaunul de masa sa se ridice in el ... si facea din buze papa... cand l-am ridicat in brate sa il pun in scaun a luat direct in aer pozitia de sezut
.
Iar acum seara cand a vrut la baie(eu eram la scoala) a luat-o pa mami ,adica pe buni a lui, de mana , a duso la vana si isi ridica piciorul sa se urce in ea.Tuca-l mama de frumos
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia
toshador spune:
Neata tuturor, pitici si mamici.![]()
Ank, sa-ti traiasca ca tare dragut e.
Eu vroiam sa va intreb fetelor cate ceva. Ieri am avut febra, nu mare 37,0, dar m-am simtit ca naiba toata seara. E normal? Am citit in miile de carti care le am ca iti creste temperatura corpului in timpul sarcinii dar eu speram sa nu o simt ca si pe ceva naspa. In schimb am reusit in sfarsit sa mananc ceva si Doamne ce bine a fost. Si azi dimineata ce greu m-am trezit......
Cam asta pe moment.
cristina_nagy spune:
Ciao!
Prezenti la datorie!!!!
Vad ca nu prea sunt amatori de intalneala!!!
Ne vedem joi care vreti sa veniti
Pupici
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
Roxyn spune:
Eu as veni cu drag dar azi termina mesterul cu zugraveala si, incepand cu deseara,CURATENIA!!!
Cred ca dupa curatenie voi naste.![]()
Sper sa se termine odata cu deranjul asta si cu praful, ca nu mai suport. De fapt, majoritatea cunoasteti senzatia.
37+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui toshador Neata tuturor, pitici si mamici. Ank, sa-ti traiasca ca tare dragut e. Eu vroiam sa va intreb fetelor cate ceva. Ieri am avut febra, nu mare 37,0, dar m-am simtit ca naiba toata seara. E normal? Am citit in miile de carti care le am ca iti creste temperatura corpului in timpul sarcinii dar eu speram sa nu o simt ca si pe ceva naspa. In schimb am reusit in sfarsit sa mananc ceva si Doamne ce bine a fost. Si azi dimineata ce greu m-am trezit...... ![]() Cam asta pe moment. |
La 37 nu se considera febra... Dar e adevarat ca nu toata lumea se simte bine la temperatura asta.Asa sunt si eu, ma simt toata uscata la 37 grade ...

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia
toshador spune:
Da si eu ma simt foarte rau la temperatura aeea. Si inainte de sarcina, la 38 sunt mai ok decat la 37.
Dar e ok sa am temperatura asta a corpului? Eu ma ingrijorez pt bb.
mihaser spune:
| citat din mesajul lui Roxyn Eu as veni cu drag dar azi termina mesterul cu zugraveala si, incepand cu deseara,CURATENIA!!! Cred ca dupa curatenie voi naste. 37+ viitoare mamica de Vlad AndreiAsa_crestem_noi |
Vecina mea graviduta a angajat o firma de curatenie dupa renovare... a platit 1,8 mil si in 6 ore era luna in ap de 2 camere.
Fancy spune:
va salut pe toate
ank, ce puisor cuminte si istet:)
fetele, eu cred ca vin la intalneala maine la 16.30. vreau sa va cunosc:)
surpriza , azi am fost la dr cu iulia pt masurat si cantarit si ....i dau dintii:):). Adica deja au dat jos, eu nu am observat, a fost un pic mai agitata si ma musca de san sapt treecuta dar nu a fost nimic neobisnuit......si are doar 3 luni si o sapt:)
Vreau sa ii dau o jucarie din aia de la chicco pt dinti, de rontait; zice ca se sterilizeaza la rece...ce inseamna asta? exista ceva solutie speciala sau se poate si cu spirt?
va pup
Lucia & Iulia, 31.07.2008