Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna si de la noi!!!

Raportam si noi muci multi, stare de irascibilitate, lipsa de somn. Offf!Febra nu. Urata perioada pt copilasi. Mi-e si groaza cum va fi cand o dau la gradi...

Roxana, eu iti impartasesc punctul de vedere, si recunosc sportiv ca nu ma pot dedica exclusiv Sarei, oricat mi-as dori. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi cu 2 copii.
Ai si tu mare dreptate, Sabina, dar mi se pare ca descrii situatia ideala.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, tu n-ai nicio vina, pt ca ei progreseaza pe nesimtite, dooedata fac o chestie noua sau se duc undeva unde credeai inainte ca nu pot ajunge.
Eu ma refer la mentalitatea generala, acolo unde un copil e curios si destept (ca nu-i simplu sa iei mereu parintii prin surpindere ), majoritatea vad "fapte rele".

Roxana, Andrei te simte f bine ca esti prost dispusa, indiferent cat incerci sa maschezi.
Nu prea ai ce face sa nu-ti preia starile, ca nu te poti inveseli la comanda.
Trage aer in piept (evtl ia o ) si ...rabdaaaaaaaa............. :-)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vreau sa intreb fetele care dau Humana 3 cu mar la copilasi, am eu impresia ca este criza....nu gasesc in supermarket, am gasit la farmacia dar era cu 10ron mai mult, mai am pana luni, dar....trebuie sa cumpar....stiti cumva daca gasesc in metro sau sellgros???????

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea ( Aniast ), ti-am ramas datoare cu un raspuns cu privire la papica Mariei. Nu stiu insa daca o sa-ti fie de vreun ajutor, nu pretind ca am gasit reteta succesului.
Eu consider ca in prezent mananca bine, desi nu ma pot lauda ca ne-am diversificat foarte mult.
De dimineata papa un castronel de fructe rase in care amestec si cereale ( de pilda azi i-am ras 2 mere potrivite ca marime si o banana medie, amestecate cu 2 lingurite cu varf de cereale.
Masa de pranz inseamna legume blenduite cu carne sau cu ou sau cu ficat de pui ( i-am dat o data peste, dar dupa vreo 2-3 zile i-au aparut un fel de cosulete pe burtica, asa ca deocamdata nu mai repet ), un castronel ras.
Seara mai papa 1 iaurt de 150-175g in care pun 1-2 piscoturi sfaramate sau 1/2 castronel de cereale sau un borcanel de Milkpap de la Hipp ( 195 g ).
Cam atat ne-am diversificat, mi se pare putin in comparatie cu cate am vazut la party ca mananca alti papanashi.
Trebuie sa mai zic ca mai primeste tzitzi seara, inainte de culcare, cel putin o data in cursul noptii ( inca mai dorm cu ea de la ora 1-2 ) si de dimineata, inainte de trezirea definitiva ( de obicei in jur de ora 8.30-9 )

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, sunt foarte constienta de curiozitatile lui Cristi si mai ales de progresele lui, acum a descoperit cataratul in diverse locuri, ma astept la orice din moment in moment... eu le consider ''prostioare'' dar, nu in sensul rau al cuvantului, iar micul meu terorist este alintul meu pentru el, cred ca o sa-l schimb in ''micul meu tarzan'' sau ''micul uragan''.

Roxana, ai dreptate, eu una nu pot sa stau tot timpul numai cu el, tb sa fac treaba in casa....chiar nu am ajutor, asa ca daca scadem timpul pt treburile casnice restul ii apartine lui, mie nu-mi mai ramane timp nici pt un dus, decat dupa ce doarme seara.....ca sa nu va spun ca la wc vine cu mine, daca nu-l las in baie cu mine urlaaaaaaaaa de ma stie tot cartierul(verificat), ceea ce chiar nu consider a fi normal.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Intre mesele astea mai primeste cate un biscuite sau 2, ori tzitzi daca nu pot iesi cu ea afara si incerc s-o adorm ( cum a fost de exemplu azi ).

Avand in vedere ca inceputul diversificarii s-a lasat cu urlete, eu zic ca este foarte bine stadiul in care am ajuns in acest moment.
Numai ca la masa trebuie sa o tin tot timpul preocupata, sa aiba ceva de studiat si sa caste gura. Ne jucam impreuna, ii cant, ii spun poezii... Ii dau sa studieze tot felul de obiecte pe care nu le-a mai vazut. Azi am apelat la ajutorul lui tati, ca nu voia sa manance , desi era ora 17. Asa ca tati i-a dansat

Mergi la inceput

Asa ca "secretul" meu este perseverenta, muuuuuuuuuuulta rabdare si imaginatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, stiu! Si tu stii. Ma straduiesc sincer.

Luy, pai glume sa stii ca fac oricum si in general pastrez nota optimista, dar cine stie ce scapam negativist si te amaram mai rau. Daca vrei ne vedem saptamana asta, oricum trebuie sa iau niste lucruri de la tine. Numai ca luni am deja program, marti orl, miercuri balet, si uite asa. Poate miercuri pe la pranz sa reusesc daca e ok si pentru tine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Si Maria este ca o mica maimutzica, se catara peste tot, mi-e frica s-o las singura in vreo camera, cine stie ce idei ii vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, stii ce e amuzant, ca eu bag la inaintare treburile casnice desi nu ma prea omor cu ele.

Apropos de treburi casnice si accidente, nu stiu daca va mai amintiti cand am povestit acum vreo 2 luni intamplarea ochiurilor facute de tati. S-a gandit el intr-o duminica dimineata sa ne faca o surpriza si sa faca micul dejun. Asa ca a prajit 5 ochiuri si a lasat farfuria pe blatul de la bucatarie, fara a se gandi ca Bubu se ridica bine mersi in picioare chiar daca nu mergea. Nici nu a apucat sa puna spatula cu care le-a scos in chiuveta ca ochiurile au ajuns pe jos. Noroc ca a prins in zbor farfuria ca riscam sa sara cioburile pe Bubu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput