Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)
Raspunsuri - Pagina 21
carmen77 spune:
Laura, mai un pic, mai un pic .. crede-ma ca deja numar saptamanile.
Am pus pozici noi cu blondul mic aici: http://good-times.webshots.com/album/569677518IpKfEl .. astept si eu poze cu Nadja cea blonda si frumoasa .. no more excuses
Laura Takacs spune:
Carmen, sa-ti traiasca blondelu'. Ptiu sa nu-l deochi! ce zici tu? Cand va duceti inapoi?
Vik, merci, si tu sa o stapanesti sanatoasa pe a ta! Nu rade mey, ca de cand e criza poti prinde niste oferte grozave numai ceva malai sa ai. Hainele zici ca se dau pe gratis nu alta, of course la sfarsitde sezon, ca ii mananca tare sa aduca modelele de primavara. Desi, fi vorba intre noi, aici acum se pare ca e iarna mai in toi . Asta seara am venit de la niste prieteni, ninsoare ca in povesti, nu alta.
Sa va zic io de Rom-Englishul lui fii-meu. Alex: Azi dupa ce ne-am ghetuit up (got up) de la nap, Mrs. Joan ne-a zis sa situim (sit-sezut) jos si sa nu tocaim (talk- vorbit). Numerele le cere absolut traduse in engleza, ca in romana inca nu le stie asa de bine. Si can ma gandesc ca in septembrie cand a inceput gradinita abia lega cateva cuvinte in engleza. Alta chestie. Intr-o seara sotul meu asculta ceva muzica in ungureste pe You Tube. Asta mic zice "pune cantecul in English sau Romanian, ca nu inteleg Spanish" . Asta e cam trist, apropos, de cupiii lui Vik, ca sotul meu nu vorbeste cu ei ungureste, ar fii putut stii pana acum si ai mei trei limbi.
Ven spune:
Laura, si noi la fel. Al meu sot sas get-beget, nu a vb cu Markus deloc in germana, si nu vb nici cu asta micu, se chinuie altii sa ni-i invete, la gradinita germana .......
Laura Takacs spune:
Ven, ce ne facem cu ei? Nu-mi vine sa cred ca nu i-a invatat germana! Noi daca eram in Ro sigur stiau copiii ungureste, iar engleza invatau mai incolo. Eu cand eram de varsta copiilor meu vb si germana (mers la gradi si ore particulare, ca ai mei sunt romani 100%). Iar prin clasa a cincea am inceput sa iau ore de engleza.
Aici sunt destui compatrioti care nu-si invata copiii romaneste. Unii nu vor, altii pur si simplu asculta de pediatrii idioti care le spun ca creeaza confuzii in capul copilului cu doua limbi, ceea ce nu e adevarat deloc. Ii am pe ai mei ca dovada.
carmen77 spune:
Haideti sa va povestesc ce mi-a facut blondul duminica ... dimineata ma bag si eu sa fac o baie, il las pe blond cu taica-su si soacra-mea si ma duc sa ma spal pe cap ... dupa 10 minute il aud pe Matei care deschide usa la el la camera ca sa il ademeneasca pe Marc, ca piticul cum il aude pe frate-su, fuge repede la el ca un cersetor .. asa, numai ca Matei ii deschide usa numai asa cat sa il tenteze si apoi i-o inchide in nas ... . Si asta mic fuge sa prinda usa deschisa si ... a alunecat si a cazut. Initial l-am auzit plangand, dar na, a mai cazut si alta data, nu ma panichez repede ... insa dupa 1 minut de urlete mi-am dat seama ca s-a lovit mai rau, sar din cada intr-un halat si ies sa vad ce e ... mi s-a facut rau instantaneu ... era sange pe Florin .. pe maini, pe tricou, pe Marc, pe bluza, pe fata ... sa pic in mijlocul bucatariei. A picat si s-a lovit cu capul de bordura aia de lemn de langa parchet, cred ca numele e crown moulding in engleza, si taman de coltul porcariei aleia a venit cu fruntea, avea o taietura de vreo 2 cm lungime si sange ... cum v-am zis, peste tot. L-am luat si am fugit cu el la urgente, are 4 copci in mijlocul fruntii ... sa nu va zic ce a urlat cand a trebuit sa ii puna copcile , nu cred ca il durea cat era speriat, ca i-au facut anestezie ...
Copilul asta e asa energic, am zis ca pana il vad mare si pe el cred ca o sa fiu a very old lady .. o sa am juma' de par alb. La spital mi-au zis ca nu sa ramana cu semn, ma rog, 1-2 ani o sa fie vizibil, dar dupa aia cica nu ramane cu semn definitiv ...
Cam asta a fost "distractia" noastra de duminica ... asa ca Ven, sa ai grija cu Mathias ... daca aveti colturi din astea mai periculoase, sa le baby-proof-uiti, sa nu patiti niciodata asa ceva.
Am pupat fetele si sper ca daca viitoare sa scriu lucruri mai placute.