Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Eli,
imi pare f rau
Brie,
ma bucur ca santeti bine,abia astept sa scoatem majoretele

bai nene,nu gasesc draft-ul ala...,am scris ditamai mesajul...,poate foloseste cuiva...,of

Mamica stralucitoare
38+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele multumesc...mie mi-a interzis sotul sa ies din casa..sau sa ma prezint cumva la locul cu pricina...a plecat el acolo ca reprezentant din partea familiei noastre..de bocit am bagat ceva de dimineata..dar incerc sa ma abtin cca sa nu ii fac rau balacelului...nu intru pt ca asa este traditia 3 zile nu ai voie multe lucruri sa nu faci pe aici prin oltenia...deci nu va suparati pe mine
O sa mearga sotul si la inmormantare si o sa faca totul in numele nostru..na baticul negru din visul prietenei lui mami de la servici..vedeti..lasa gata eu ies merg sa stau cumintica...ca balacila nu e vinovat cu nimic
va pupacesc
36+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Vai Dandusa este atat de dulce Crinuta cand suge ca mi-au dat lacrimile! Mi-am adus aminte de puiul meu asta mare cand era si el un botz de om si sugea fericit la san...isi tinea, cand a mai crescut, o manuta pe sanul meu si una o avea in spatele meu...pe amandoua le misca idem unui pisoi are toarce de placere. N-am sa uit niciodata acel an!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 38+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

dandusa, incerca sa mai faci un draft si vezi unde se duce

si io caut unul de acum 2 sapt... si.... ni'ka

36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dandusa, ce filmuletz fain cu Crinuta sugand, draga de ea. Doamne ce rau imi pare ca noi nu avem decat un filmulet cu baita, dar nu ne-am permis la vremea aceea o camera sa facem filme fetei.

Ramane cum am stabilit, o sa iau doua agende una 2008 si una 2009, din acelea cu zile si ore ca sigur voi avea nevoie de ele si acum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

dandusa, incerca sa mai faci un draft si vezi unde se duce

si io caut unul de acum 2 sapt... si.... ni'ka

pai daca stiam unde se duce...mama lui de draft...,ce crezi ca faceam primul lucru?!ai ghicit!trimiteam mesajul...esti tare scumpa...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

dandusa... am lesinaaat
si io, si sotul

fatah, nu ai facut stop cardiac prima data cand sa catzarat Crinuta pe scaunul ala?
si ce fata serioasa are ea, parca ar fi cel mai natural lucru din lume

nu mai e cazul sa spun, ca luatul mesei la 3 luni... e o dulceatza..hm....mi-e dooor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Eli condoleante si stai acasa cuminte!
Pe mine m-a apucat iar burta asa ca, ca sa-mi treaca, ma apuc sa spal pe jos!
Sterilizatorul meu e imprumutat la nasa Biei, o sa-mi cumpere ea altul...pompa de sin am, dar primita, trebuie sa vad daca e buna, daca nu o sa cumpar tot Avent ca eu cu aia m-am inteles ok..imi mai trebuie recipiente de stocat laptele la frigider..Ati luat si de la alta firma decit Avent. Cit costa? Am 2 biberoane de la Chicco pentru moment!

Bianca Andreea
Larisa Elena37+ 2 zile
A M R numai 2 saptamini si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eli, condoleante.
Dandusa, ce mi-ai facut???!!! M-a apucat plansul cand am vazut puiul de om cum sugea. Asa de scumpa era... VREAU SI EU!!!
Lorena, eu am luat de la Avent recipiente de stocare, dar nu stiu cat au costat.

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

dandusa... am lesinaaat
si io, si sotul

fatah, nu ai facut stop cardiac prima data cand sa catzarat Crinuta pe scaunul ala?
si ce fata serioasa are ea, parca ar fi cel mai natural lucru din lume

nu mai e cazul sa spun, ca luatul mesei la 3 luni... e o dulceatza..hm....mi-e dooor

iti dai seama ca ala nu era rasul meu,norocul nostru a fost ca a prins-o mama in flagrant si m-a chemat urgent sa-mi arate ce face Crinuta...dupa ce am filmat mi-am dat seama ca am facut prea mare tam-tam pe seama asta,dar nu am certat-o in nici un caz...a mai facut-o vreo luna si ceva...,treptat a uitat de sportul asta...
de-asta mooor de nerviiii,ca ieri si-a spart capul dintr-o prostie...,efectiv a alunecat si a cazut cu capul in coltul patului...
cum d-zeu in situatiile de risc maxim...catarat peste toate cele...chiar si pe mobila de buc,pervazul geamului(pe interior),invartit etc,nu a reusit sa se raneasca atat de tare si ieri...,offf

ps:pt mesajul pierdut te duci la profil personal si sus gasesti optiunea draft

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput