Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (205)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Mai fetelor eu m-am gandit sa-mi laud un picut sotul.Si va spun drept,e minunat.Gateste,pune masina de spalat,face curat si e nemaipomenit cu Vladut.Iar eu am nise nervi si sunt super uracioasa cu el.

teo

Apreciaza acum cand te ajuta, mai tarziu....nu se stie.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hi hi hi se pare ca suntem la capitolul laude.Vladut e fascinat de carticele cu animale.Acum mai nou mergem la biblioteca pt ca acolo sunt jucarii si muulte carticele.I-am cumparat arca lui Noe si imi arata pereceha animalelor.E destept baiatul meu ,nu?

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am uitat sa va spun ce a mai facut Cristi in seara asta, vorbam cu mama la telefon si cum el avea chef de joaca si nevoie de putina iubire din partea mea, a venit s-a urcat la mine in brate, i-a spus pa-pa lui buni.a facut cu mana dupa care m-a luat de mana sa mergem....deci s-a terminat convorbirea mea cu buni....mai zicem ca nu stiu copilasii nostri ce vor.

gata fug si eu la o baiata si apoi la ani-ani(nani-nani)

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

moldoveanca, nu am mai iesit din casa de joi, asa ca n-am ajuns la banca ( nu am Internet banking ). Nefiind o urgenta pt mine, nici nu mi-am batut capul. Dar o sa te anunt cand ajung sa ma uit pe-un extras , multumesc de grija !
Va sa zica Vlad deja stie sa coloreze... Bravo, deja il poti inscrie la gradinita de-acum !
O sa iau si eu pentru Maria niste culori de-alea cerate, sa vedem ce capodopere o sa creeze
Pana una-alta, ne laudam ca ieri am invatat un cuvant nou : "ebada"

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Da mai Cecilico ai dreptate si tu cine stie ce monstrulet o sa devina

teo

Mergi la inceput

Na, ca asta-i ora de laude !

Mergi la inceput

Pai vroiamsa-ti spun ca noua ni i=a luat din cont deci ar trebui sa fie deja la tine.Dar sa ma anunti daca sunt probleme.Da,Vladut e gata de gradi numai ca mami nu vrea sa-l duca inca.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Multumim de urari, fetelor!!! Noi acum am aterizat de la petrecera lui Y. Iar s-a ales cu o gramada de haine si de jucarii... Norocosul de el! Eu nu mi-am gasit nimic haios, desi m-am chinuit, pe cuvant daca nu! Lasa ca si cand mi se pune mie pata pe ceva, carduri fugiti!!!

Aveau reducere la Crido Kids si i-am luat juma de magazin. Niste costumase super misto, pantalon-geaca-bluza, la numai 60 roni si incaltari la 30 de roni. Moama, pomana curata!!! Si chiar sunt super misto. Costumasele sunt super trensi-fensi si i-m luat si niste gecute groase cu tot felul de scrisuri, buzunare, cusaturi. Foarte incantata sunt!

Nasa i-a luat o gramada de la Miniblu, ca e fan. Asa ca sunt asigurata iarna asta. Bine, nu ca as putea eu sa ma abtin si sa nu-i mai iau. Are o gramada care nici nu a apucat sa le poarte inca. Le gasesc dosite prin dulapul lui, abia cand nu i-or mai fi bune....

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

In sfarsit am adormit-o si eu pe MAria, cu mare scandal insa. Nu pare sa mai aiba febra, i-am dat insa 3.5 ml Nurofen. Aseara ii dadusem Nurofen la ora 21 si la ora 23 avea 38, asa ca i-am mai pus si un supozitor de Paracetamol. Sper ca in seara asta sa ne ocoleasca febra. Si nu numai pe noi, ci pe toti papanashii bolnaviori.

Mai vreau doar sa scriu cateva vorbe pentru Erina, zilele astea am tot inceput mesajul catre ea dar din diverse motive nu reuseam sa-l mai termin. Imi pare tare rau ca detesti atat de tare Bucurestiul si esti nevoita totusi sa stai aici. E clar ca-ti lipseste tare mult PN, ca-ti lipsesc persoanele dragi pe care le-ai lasat acolo. Dar ai venit aici de dragul sotului tau, asa ca tot de dragul lui trebuie sa faci un efort ( sincer ! ) sa gasesti si partile pozitive ale situatiei. Pentru ca nefericirea ta se va rasfrange in final si asupra Dariei si a lui tati.
Speram ca petrecerea sa te mai insenineze un pic. Speram sa reusesc sa stam putin de vorba, mai ales ca ma simteam un pic vinovata pt prima intalnire, ca nu am fost asa prietenoasa precum mi-as fi dorit. Si as fi vrut ca la petrecere sa pot sa-ti spun ca m-am bucurat ca ati venit si ca am sperat sa te simti bine alaturi de noi. Dar a fost cam haos in duminica aceea, imi pare tare rau ca nu am apucat decat sa schimbam cateva vorbe, in doua randuri. A fost totul asa, pe fuga...
As vrea sa nu te mai simti asa de singura aici, poate si de aceea iti displace atat de mult capitala.
Iti doresc sa te bucuri de sederea la PN, multa multa sanatate Dariei ( nici mie nu mi se pare OK prescrierea unui antibiotic asa rapid ). Si te asteptam aici, poate ne vedem intr-un weekend macar cu fetele care stau in zona ta...

Noapte buna, mamici si bebici, sa aveti somnul linistit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si de ce sa nu-i laudam, ma rog?
:)

Eiu in fiecare zi multumesc lui Dumnezeu pt ce copii mi-a dat, si-mi vine sa-mi dau palme cand imi dau seama ca lenea si inconsecventa mea pot sa-i strice... Din fericire, desi sofia mai are crize de agresiune, ele sunt rezultatul unui atasament sanatos, in mediu strain e un ingeras, politicoasa, empatica, saritoare, etc etc
Si ma uit si la Gh, parca i se citeste sufletul pe buze, are atat incredere in noi, ne idolatrizeaza absolut, are f mult umor, ne face poante, dar ne si rasplateste pt fiecare bruma de atentie pe care i-o acordam si pe care acuma a invatat si sa o ceara insistent de cand a mai crescut:)).
Asa ce face si ce spune si cum merge...sunt doar mofturi, cand fiinta lui e mai importanta, e sigur pe el si e echilibrat, plus ca deh, sunt amandoi frumosi de pica, cra, cra, cra:)))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput