Puiutzi de Randunici 2008!! (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stai calma Ariel, cum sa te bati singura cu ciocanul? Ce ne facem noi fara tine daca-ti faci vreun cucui mare-n cap si ti se blocheaza simtul umorului?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

olga, uraaaa! 1 pas inainte pt I.!!! pt. restul, deja nu mai am emotii!!! o sa fie bine!!! imi era teama sa nu afle T. de "patre nostru"...dar la cea am gasit dupa "cercetari"...nu sunt decat niste...disperati, pe care trecutul, vor nu vor ii va urmari mereu!

referitor la "autenticitatea" copilului, mi se ...o gluma proasta...adica, ceva de genul, "sunt proprietar!!!"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI PUILOR SARBATORITI IERI SI AZI! SA CREASCA MARI, SANATOSI, FRUMOSI SI IN PROSPERITATE!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

arielpe tine si Teo, sa treceti cu bine peste ziua asta si sa pape si el!..sor-mea este model, dar nu de profesie, are aspiratii mai inalte..dar ocazional, face un ban de buzunar din asta, mai un hostess,mai un eveniment,mai un shooting..la fel si eu acum niste ani
a papat si Mufy ceva piure azi..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, am vazut poze minunate la voi. Bravo pentru sedinta de shooting! Sunteti niste frumosi!

Nicol, bine ai revenit pe crenguta.

Stela, eu am pus la congelator cubulete mici de carne cat pentru o portie in folie si in fiecare dimineata scot la dezghetat un cubulet de carne. Si stau toate intr-o casoleta la congelator, am una cu pui si una cu vitel. Mai nou i-am cumparat si curcan.

Send ca scartaie Rebe in leagan...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Ariel, imi pare rau ca Teo e racit, stiu ca e tare nasol.

Olgutza, am citit ca Sophie nu mai tuseste, e mai bine?

Liana, Teo cum este?

Luny, stiu ca nurofen se da 3 sau 5 zile. Cum Mufa nu face febra as zice ca 3 zile sunt de ajuns.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Eu acum citesc din urma...

Mimo, ce tare Vladut la cumparaturi! Parca te si vad transpirata si nervoasa incercand sa pui mancarea pe tejghea si pe Vladut cu fata ghidusa zicand parca la tine : ce lucruri minunate fac eu, mami!

Cris, bine ca ai gatat curatenia! Cine are acum casa luna??? Crissss.

Gecko, ce frumos sta Patrick in cosul de cumparaturi! Se vede pe fetisoara lui ca-i place , se simte important.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, ma chinui ingrozitor sa-i aspira nasul si sa-i pun ceva in el, picaturi, ser, apa de mare..nu sta!! plange tare rau!! mi-e asa mila de el..cand avea o luna, 2, 3 statea fara probleme!!
il tinem cu forta si mor sa fac asta!!5

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Arieleu am mai spus asta pe forum si repet...am invatat in atatia ani de haiducie ca nu e bine sa fi Xena, nu nu...cu cat duci mai mult, cu atat capeti mai multe in carca
Lunyunde e mai modela de sora ta, ca eu n-am vazut-o...vreau si euuuu
Bubui-am trimis pe voinici la Carefoure Vitan...pe punga e poza cu elasticul sau e poza normala si inauntru surpriza ?
Am fost in parc cu caciulita Ursuvoi n-ati mai iesit azi , te-au "terminat" socrii?
Gata, ma apuc sa pilafesc si sa fac niste spaghete carbonara ...si sa strang cele tzspe servetele cu muci imprastiate de Teo prin toata casa ca vine o pretena in vizita
Nicol,Simoaveti pm
Edit ca uitasem de olgama bucur ca printesa e mai bine Iar pt tine ca ai atata energie
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Luny, stiu ca e nasol cu aspiratul, asa ne-am chinuit si noi cand a fost Rebe racita. Nu mai statea de nici-un fel, urla cand ma apropiam de nasul ei...Si tot timpul trebuia s-o imobilizam sa putem sa ne facem treaba. Si ea statea bine mersi cand era micuta, acum nu suporta cand ma apropii cu ceva de fata ei, imi da peste maini pur si simplu.

Mimo, succes la pilafeala, noi am gatit azi lasagna si mititei! Acum toata lumea se odihneste, in afara de Razvan care sta in capul meu sa-i arat cum sa picteze pe calculator. Si mi-a facut si 5 figurine din plastilina pe care mi le-a inghesuit aici langa mine de ma lovesc mereu de ele.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput