Nazdravani de oct-noi-dec 2003 (cap87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai Mercedes-istelor sa stapaniti sanatoase si fara incidente masinutele! Imi place de sotii vostri! Mult de tot!

Mai ales al Laurei, auzi tu, bilete la Cipandei

Revin ca s-a trezit cineva mic si iubit si plange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Super tare.... http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/player/popup/?rn=3906861&cl=11444512&ch=4226713&src=news

Mergi la inceput

Laura La multi Ani ! Sa fie sanatos flacaul si sa va aduca numai bucurii. Ce baiat mare.
Cum sunt la varsta asta ?
Noi avem niste prieteni care au o fetita de 13 ani....si acum se pare ca incepe perioada "speciala".Noi cu copilul din vecini n-am facut nimic. Deocamdata am rarit intalnirile. O sa vad cum rezolv problema.Sa stapaniti sanatoase masinutele, sa faceti drumuri frumoase si fara incidente.
Ma laud si eu cu al meu sot care mi-a facut cadou o masinuta. Parca v-am povestit cum i-am stricat surpriza cand tot nu voiam sa ies. A incercat sa ma pacaleasca si sa ma faca sa ies sa o vad si eu tot nu aveam chef
Dar eu sunt maestra absoluta in a strica surprizele lui. O sa va pov intr-o zi ce minuni am facut.Sunt efectiv rupta de oboseala. Rupta.Paula dar de ce au fost cumplite ? Ce ati patit? E cam mumos baiatul tau
Cifulescu.....ciufulestii sunt adorabili.
Miss Vik...poate ne fluturi si noua pe sub nasucuri cateva poze cu duduia si domsorul. Ce parere ai ?
Yael ? Sympa ? Elena ?
Hai sa Yael are oarecare scuze ( 3 la numar ) dar macar o poza cu bruneta familiei.Va pupacim zgomotos si va spunem noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ven, ai niste baieti adorabili. Le-am admirat pozele. Bebelusul Mathias s-a facut un baiat mare.
Laura, sa iti traiasca baiatul si sa fie un cuminte si ascultator!
fetelor, Laura, Vik si Alexandra, sa stapaniti sanatoase masinutele. Sa va plimbe pe unde va doreste sufletul si fara incidente.
Pe mine Sarbatorile astea m-au terminat. Am consumat timp, bani si nervi (cand nu reuseam sa gasesc ce imi doream). Acum vad un somn in mine de zici ca am pierdut nopti la rand.
Pe 20 incep scolitul si nu ma simt pregatita ca parca nici nu avusei vacanta.
Mi-am pus aparat dentar si ma simt cam nasol zilele astea. Astia ai mei halesc ca niste nerusinati bunatati la masa si mie imi ploua in gura ca nu pot rontai nimic de durere. Zici ca sunt o babuta. Cred ca ma duc la magazin sa imi cumpar niste baby food . Dar am reusit sa slabesc un kg. Eh, il pun eu la loc ca ma stiu tare harnicuta .
Azi avem o vreme superba. 16 grade. Macaie ratele astea de la serviciu de ma dispera. iesii si eu la o plimbare pe alee si numai de gaste si rate avusei parte. Cica sa fiu in liniste .

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Valeria aparatul pt indreptat dantura isi face treaba sigur chiar si la venerabila noastra varsta? Sotul se gandea la asa ceva pt ca din cauza unei masele de minte au cam migrat dintii de jos.
El are o dantura super . Are o singura plombita mica si are dintii albi si sanatosi. Noroc ..ca piticania ii seamana.
Eu in schimb....bleh.
Eu as vrea un tratament de albire dar am tot auzit ca poti face carii fff usor.
Ai auzit ceva de genul asta?
Am incercat un tratamnet pe care l-am luat chiar din America, cu un gel...bla bla....n-am vazut nici o albire.
Ma gamdeam la un tratament cu laser....ceva mai serios.Masina de care povesteam n-as vrea sa o mai stapanesc mult , dar multumesc pt urare. Are deja vreo 2 anisori si chiar ma gandesc sa o schimb. Am primit-o de Sfantul Valentin.
Nu prea stiu ce sa aleg dar ma mai informez.Ven La Multi Ani pt baietelul mare si super frumos. Are deja un anisor. Doamne cum zboara timpul.
Aveti doi baietei frumosi foc.
Carmen ce mai face blondinul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mamicute de nazdravani!!!!
Va uram un an nou plin de bucurii,multa sanatate, fericire si numai bine atat voua cat si celor dragi.
Nu reusesc sa tin pasul cu voi si tocmai de aceea nici n-am mai intrat demult.Cand am avut timp insa v-am citit si v-am admirat pozele.Copii mari si frumosi cu mamicute pe masura.
Noi suntem relativ bine, cu muci,tuse,virusi de pe la gradi dar nu e mare problema.Teo e tot mai golanel si Andrea nu prea mai face fata la el ca nu-i place sa-l refuze sau sa-l necajeasca si-atunci el profita de bunatatea ei si iese cu plansete.Dar se si iubesc mult.Imi e atat de drag cand se trezesc dimineatza si se strang in brate si se pupa cand ies din camere.sau cum isi poarta de grija cand nu sunt impreuna intreband unul de celalalt.
Hai ca Teo vrea sa scrie si el....
Va pup, inca odata "La multi ani!" si sper sa reusesc sa mai intru si eu mai des.
O sa mai incarc si eu niste poze in album ca nici nu stiu de cand n-am mai pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, baietii sunt bine amandoi, sanatosi si nazdravani. Blondul e un matinal si jumate, la 6.30 dimineata e sus , si Matei avea aceleasi obiceiuri proaste , noroc ca acuma doarme bine. Lui Marc ii mai ies niste dinti si se mai scoala noaptea sa scanceasca, deci is un pic zombie, da asta e .. trec ele toate si creste.

