Puiutzi de Randunici 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Luny, e frumoasa RAU surorica ta !!! Si Mateiu' la fel !
Apropos de poze profi, sotul unei zuze este fotograf profesionist si face niste poze DEMENTIALE!!!!! Cand am nitzel timp, caut un album de-al lui, sa vedeti minuni si acolo!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Bubu, unii zic ca de la 6, unii ca de la 8. Rationamentul meu a fost insa bazat pe faptul ca pe majoritatea cerealelor de 6 luni scrie "fara gluten", deci...gluten la 6 luni nu au majoritatea producatorilor...
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
bitza panadolul se alterneaza cu nurofenul la raceala, nu numai la febra..spor la foto
bubu e dilema cu glutenul..mie mi-a zis dr dupa 8 luni, de ce sunt cereale cu gluten de la 6 luni, nu stiu..eu nu-i dau!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
luny, o stiu pe surioara ta din pozele de la mare:)) acolo am pus ochii pe ea!!
cat despre pozele astea!!! iar am inceput sa scriu...pe masura ce le vedeam, imi place poza...si pozaa si pozaa....imi plac toate!!!! no 1 mi s-a parut aia cu bluza verde si cu parul zburand!!! cand o sa ma fac mare o sa merg si eu la profi sa fac poze!!! nu c-as avea "material", dar cica un profi bun, gaseste intodeauna macar 1 calitate:)
noi am fost tare necajiti si inca mai suntem...3 din cele 4 bune prietene, s-au saturat de mofturile si acuzele noastre si s-au hotarat sa ne paraseasca...au mai plecat ele, dar le-am gasit si le-am intors din drum...acum nu le mai gasim...ba da, numai pe una...am convins-o ca ea e cea mai buna (aiurea, era alta mai buna!!!:))), ca noi o iubim, sa nu creada toate barfele si sa vina inapoi. era saraca, asa speriata si de mica...a acceptat si s-a intors. am primit-o cu atata bucurie inapoi, cu chiote, chiar! de celelalte 2 nu dam!!! nu le gasim in ruptul capului...ne-am gandit sa sunam la "iarta-ma", dar am zis ca e prea banal...apoi am zis ca solutia e la OTV!! asa ca...trebuie musai sa vb cu D.D, sa vedem daca are timp si pt noi,tinand cont ca e tare solicitat si mai ales obosit de cand o cauta pe elodia...
uffff, !!! trista viata!! stiu, o sa ziceti, ca gasim altele, ca le vom inlocui...dar le iubeam asa de mult!! eram nedespartiti de ele!! ma simt atat de prost ca le-am vorbit de rau...de unde era eu sa stiu, ca ele stiu ce vb eu pe forum???
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
tuchita spune:
A zburat papagalul! asta imi mai trebuia-inca un suflet de ingrijit!
Luny, superpozele cu Matei si sora...
Olga, il stiu si eu pe sotul zuzei...superpoze, ma intreb la ce tarife?
Sebaceul a mancat legumele urland, acuma vcifereaza in patut...
I-a crapat in sfarsit gingia de jos dar sus cred ca a facut un hematom, ca e vanat rau si umfalt si nu mai crapa odata!
La Ilinca n-am avut asa probleme cu dintii!
Am uitat sa va povestesc ca i-am dat peste- file de pangasius! Primele 3 inghitituri s-a strambat si a scuipat de ziceai ca-i dau cine stie ce, apoi a molfait cu placere! I l-am dat simplu, ca facusem pentru noi!
bubule, eu stiu de gluten de la 8 luni! De ce scrie pe unele cereale cu gluten de la 6 luni, nu stiu...s-or mai fi descoperit lucruri noi intre timp, dar daca cartea de pediatrie si Capraru asa dixit, eu ma supun!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
luny spune:
ariel, asa e, un fotograf bun, gaseste o calitate s-o scoata in evidenta, ar trebui toate sa facem asta macar o data, e interesant si te simti intr-un fel dupa!
nu am prea inteles cu prietenele pierdute..care noi, care prietene, e metaforic spus sau pe bune?..
luny spune:
multumam ptr aprecieri la adresa sora-mi
ariel_7000 spune:
luny, le cheama SUZA, NUKA si SUZY... pe SUZY am gasit-o!!era sub pickupul bagat sub patutzul lui teo!!! dar celelalte 2....s-au evaporat!!! teo s-a bucurat ca a venit suzy inapoi si ca o are si pe suzika (unguroaica frumoasa, dar...), dar inima lui plange dupa NUKA, marea lui iubire!!! uffff! am rascolit toata casa!!! au disparut toate in numai 48 de ore!
hai mai, ca ma alintam si eu:)))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
amira_roxana spune:
hello!
LA MULTI ANI PUIUTI ANIVERSATI!
scuzati ca nu prea mai apuc sa mai scriu...dar timpul meu liber e destul de limitat...deh...sper ca voi sunteti bine, si puiutii la fel...Amira e mucioasa si tuseste...ii dau ambroxol de azi sa vedem, poate ii trece in 2-3 zile...astept rezultatul la pipi luni, si daca e ok marti facem cisto.
azi am fost la oftalmolog si mi s-a luat o piatra de pe inima. ne-a zis dr ca are nasul prea mic, si ochii prea negri, si din cauza ca are nasul mic are si canalul lacrimal mai ingust, dar se rezolva in timp, iar de petele alea mai inchise pe retina care le vad eu ca niste umbre, sunt din cauza ca are ochii inchisi la culoare si se pigmenteaza pe alocuri retina.
cam atat, acum ma duc sa o bag poe amira la nani!
kya ce a patit sanziana ca i-am vazut pozele cu cucui???
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
tuchita spune:
sunt obosita rau! ca nu-ntelegeam ce-a apucat-o pe Ariel!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)