Puiutzi de Randunici 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 6
tuchita spune:
Rox, mama lor de muci!
Eu zic ca n-o sa fie nik la cisto si ca omsa fie bine!
Pup printesa araboaica cu nasul mic si ochii negri!
Cum s-a purtat dr la consultatie? e dragutz sau are mari aere de celebritate?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita sunt obosita rau! ca nu-ntelegeam ce-a apucat-o pe Ariel! |
eu imi fac asa!!! ca ma bazaie teo de 2 zile dupa NUKA lui!!! pana acum le scuipa pe celelalte, acum vad ca a acceptat-o pe suzy...mdea, ea e prietena lui veche...pe suzika nici nu vrea s-o vada!
deci, tema de detectiv! unde se pot ascunde 2 suzete??? ...ultima data, cand a pierdut-o pe nuka, am gasit-o seara la culcare, in fatza de la perna mea!!! acum nu e...ca acolo am cautat prima data!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
luny spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 luny, le cheama SUZA, NUKA si SUZY... pe SUZY am gasit-o!!era sub pickupul bagat sub patutzul lui teo!!! dar celelalte 2....s-au evaporat!!! teo s-a bucurat ca a venit suzy inapoi si ca o are si pe suzika (unguroaica frumoasa, dar...), dar inima lui plange dupa NUKA, marea lui iubire!!! uffff! am rascolit toata casa!!! au disparut toate in numai 48 de ore! hai mai, ca ma alintam si eu:))) mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Ariel, sub salteaua de la patut! Eu acolo gasesc adevarate comori pitite! Si poti sa mai intrebi si mandra mare, ca s-ar putea sa le stie pe toate!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
luny spune:
clau sa te uiti la subiectul asta..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127309&whichpage=4
mstela spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2880635720102778794GcwQPD
nicol,ce dragalasa s-a facut Antonia!
Of,nu mai trec virozele astea de pe crenguta...
Aoleu,Ariele,ce de bolesnite pe voi..Sanatate!
Bey fetele cu blender vertical Philips,la voi mai raman bucatele prin piure sau nu frec eu suficient??Si nu o data mi s-a intamplat...
Luny,tare de tot fotograful!Eu mai vazusem poze super cu sora ta!!E o frumoasa!Pe hi5 te-am descoperit la prietenii sorei,pe care sora am descoperit-o la prietenii unei tipe dintre prietenii mei..haha..ai inteles ceva?
Clau,cam cat piure iese dintr-un cubulet de carne la tine?si carnea e gata fiarta?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
citat din mesajul lui luny uite-o, Mimo http://good-times.webshots.com/photo/2957871960102928442gxHgHc LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
f frumoasa sorela modela
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
amira_roxana spune:
tuchi nea dr burloiu a fost tare dragutz. cum ne-a vazut ne-a si bagat inauntru, ca eram cei mai pici. nici nu ne-a intrebat daca avem sau nu programare. si inauntru a fost f calm, s-a jucat cu amira, avea tot felul de jucarele care sa-i atraga atentia sa-i poata urmari privirea...f dragutz tipul. si cabinetul arata bine. consultatia e 50 ron. la tipa aia de care ziceai tu e mai scump, intre 80-120 ron. cand te duci cu sebaceu? bafta la tocit cartile!
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
luny spune:
mama stela, ce combinatie cu hi5ul!io ti-am zis sa iei Braun!
luny spune:
uite-o sipe Roxana! tu ce mai pove, cum e la job, cum e cu siteul?