Puiutzi de Randunici 2008!! (116)
Raspunsuri - Pagina 2
luny spune:
cate zile se da panadol/nurofen..azi ar fi a treia zi...tot mucios e, febra nu are,dar cat ii mai dau?..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Pai eu cand i-am dat nurofen , dr mi-a zis sa-i dau 5 zile. Dar tot mucioasa e; ne tine de-o luna si tot nu ne trece;macar n-am mai aspirat-o de duminica trecuta. Ii dau doar cu Humex in nasuc s-o desfund si atat......mama lor de muci scarbosi...
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Antonia
ariel_7000 spune:
tuchi, merci de nurofen! mai ai si ceva de tuse prin casa???
mimo, stiu ceva de calmare!!! un ciocan mare in cap!!! asta o sa folosesc eu in urmatoarele 5 minute!!! teo are muci pereni!!! teo tuseste!!! teo stranuta!!! teo plange!!! teo avea febra acum juma de ora 38.8 !!!
cat despre caragiale,nu mai e de actualitate,ca era amuzant,acum ne situam undeva pe langa baudelaire...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
tuchita spune:
LA MULTE LUNI SARBATORITILOR DE IERRI, ALATAIERI, AZI, MAINE SI POIMAINE!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Olgutzika spune:
Fii-mea doarme de doua ore si nu tusit nici macar o singura data ( fata de la reprizele de azi-noapte ). Cred ca solutia a fost siropul Prospan, din frunze de iedera, fara alcool, fara zahar si fara coloranti. Ariel, te tin la curent!
Mimo, sa iti traiasca Vladutzul ! Sa vin la party? Virusez...Uof!
Arieeeeel!!! A renuntat T la ordonanta , sfatuit de avocata lui cand a vazut dosarul ( el nu avea avocat, a depus singur cererea ) Ramane procesul pentru custodie, al carui termen e luni. Deci un hop e trecut, mai sunt cateva...
Btw, stiai ca daca un copil e conceput in timpul casatoriei, chiar daca parintii sunt despartiti in fapt, e automat declarat ca fiind al tatalui, chiar daca mama spune altceva? In schimb, daca tatal este casatorit si are un copil in afara casatoriei nascut, il poate declara ca fiind al lui? Deci tatal poate, mama nu!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
ariel_7000 spune:
tuchi, chiar am nevoie de ambroxol!!! ca i l-am dat mamei la tzara pt alexutza, aseara si...acum nu am!!! si tre' sa ma duc la marmacie...
luny, sora ta este model? ca are...look!!!
teo s-a culcat. teo n-a mancat de la ora 6....
macar i-am facut piureul de legume, fara branza, ca nu mai am calciu...piureul de fructe a zburat pe parchet, ca a fost nimerit cu succes de piciorul bocanel...
muntele de vase l-am spalat caci azi am apa cristalina de izvor pe conducte, am strans si muntele de hainute...tare fain m-am distrat si relaxat...
da' macar sunt optimista...barbat-miu m-a sunat si mi-a zis ca maine pe la 15 e acasa, da' daca vreau anuleaza biletul de autocar si incearca sa-l schimbe cu cel de noapte...nu vreau, ca-s xena si ma descurc home alone!...acu' stau si cujet:mai e mult pana departe???
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Olgutzika spune:
Ambroxol numai la tuse eruptiva, nu la d-aia seaca, ca nu e bun...
Cata, mi-a luat Gabi bilete la DM, cu 170, prin Fan Club, in presale, ca nu a putut astepta, asa cum am rugat-o eu, si m-am trezit cu biletele deja luate. Mi-a luat numai doua, pentru mine si Radul. Vroiai?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
tuchita spune:
aoleu, olgule, am uitat sa-ti raspund!
Bai, e prea mult pentru mine in faza asta, ca nici mare fan nu sunt....
daca du de vreo comoara pana atunci, imi iau eu un belet si vin cu voi! dar cat sunt in mod normal?
bai m-am saturat de calculat procente....mama lor de diete!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
Olgutzika spune:
Tuchi, vor fi 190 in fata scenei ! Am picat pe jos cand am auzit si de 170, mai ales ca acum doi ani erau 90 in fata scenei....