Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 14
toshador spune:
Buna tuturor.
Am o dilema. Doctorita mea, Anca Cretu, este plecata si nu stiu cand va veni. La primul eco am fost la Florea Ana de la clinica Cioata. Mi s-a parut foarte de treaba. Ce pareri aveti fetelor? Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat.....
Ar mai fi o alternativa sa merg la Bacila dar e totul ocupat cu o luna inainte si mi se pare super naspa sa ai un medic la care te programezi cu 4 saptamani inainte.
Multumesc mult si noi va pupam.
mihaser spune:
Neata!
Toshador asa am patit si eu cand am vrut sa merg la Bacila...dar vezi ca el e la vreo 3 clinici...suna la toate si vezi unde se poate mai repede.
Fetele am modificat listuta...
Va rog sa ne votati si pe noi:
http://www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/
Va pup! Sunt asa happy ca in sfarsit vine mama joi la mine...am si eu ajutor!
Roxyn spune:
mihaser, am votat!
toshador, Bacila este la Clinic's si la Cioata. Poate mai e undeva dar nu stiu.
36+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
alexi22 spune:
buna fetelor,
am si eu o rugaminte la voi ,stie cineva o cresa foarte buna in apropierea zonei Giroc?As vrea sa o dau pe Giulia la anul si nu sunt foarte hotarata unde, mie imi place Children Care dar este destul de departe.
Voi cum va mai descurcati cu bbei vostri?Ce pozne mai fac?
Giulia pe masura ce creste tot mai neastamparata este.Au rasfatato f mult ai mei si acum suntem la crizele de personalitate.
ashera prin acelasi etape este si Chris?te intreb ca ei sunt de varste mai apropiate.
anka intradevar mai ai f putin,lasa frica ca o sa ai o minune de fetita.Raul ce mai face?
miha ,cristina la voi cum e cu doi ?Eu as mai vrea sa mai am unul dar este f greu cand nu are cine sa te ajute poate in viitor.
mami de
giulia rebeca 13.08.2007
Ashera spune:
toshador, Bacila este la Cioata, la Grigoras si la Medicis. Insa daca te hotarasti sa nasti cu el, iti va da nr lui de mobil si ori de cate ori ai nevoie, il suni pe el si te va putea primi, indiferent daca are alte programari sau nu. In caz de urgenta te poate primi si la spital. Asa s-a intamplat in cazul meu si asa stiu ca procedeaza.
Alexi, Chris parca dupa varsta de 1 an s-a mai cumintit. Parca acum ma mai inteleg si eu cu el. Inca nu a inceput cu crizele de personalitate, cu toate ca am citit ca majoritatea copiilor de varsta lui incep deja cu crizele si violentele. E o etapa normala, nu tine de rasfat, ci e un nou fel de comunicare a frustrarilor. Cica tine pana in jurul varstei de 3 ani, cand incep sa comunice verbal mai bine.
Si Chris e tare rasfatat, mai ales ca in ultimul timp a stat mai mult pe la bunici. Insa eu consider ca unui copil tre sa ii dai TOTUL, ca asta nu e rasfat ci e iubire. Cat o sa putem, o sa-i oferim tot ce vrea el, si sunt convinsa ca si educatia se poate face cu vorbe bune cand va vi mai maricel si va intelege mai multe.
Sa sti ca si mie mi-e dor de un bb mic
. Dar parca asi mai astepta 1 an...
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
Ashera spune:
Miha, tare dulce Cristian. L-am votat
Mami de
Chris (08.08.07)
toshador spune:
Ashera, merci mult de raspuns.
Eu mi-am facut la el programare la Clinics dar am reusit doar de la 8 ceea ce am inteles ca e dupa program.
Acum sunt foart ecurioasa ce o sa fie si cum va fi alal mic 
Ashera spune:
toshador, Bacila e un doctor foarte bun. Eu nu am avut surprize neplacute din partea lui. Cate saptamani ai? Iti poate spune deja daca e baietel sau fatita?
Mami de
Chris (08.08.07)
toshador spune:
Pai noi suntem mici inca. Azi am intrat in saptamana a 8-a. Mergem la medic in 13 noiembrie, atunci vom fi in saptamana a 9-a.
Eu sunt foarte stresata cu medicii gineco ca am fost pe la o suta si unul si nici unul nu era pe placul meu. Dupa ce mi-a plecat doctorita mea is tare bozu
, dar nasa mea merge la Bacila si e foarte multumita.
Eu sper sa fie totul bine, de fapt sunt sigura doar sa imi placa medicul si sa pot ramane la el. Eu is de parere ca trebuie sa simti o legatura cu acel medic.
Asta e. Mai vorbim maine ca acum mergem acasa ca ne asteapta tati![]()