Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
Aaa, bine ca a scris Aniast.
Andreea11, uite ce trebuie tu sa faci:
sa fii atenta la Cristi. Nu doar sa fii atenta sa nu se loveasca etc etc, ci si mai atenta, sa fii prezenta cu toata fiinta, astfel incat sa reusesti sa PREVII crizele de nervi.
Tu si-asa ai avut o perioada f agitata cu raportul ala si cel putin in plan emotional l-ai neglijat (nu-mi spune ca nu, ca stiu cum e sa lucrezi ceva si sa fii prezent pt copil doar fizic, Sofia ma simte imediat, sunt chipurile langa ea, da imi zboara gandurile in alta parte)
Asa ca trebuie sa vezi ce il nemultumeste, sa anticipezi dorintele lui, si astfel nu mai face nicio criza. Sigur are mici semnale prin care avertizeaza ce isi doreste, trebuie doar sa le observi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
Sabina, el nu mananca deloc paine, nici cu unt nici cu cascaval,cu nimic. Si crede-ma, a slabit, niciodata n-a fost plinut iar acum e chiar slab.
Andreea, cand se loveste intentionat incearca sa-ti atraga atentia si eu nu l-as lasa asa, distrage-i atentia, vezi sa nu-l deranjeze ceva, o soseta stramta sau ii e frig sau cald sau il doare capul ( Ghighi se loveste in cap cand are febra ). Ia-l in brate mai mult timp si tine-l aproape de tine, sa nu se simta ignorat .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Cecilia, ca sa-mi poti trimite filmul trebuie sa intram concomitent pe mess. daca mai esti pe-aici da de stire .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Asa deci, Roxana , te-ai dus sa devalizezi magazinele
.Mare lucru sa poti lasa copiii cu bunicii, esti o norocoasa.
filme Ghighi
papanash spune:
azi noapte telefonul meu mobil a stat in frigider
, l-am gasit cand am pregatit micul dejun. Noroc ca n-aveam nici o oala cu ciorba pe-acolo. Curios e ca functioneaza.
filme Ghighi
ANDREEA11 spune:
Am incercat sa-l iau in brate. Face si mai urat, nu vrea sa l ating. Se enerveaza din orice. Azi de exemplu voia sa ridice olita pe mobila si nu reusea, asa ca a inceput sa se enerveze. Se enerveaza cand il imbrac, cand un copil isi vrea jucaria inapoi, cand vreau sa si schimbe directia de mers, cand nu-l las sa muste gardul etc. Chiar sunt coplesita. Imi vine sa nu l mai scot din casa. Nervii lui s-au inmultit de cand merge singurel. Problema e ca se arunca pe spate cand suntem afara, deci se poate accidenta. Deja am inceput sa mi pun intrebari dc nu e ceva in neregula cu el?! De aceea va intreb dc mai e vreun copil care sa se poarte astfel. Va multumesc pentru sfaturi, am recitit dr. Spock si incerc sa ma linistesc.
Roxana_G spune:
Abia acum apuc si eu sa citesc dupa mesele copiilor. Ambii refuza somnul, noroc ca sunt parintii mei aici ca altfel iar clacam. Bubu nu e bine, plin de muci uscati, abia in desfund si urlaaaaaa de zici ca il omor, ragusit inca. Nici sa ii mai pun termometrul nu mai reusesc (Sabina, unde esti cu senzorul tau ca sa ma ajuti?).
Nici la noi nu a fost bine venita masa de pranz, intrucat nu a vrut mancarea - si aia blenduita - i-am dat iaurt (si inca Danonino, ca nu stiam cu ce sa il mai mituiesc).
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Andreea, imi pare rau ca nu am citit mesajul tau inainte sa plec la mall, macar te sunam sa te mai incurajez. Nu prea stiu ce sfat sa iti mai dau, si eu as subscrie la parerea fetelor cum ca nu ar trebui sa ii mai dai laptic chiar daca nu mananca altceva. Poate asa ar fi dispus sa incerce, altfel stie ca dupa greva primeste tot ceea ce vrea. Macar merita incercat o zi sau doua, daca nu merge nu merita chinuit copilul.
Rodica, bine ca ati scapat de viroza pana la urma. 
Isabeluta, e cam devreme sa iti dai seama daca este timid, nu sunt puii prea sociabili la varsta asta.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Alina, multumesc de urari, dar shoppingul a fost un fiasco. 
Care va sa zica am balabanit tot mall-ul fara prea mare succes. La Promod am intrat si deodata mi s-a parut totul super. Numai ca am probat destule si m-am ales numai cu o rochie tricotata.
Din pacate nu am gasit absolut nimic pentru nunta.
Cecilia este martora, ca m-am intalnit cu ea. Intalnirea cu Cecilia a transformat iesirea in ceva placut, altfel plecam tare ofticata ca nu am luat ce imi trebuia. Nici nu stiu cand o sa iau si nici de unde si nici timp nu prea mai este.
Ma intalnisem cu Cecilia sa imi dea ceva pentru Celia, ocazie cu care mi-am amintit ca nu am trimis insa cadourile castigate prin poze. Motive ar fi destule, dar oricum nu conteaza, imi cer scuze si promit ca ma execut saptamana asta.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
Andreea, cand ai sa accepti ca problema e la tine, si nu la copil totul e va linisti.
Ajuta-l cand nu reuseste ceva, tine-l de vorba cand il imbraci, cand vrea sa muste gardul, distrage-i atnetia
necesita f mare efort din partea parintelui, dar e singura solutie valabila pe termen lung.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo