Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)
Raspunsuri - Pagina 11
luy spune:
Norocosule Yanis, sa le porti sanatos ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Sabino, io sunt mama model care-si lasa copilul singur in camera. Mi-am luat masuri de siguranta si baiatul s joaca in legea lui. Fara sa faca prostii prea mari. Mai multe face cand sunt eu cu el, ca ne indemnam unul pe altul si stie ca-i merge...
Stiu ca s-a discutat despre legea mamelor... Se acorda de la 1 ianuarie 2009, inclusiv pentru mamele care sunt deja in CIC. Dezavantajul este ca se dau 85% din media veniturilor pe ultimul an. Cum la noi veniturile fusera de 6 milioane pentru majoritatea fetelor, nu cred ca e niciun avantaj. Ar rezulta ca luam mai putin decat acum, chiar... Eu oricum ma intorc la munca de la 1 nov, asa ca voi beneficia la bb2, daca nu se sucesc astia iar... Totusi, parca la 85% iti mai vine sa stai acasa 2 ani. Ma refer aici la fetele care castiga foarte bine si indemnizatia de 6 milioane era praf in ochi...
Chiar vroiam sa va intreb daca si la bb3 te mai lasa sa stai 2 ani acasa. Stiu ca nu sunt fete in situatia asta, dar poate stie cineva aviazat sa ma lamureste si pe mine... Multam fain!
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Draga de Luy, sa vezi si pentru fetite ce minunatii aveau. Moama, daca as face o fetita, ar fi papusica mea. Ce as mai modi la ea, toata ziulica...
Tati ma ameninta ca lui sa-i trantesc o fata si s-o cheme Vanessa. Mie nu-mi place neam numele asta, ca-mi suna a femeie ieftina (daca ma intelegi). Ne-a calculat o tipa si cica pana in 2010 numai fete facem. Asa ca ma tem ca nu scap. Si cand ma gandesc prin cate au de trecut in viata, mai ca mi-as lua o basculanta de preze... Asa ca baiat, ii doare la bashchetzi neicusorule!
Pup Maria frumusica! Si te astept sa fim colege de odisee, sa faci si tu un baietel oaches!!!
Micul Yanis creste mare
Annisia spune:
Din ciclul "inca una si ma duc", Sabino sa nu citesti daca suferi cu inima. Y al meu cand nu manaca il duc si-i "gatesc" un nuggets de la Mec si sa vezi ce baga baiatu, de nu se poate...
Si vroiam sa va mai spun ca eu i-am luat niste tzoale super haioase lui Y din Carrefour. Niste pulovere cu numai 25 de roni si reiati asortati, cu 24 roni. Aveau si o gecuta super, care ar fi mers, tot din reiat, dar nu am gasit masura care-mi trebuia. Costa 55 de roni si era grosuta bine (stilul ala cu gluga si inchisa in nasturi mari, cu gaici). Iar de fetite, nu mai spun ce dulci erau... Se apropie sarbatorile, asa ca faceti stocul de acum...
Micul Yanis creste mare
Erina spune:
Buna!
Multumesc pentru mesaje.
Papusica mea are gitul foarte inflamat. Ne-a prescris Augumentin pentru a evita o suprainfectie.
Pentru ca era simbata nu am putut lua exudat si face antibiograma sa ne lamurim exact despre ce e vorba.
Stiu ca ii dau in cap imunitatii cu antibioticul asta dar nu cred ca e vorba de o simpla viroza-daca ar fi asa i-ar trece intr-o saptamina dar imi e frica sa nu il dau pentru ca poate avea o evolutie galopanta in rau.
Astazi a mincat destul de putin. Se vede clar ca o jeneaza cind inghite.
Muci are f putini, uscati. Ii pun apa de mare sa se inmoaie si o curat cu pompita normala.
Sa scapam noi de asta si o sa fac tot posibilul sa ii cresc imunitatea prin metode naturiste.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Sabina spune:
ma fac ca n-am citit, da ia exemplu de la gheorghe ce se mananca in aer liber :))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
papanash spune:
asta mi-as face-o tablou la scara 1/1.
citeam inainte de nani, nelogata (ca mi-era lene ) dar n-am putut sa nu-ti zic ca ai doi copii superbi, iar poza aia m-a dat pe spate .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Erina spune:
Luy, draga mea multumesc pentru mesaj.
Ne-am simtit bine la petrecere. Daria a fost tare fericita sa vada atitia bebelusi iar noi am fost foarte incintati de felul cum a reactionat. Avem amintirile personalizate iar Daria se joaca din cind in cind cu ciocanelul de la Little Tikies.
Nu trebuie sa iti faci griji pentru intilnirea de la Baby Expo. Tu ai fost fantastica, eu ce eram "paralizata" pentru ca pur si simplu nu ma asteptam sa va intilnesc.
M-am intilnit de vreo doua ori cu Florentina si frumoasa Bebeka. Cred ca si intilniri viitoare sunt posibile. Doar sa nu o enerveze prea rau "acsentul mieu moldovinesc"
Fetele au programul un pic diferit si nu ne sincronizam intotdeauna dar e OK.
Imi este greu pentru ca atati lucreaza ore lungi, pentru ca nu sunt in casa mea si pentru ca ...dar Stop! am zis ca nu ma mai pling.
Trebuie sa recunosc ca deocamdata nu am luat legatura cu nici una dintre cunostintele mele din Bucuresti care s-au oferit sa iasa la o cafea...
Despre intilniri viitoare... Poate nu neaparat cu bebelusii...mai ales daca e sezonul virozelor...
Oricum nu vreau ca aceste intilniri sa fie ca "o opera de caritate" sper sa intelegeti...
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
papanash spune:
ref. indemnizatiei, se calculeaza cei 85% din total venituri realizate anterior perioadei de CIC, deci nu intra sub nici o forma in calcul cele 6 bulioane, ci salariul de dinaintea concediului. nu mai am noutati cu promulgarea dar daca aflu va zic.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
hai sa-l laud si eu:
de cate ori vorbesc la telefon cu cineva , vine imediat langa mine si incepe sa tipe "tata e", zice asa continuu pana-i dau telefonul sa se converseze si el, nu zice decat "da" (asta zice si cand e tel. inchis
) si "tata e".Dar din momentul ala convorbirea e terminata pentru mine, ca nu mai apuc sa pun mana pe telefon ![]()
azi vorbeam cu tata si piciul a inceput imediat " tata e, tata e", tata s-a blocat si cred ca i-au dat lacrimile , cica " de unde stie ca vorbesti cu mine ?"...
acu' ce-o zice el , tata e sau tataie , ii face pe amandoi sa se simta bine ![]()
filme Ghighi