Gravidute si mamici de Timisoara (21)
Raspunsuri - Pagina 10
_irina_ spune:
of, noi avem iar otita. Nici nu am facut inca 2 luni si deja suntem la a doua otita.
M-as mai duce si la doctorita Zabos sa vad poate ma lamureste ea de ce face piti otita non stop. Ea saracuta nu plange, doarme noaptea... dar nu mi se pare ok.

nici nu stiu ce sa fac cu botezul. Inca nu am decis cand sa il facem si nu am organizat, as fi vrut in 10 ca e ziua mea, dar se pare ca nu se va putea.
fericita de
- Andreea
Ank83 spune:

...eu m-am trezit acum cu o mancarime groaznica pe partea dreapta in gat..CAnd m-am uitat ce sa vad...
... 3 bubite de puroi pe amigdala dreapta.. Na treaba e asta??!!!
... Si asa ca o baba ce sunt ... mi le-am frecat bine cu sare si vad ca s-au m-ai dus mancarimile... sper sa nu ajung la antibiotic ca inebunesc 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 7 saptamani pana vine
Cecilia
mihaser spune:
Irina sigur e otita? poate e doar o inflamatie!
Ank a grija de tine!
Raulito ce face? Dar Cecilia?
damiana spune:
ceau, fetelor!

va salutam, eu si bebitza, care trebuie sa vina pe la sfarsitul lunii februarie... 

damiana spune:
ceau, mihaser! si ceau fetelor! 

UM: 02.06.2008
DPN: 20.02.2009
DR: Camelia Mihalca
ne puneti sipe noi la listutza? 

toshador spune:
Buna la toate burticile si mamicile.
Sunt noua pe forum si ma bucur foarte mult ca exista un subiect cu timisorence, cred ca e foarte util pt noi cele noi in meserie.
Noi avem 6 saptamani si 2 zile
, am facut deja prima foto si era doar un punct, dar s-a vazut.
Va pup si tinem legatura
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui toshador Buna la toate burticile si mamicile. Sunt noua pe forum si ma bucur foarte mult ca exista un subiect cu timisorence, cred ca e foarte util pt noi cele noi in meserie. Noi avem 6 saptamani si 2 zile Va pup si tinem legatura ![]() |
Bine ati venit si voi!
Sarcina usoara! 
mihaser spune:
Trebuie ultima menstruatie, data probabila a nasterii, dr si data ta de nastere ca sa iti uram si noi!![]()
Damiana gata!