Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 7
luy spune:
Ea nu e nervoasa, e bine dispusa si plina de energie ca de obicei. Si nici nu pare sa mai aiba febra, nu i-am mai luat temperatura.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Ahaaaa, care mi-ati molipsit si mie copilul de energie? ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
luy spune:
Rox, nu aveam pretentia sa imi spui glume sa ma binedispui, pur si simplu mi-ar fi facut bine sa ies din casa si sa fiu in compania unor persoane dragi ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Ahaaaa, care mi-ati molipsit si mie copilul de energie? Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Pot sa dau vina pe Cristi ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Acum sta la mine in brate si ne uitam pe carticele
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Cecilia, a incurcat-o tati de Cristi, daca s-a descurcat asa de bine inseamna ca o sa evadezi mai des 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Celia spune:
Ce-or fi avut copiii astia astazi? Nici Andreea nu a adormit astazi decat pe la 15 .
Sanatate multa bolnaviorilor .
Cecilia, Rox,
va multumesc mamicilor .
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
luy spune:
papanash, multa sanatate lui Ghighilutz ! Nu mai scapati odata de raceala, offf
Banuiesc ca el ti-a pus bine telefonul aseara ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Roxana, daca nu frige baiatu, nu-ti fa probleme :) Eu cred ca intotdeauna problema e la mama, pt ca mama e adultul. cand spun problema e la mama, cred ca exprimarea poate duce la confuzii. Nu ma refer la problema in sens negativ, ci dimpotriva constructiv, adica mama este cea la care se raporteaza copilul, iar copilul, la randul sau, e barometrul mamei. Zicea Cecilia ca Cristi a luat cutitu din chiuveta....pai unde erai mamico:))) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Eram la 2 pai de el, adica la aragaz, taiasem ceva cu cutitul si l-am pus special in chiuveta(mentionez ca nu erau alte vase murdare) , tocmai sa nu ajunga la el, dar micul tarzan a ajuns si acolo, nu ma intreba cum.....s-a ridicat in maini, chiar nu-mi explic cum a ajuns....da, e vina mea, ca am pus cutitul acolo unde consideram atunci ca nu ajunge, stai linistita ca nu-l mai pun acolo, il spal si-l pun sus la uscat.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
da Luy, e vina lui Cristi ca e plin de energie si nu sta locului 5 min.... nici el nu a dormit decat o ora, el care dormea 2ore jumatate.
Cat despre statul cu tati, scapa repede, pleaca saptamana viitare in Suedia asa ca pas......adica imi fac de cap cu Cristi...hihihihi
Luy,cand ai chef sa ne vedem da un semn, bineinteles vin cu Cristi, sper sa scapam odata de tuse si mucisori, deja am obosit sa scot muci de cate ori vrea Cristi, cum simte ca ''vine mucu'' ma duce la aspirator...cred ca si-a facut o rana in nara stanga( cu degetelul, l-am surprins de cateva ori cu el in nas)ca a inceput sa protesteze putin cand il aspir acolo.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze