Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)
Raspunsuri - Pagina 8
anes spune:
Am plecat la culcare ca parca vad ca atunci cand adorm ma striga Remus pt. tzatza
!
Va pup, multumesc pt. sfaturi! Am sa va mai intreb! ![]()
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Remus
Otiliav spune:
Anes, eu sunt o mancacioasa de felul meu. Ei in prima luna dupa nastere venea sotul seara acasa si ma punea sa mananc pentru ca vedea ca nu am deschis frigiderul. Lichide beam dar nu aveam pofta de mancare desi luam Supradyn. Cumva organismul s-a usurat de sarcina si spunea gata cu mancatul. Am inceput sa mananc de nevoie ca o simteam ca nu se mai satura. Asa am si slabit mult prima luna 10 kg in spital si 5 acasa, ca nu mancam si eram ocupata mereu cu bb.
Eu saptamanal o cantaream la pediatra, am mers prima data la consult cand avea 2 saptamani ca mai devreme nu s-a putut fiind Craciunul si Revelionul si dupa aceea la o saptamana in primele 2 luni ca Ana a facut o criza hormonala, avea si ea laptic in titi
si trebuia urmarita evolutia ei, ii puneam toata ziua rivanol sa se desumfle titile. A, si se irita una-doua ca pediatra ne-a spus sa o tinem cu doi pampersi ca are displazie de sold. Iar ea grasunica, doi pampersi, kk de 8-10 ori pe zi ca facea dupa fiecare alaptat o tineam numai in iritatii pana am renuntat la 2 pampersi.
Eu zic sa-l testezi, vezi ce face fara doza de lapte praf, suge mai serios sau nu. Tu simti ca goleste un san la o masa?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
33+
Pozele noastre
cristina_ph spune:
mai fetelor cum reusiti sa dormiti noaptea.....eu am 3 saptamani de cand nu pot sa dorm si nu stiu ce sa mai fac....mi-e teama sa nu o iau razna!Adorm pe la 23.00 si ma trezesc in jur de ora 2.00 cu stare de rau,senzatia ca nu am aer,calduri sau frisoane si nu pot sa mai stau in nici un fel.Singura pozitie agreata este plimbatul prin casa!
Ma gandesc ca nu mai este prea mult pana vine bebe si o sa fiu moarta de oboseala.Voi v-ati confruntat cu acesta problema?Aveti vreun remediu?AM INCERCAT CEAI DE TEI,MAI MULTE PERNE,LAPTE CALD,SEDATIF PC(MEDICAMENT HOMEOPAT)dar fara nici un rezultat!
Offf...imi vine sa urlu numai cand ma gandesc ca mai am cel putin 4 saptamani.Asa o fi pana la sfarsit?
Va pup fetele si sa stiti ca va citesc cu sfintenie in fiecare seara.Mi-e putin greu sa ma integrez in grupul vostru pentru ca sunteti deja cu pritenii inchegate de ceva vreme,dar faceti parte din viata mea!
Le felicit din suflet pe prospetele mamici si astept in continuare povesti despre piticii lor!
34+
Andrei Alexandru
cristina_ph spune:
Ginye,te felicit pentru atitudine si va doresc multa sanatate!Am discutat cu soacra mea care este medic despre cazul tau si m-a asigurat ca la momentul asta se fac operatii in urma carora nu se mai vede absolut nimic.....asa ca,nu ai de ce sa-ti faci griji,bebe este norocos ca are niste parinti ca voi!
34+
Andrei Alexandru
cristina_ph spune:
Anes,bebe Remus este superb,neputand sa dorm toata noaptea m-am delectat cu pozele lui.Sa va traisca,sa fie sanatos si sa aiba parte de tot binele din lume.
34+
Andrei Alexandru
spiridusul spune:
sufar de insomnii
mey e prima noapte in care imi dau copilul de acasa, ....rau mai este.
o fi mancat?
o fi dormit?
l-o fi invelit sor-mea?
oare l-a pupat de noapte buna?
Anes.. intra si aici, la alaptatul help-line http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124117&whichpage=25.. pe vremea mea, erau cateva fete "experte" care isi faceau timp sa sea sfaturi multe si bune.
fetele ti-au zis bine, proba suptului e istorie de mult, nu e deloc relevanta. copilul se cantareste la 2 saptamani.
nu exista lapte mai bun decat laptele de mama. gandeste pozitiv. bea multe lichide, eventual, pt stimularea "productiei" poti sa te mulgi DUPA de mananca bebe. (dah, naspa traba... eu am avut o pompa manuala de la Chicoo.. o porcarie... mai repede ma descurcam manuel, cu mainile personale
)
teoria aia de o stiu eu, zice ca bb trebuie sa manace la maxim 4 ore... pe mine pediatra m-a sfatuit sa il trezesc la 3 ore sa ii dau tzitzi... ete scart.. da' ei i-ar conveni sa o trezeasca cineva din somn sa ii bage tzatza pe gat?
pt icter, tine-l pe bebe cat mai dezbracat, in dreptul geamului, la pranz... undeva la lumina ... 5-10 minute.. il ajuta ...
moama ce ochi ai, ai vazut rpd in poze... las' ca discutam alta data, sa nu speriem fetele pe aici
haide ca nu vreau sa va toc prea des cu teoria alaptatului, dar mie una, mi-e ciuda ca am primit sfaturi proaste, si am fost convinsa ca nu am laptele bun.... asa fraiera am fost ca am facut si kk-tul ala de proba grasimii.... bine ca mi-am revenit, si am reusit sa alaptez pana la 1 an si ceva.. .cand am ramas bortzo again
36 w
Cristian +
Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
loren@ spune:
Nici eu nu am dormit grozav...acum gatesc la prima ora
Alaptat la Bia m-am luat dupa mama (asistent pediatru) sa ii dau la 3 ore sau 3 ore jumate, nu mai devreme...MARE GRESEALA...a urlat Bia de m-a timpit vreo 3 luni si nici acum nu sunt sigura ca nu urla de foame...si, desigur ca la 3 luni jumate nu a mai vrut sa suga si bye bye lapte...basca ca o cintaream dupa fiecare masa, parca eram nebuna!
Acum am sa o alaptez la cerere si fara stresul cintarului!
Anes Bia a avut icter peste 1 luna...eu cred ca o sa pape daca ii e foame, dar nu stiu ce sa iti zic cu bibele praf de seara ca si eu i-am dat primele 2 sapt. alternativ!
Bianca Andreea
Larisa Elena
37+
A M R numai 3 saptamini 
futuremother spune:
buna dimineata!
waw cate news-uri ....
anes ai un bb genial, sa va traiasca !!!
35+
si mamica de 
AMR 5 sapt
futuremother spune:
si referitor la lactatie, asa e .... cu cat o stimulezi mai mult cu atat se produce mai mult ..... parerea mea este ca cea mai buna pompa e tot copilul ![]()
va pup pe toate 
35+
si mamica de 
AMR 5 sapt
loren@ spune:
M-am apucat de curatenie si am o mindrete de intepaturi in col...mai mult merg cocosata, dar nu ma las...decit mizerie in casa, mai bine nasc!
![]()
Bianca Andreea
Larisa Elena
37+
A M R numai 3 saptamini