***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***
Raspunsuri - Pagina 15
DidiAlex spune:
Miniuta, daca se trezeste asa..iti zici..Si ce daca?! va treziti, practic cu noaptea in cap, ca-i intumeric pana la 7,30, dar trebe sa vezi partea buna a lucrurilor: nu plecati nicaieri, adika zilnik, si apoi mai doarme robotzel.
David -a trezit aseara si a urlat, saracutzul de el nu stiu ce are, are zile cand e linistit altele cand urla, e nervos..nu inteleg ce are, daca nu vorbeste. Se vor relaxa lucrurile cand incep sa comunice. ultimul obstacol, cu limbajul asta.
Si, David al meu, in seara asta nu l-am mai culcat devreme si a stat, in sac, la povesti
Eh, noi toate avem impresia ca avem cel mai, cel mai...din Univers..se vor adapta, mai ales daca nu ne vad pe noi terminati
Vorbiti de bunici, io acu de vreo cateva luni sunt mai ingaduitoare vreau ca ccc copii mei sa aiba amintirea bunicilor. Sotzul meu imi povesteste cum la ora cafelutzei avea cescutza lui de cafea mai lipsea pipa si e tare mandru si ii iubeste enorm. Asta e varsta..io cred ca sunt destule pe aici care ziceau acu cativa ani: "Io?!" si acu..
in fine, ai mei copii au stat 7 zile la bunici in vara, au amintiri placute, au fost doar ei cu bunicii lor, socri, asa ca le-am luat bilet de Craciun. Ne-am scos de mos
Am sa ma abtin de la orice comentarii daca nu imi convine, data viitoare voi fi mai pe faza, dar nici o gazda nesimtita nu pot fi pt ca is exemplu pt copii..stiti voi fabula cu rausorul si parintii lui care vroiau sa il invete sa mearga drept, precum ceilalti, iar el mergea precum isi vedea parintii.
Nici nemultumirea vesnica, intriga/barfa continua..orice sentimente frustante nu-s bune pt educatia copiilor..
carstea spune:
Lavini, Rares avea un somn pe la 10 si cand m-am hotarat sa trecem la un somn il scoteam afara pe la 9:30 si ii fugea starea aia de oboseala.La noi a mers.
Eu acum incerc sa-l culc din ce in ce mai devreme seara vreau sa ajung sa -l culc la 8.In seara asta a adormit pe la 8 si 20.Ziua are un somn de la 13 la 14-15.
Englezii astia isi culca copii de la 7 la 7.
DidiAlex spune:
Carstea, si nemtii la fel..de asta il bag si io in pat pe D la 19,30. oricum la 19 nu mai e nici vara nimeni in park.
prima zi la cresa- Seckenheim
arcadia spune:
Didi ce frumos e la cresa.. si ce frumusel s-a facut David, imi plac zulufii lui seamana cu tine, nu? si ce frumos dorm ei impreuna
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
DidiAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arcadia Didi ce frumos e la cresa.. si ce frumusel s-a facut David, imi plac zulufii lui seamana cu tine, nu? si ce frumos dorm ei impreuna Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) |
A, l-am tuns..acu se incarca poze..
nu stiu cu cine seamana , dar e al meu sigur
Da, dorm impreuna ca nu mai are stare R daca nu il las lui
Chichi, m-am gandit la tine si io is in aceasi dilema uneori, dar nu ies in balcon..
as lua sticle de sticla si nu de plastic (avantajul este ca nu se strica rapid laptele) si le-as lasa la temperatura camerei. Asa facea mama la nepotii mei, si-s mari.
kay spune:
didi, cu ce lipesti de tavan? ca mi-a placut atat de mult cum ai facut... vreau si eu
l
si vroiam sa te inteb, daca fac comanda pe internet la papa de copii, pot sa le trimit la tine si cad poti tu sa le trimiti prin posta la mine? sau e prea complicat? sau daca gasesc altceva de comandat... sa-mi zici daca ai timp de prostiile mele
eu nu am stare, nu stiu ce sa fac. sunt somnoroasa si acum mi s-a facut dor de Germania... de la Didi mi se trage.
a, si didi, copiii tai sunt SUPERBI !!!
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
angiuta spune:
Kay noi venim pe 4 nov. in Ro, daca ma astepti la aeroport iti pot aduce eu niste borcanele (nu foarte multe ca avem si noi destul de multe bagaje). Sau daca mai ai neoie de altceva iti aduc cu placere.
Cu somnul avem si noi probleme, se trezeste la 6 cand il simte pe tacsu ca s-a dat jos din pat si umbla cu el prin casa ca un zombi, apoi vine sa ma trezeasca pe mine ca stie ca tacsu pleaca.
El avea doua somnuri pe zi unul la 10-11 si altul la 3 dar de cand cu cresa trebuie sa adoarma abia 12 cand il iau si-i mort de somn, de asta nici nu mananca mereu bine acolo (pranzul e la 11:30), ca-i prea obosit. Doarme de obicei de la 12 la 3.
Seaca pe la 9:30 e dispus sa adoarma. Aseara am adormit eu inaintea lui si m-am trezit cu un colt de carcasa de CD in cap de-am zis ca mi-a spart capul .
Grija lu tacsu era daca i-a stricat cd-ul...barbatii astia...
Didi acum inteleg eu de ce era asa mirata educatoarea in prima zi cand l-am dus la cresa si i-am povestit programul lui Vladut.....nu stiam ca nemtii isi culca copii asa devreme.
Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
kay spune:
ANGIUTAN!!! se poate? la ce ora ajungi pe 4? ca trebuie sa vad cine imi da masina, si vin !!! cum sa nu? cateva borcanele pt pranz, de la hipp. ea manca asa :
Feiner Mais mit Kartoffelpüree und Bio-Pute
Cremesuppen Gemüse , e dementiala.
Blumenkohl mit Kartoffeln hipp
Karotte Kürbis Kalb
Pastinaken mit Kartoffeln und Bio-Pute
Gemüsereis mit Bio-Hühnchen
Gute Nacht-Brei Grießbrei Schoko
in mare, asa repede cam astea ar fi mai importante. supa aia e absolut dementiala.
toate sunt luate de pe schlecker.de . si sunt atat de ieftine acolo trist, trist.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
angiuta spune:
kay noi ajungem la 13:40 cred ca pe Baneasa (daca s-a redeschis), zburam cu blueair. Ti le iau, sa-mi spui daca e ok cam doua din fiecare . Ti-as aduce mai multe dar tre sa-i mai iau si lu Vladut pt. o saptamana macar din alea cu iaurt si fructe ca sunt singurele pe care le mananca chiar si atunci cand refuza mancarea.
Angiuta, mamica lui Vladut(8 iunie 2007)
An@ spune:
Helauuuuuu,
am intrat doar s-o felicit pe Ckristina si sa-i urez sarcina usoara si bebe sanatos!!
Am vazut la alt subiect ca a mai aparut o graviduta de capsunica ...nu spui care ca poate vrea ea sa anunte, desi da cam rar pe aici...
Aaaaaa, si vazut poze frumoase de Didi, cu flacaii ei !
Sunt cu ochii pe voi ......
mami de Ana (22 mai 2007)