***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (81)***
Raspunsuri - Pagina 13
lavini spune:
Liviana, e rau ca tot fara tati suntem :(( A venit vineri si a plecat ieri, asa ca 3 saptamani iar suntem pe bara...dar cat a fost el a fost super...pacat ca asa putin..da ma incurajez singura si imi zic ca pana in ianuarie nu mai e chiar asa mult...
Voi cum ati procedat cu capsuneii care au un singur somn pe zi?Andrei doarme de 2 ori, da vreau sa il trec la unsingur somn in vederea gradinitei si vreau sa il obisnuiesc io de acasa...Chestia e ca el e mai somnoros dimineata, daca rateaza somnul de dupa masa nu e chiar tragedie...
Lavinia, 22+ si Andrei (11 iunie 2007)
ella_74 spune:
Lavini,
eu il culc pe in weekend o singura data pe zi, pe la 14:30-15:00; si doarme cam 1 ora jumate -2; dar soacra-mea nu intelege sa faca la fel ca mine , asa ca il culca de 2 ori pe zi; si cel mai tare ma enerveaza ca mi-l adoarme in brate; e adevarat ca daca nu bea ceva la somn nu adoarme dar eu ca sa-l pacalesc ii fac 60-90 ml de lapte si dupa ce il bea, suzeteste si se foieste un pic dar adoarme , in pat.
si nu stiu daca am mai spus dar sunt tare bucuroasa ca a mai scapat de o meteahna, nu mai plange in scaunul de masina;
imi faceam griji deja ca trebuie sa-l ducem la gradi in curand si el va plange in fiecare dimineata din cauza asta.
si mai mult decat atat, nici nu e nevoie sa stau cu el in spate, stau langa sot, in fata si daca ne vede pe amandoi e linistit; doar sa aiba manutele ocupate cu cate o jucarie.
kay spune:
moama, sa ii dea sa manance in parc? adica ceva ce nu e sterilizat/spalat&frecat de mine??? glumesc...
si noua ni se intampla. eu una n-as zice nu ca poftesc mai rau decat o gravida sau un copil mic dar cu S... mai ales ca ea nu mananca sarat (decat fff putin) si nu ii dau decat dulce cu zahar putin sau deloc... oricum, refuz politicos. si daca nu merge, zic ca e operata pe inima si sa vezi ce fug impricinatii
an uitat sa va zic ca ieri S a mers singurica si acum a scos bateriile de la telecomanda si le pune inapoi... ca si-a schimbat programul si nu poate sa remedieze treaba...
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Graviduta spune:
Carla, eu chiar i le iau din mana daca a apucat sa le ia. Si i le iau si cu un gest din ala de nu mai indrazneste binevoitorul sa-i dea a doua oara. Ceva gen "cah, kk". Problema mea e ca Mara e si pofticioasa, dar o rezolv repede cu putina apa daca vad ca saliveaza. Kay, mai in gluma, mai in serios, nici pe mine nu ma incanta sa primeasca ceva din mana unui strain. Cine stie pe unde a fost mana aia inainte
Ella, merci pt info. O sa caut mai aproape de Crangasi/Aviatorilor, ca la Alba Iulia/Agrigultori e deja in cealalta parte a orasului.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
miniuta spune:
merci, fetelor de raspunsuri si incurajari. efectiv nu mai pot, mi se pare totul o corvoada, ma bucur de cate ori am ocazia sa fug de-acasa. si apoi ma simt ingrozitor de vinovata, ce vine are el ca eu mi l-am dorit asa de mult???
azi am fost la doctor pentru vaccin si i-am zis de problemele noastre cu somnul. mi-a recomandat doua centre de consiliere familiala, sa vad cand reusesc sa obtin o programare si daca primesc solutii salvatoare.
o zi usoara!
mamica lui david(21.05.2007)
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ella_74 Am zis ca daca se acomodeaza , din toamna schimbam cu o gradi de stat, am gasit una buna, deschisa anul asta, chiar in spatele cartierului unde ne vom muta in primvara, in Baba Novac; numai ca la asta de stat il primeste de la 2 ani jumate deci oricum nu-l puteam duce de acum. Ella, mamica de David (24.04.2007) BOB |
Ella, te rog, poti sa imi spui si mie mai multe informatii despre gradinita de la Baba Novac - locatie, nume sau numar, ca si eu stau in zona si as vrea sa ma interesez din timp pentru Ana.
Multumesc
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
arcadia spune:
Pepsica scrie aici reteta de paella, daca ai timp
kay simpatica ideea cu capsuneii impreuna la gradi si la scoala
bettyr ai dreptate ca nu putem lupta cu toata lumea sa nu le dea junk food.. dar din fericire tot acasa mananca baza, restul sunt exceptii
didi, am pus la bazar o parte din hainute, incep de aici, mai urmeaza, poti sa editezi pe unde crezi
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
arcadia spune:
lavini, calin a trecut singur la un somn pe zi, cred ca si andrei va face la fel. poti sa incerci sa impingi putin cate putin somnul de dimineata, cate un sfert de ora.
kay, felicitari soniutei pentru primii pasi calin stie doar sa scoata bateriile de la telecomenzi/jucarii, nu si sa le puna inapoi, adica incearca, dar nu reuseste
miniuta, nu mai stiu daca l-ai dus deja la gradi, ai putea sa faci lucrul asta, macar 4 ore pe zi si tot ar fi ceva
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
Madi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Madi
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007) Asa creste Ana Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil. "Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.” |
Multumesc
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”