Valeria, sa nu te aud cu 16 grade ca mor! . La noi maine se anunta -27 ... fara vant . Oricum, nici nu are rost sa ma plang, ca ieri la radio sunase o tanti ce traia in Yellowknife in Alaska si zicea ca in ultima saptamana au avut in fiecare zi mareata temperatura de ... tamtatam .. - 78 de grade celsius! [:d]. Zicea femeia ca iti ingheata pur si simplu masina in timp ce conduci, ti se blocheaza volanul, apoi nu mai poti frana, si dupa 5-10 minute ai gheata pe geamuri .. gheata groasa de 1 cm. Si ca in Alaska nu opresti niciodata motorul la masina daca stii ca ai de folosit masina in ziua respectiva [:d]. Deci .. am zis ca -27 e primavara la noi.

fetele ... duty calls, ca scriu de la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumim pentru urari, Alexandra si Valeria! Inca nu se comporta mai "special" dar el e in general o figura retinuta. Vedem peste un an-doi.

Ven, La multi ani pentru baiet! Sa-ti creasca mare si sanatos, mai ales -am eu fixul cu sanatatea.

Carmen, frig pe la voi. Am urmarit fascinata pret de cateva episoade ice road truckers (e pe History Channel) si transporturile la Yellowknife (Canada). E langa Great Slave Lakes. Sigur ca ingheata toate, daca lacurile ingheata de pot sustine tone de camioane cu marfa.

Nimic nou de raportat in rest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Neata din inghetatul Montreal .. azi avem cu tot cu vant .. -36 de grade . Cica in 20 de minute pielea expusa degera, tocmai mi-am sunat consortul sa ii zic sa fuga pana la gara , ca daca merge normal face mai mult de 20 de minute. Tot ce pot sa zic e LOL, da fiind ultima iarna pe aici, nu mai pun la inima asa tare. E clar insa ca trebuie sa fii o fire tara hotarata sa te adaptezi la iernile de aici.

Hai mai scrieti fetelor, sa am ce citi, ca pe aici se simte criza economica si cam vate vantul ... sper sa se mai schimbe situatia ca mie nu imi place sa ma plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Brrr Carmen ce frig pe la voi! Vino inapoi in Europa mai repede, ca e prea de tot acolo! Eu am pus lalele in fata casei si zambile si narcise mai mari dar in ghivece pe care le pot baga inauntru in caz de se face mai frig. Au fost vreo 6-7°C, ceva soare, pasarelele cinta a primvara deajuns sa ma bage in feeling d eprimvara, pai nu:)). Laura sa stapinesti sanatoasa masina, pai normal ca in criza cumpara omul una alta;) mai o actiune mai o masina pe care o dorea de mult.Pe noi criza nu ne-a afectat, ma rog doar pe mine, ca mi-a stricat planurile mele d e investitii, dar asta sa fie raul cel mare. Ne uitam la tv in decembrie, aeroporturile cele mai mari din germania arhpline de stateau ca pestii in conserva si lumea intervievata zicea: bleah ce criza, ne-au isterizat astia la tv cu cea criza, in vacanta la relaxare uita omul de crize si de tot:)).Turismul merge, cel putin aici la noi e ok, astia pe la tv zic ca germania nu a fost la fel de afectata ca alte tari europene, numai anumite sectoare. mercedes de ex care vindea 60% in SUA a resimtit-o bine, dar una peste alta modelul asta de l-am luat am vazut ca din ianuarie e scumpit un picut, asta inseamna ca asa rau nu le-o fi, nu-s disperati, probabil isi vor reveni. Poze nu am pus cu copii pt ca in dec noi nu am avut camera foto, a fost ascunsa pe undeva prin casa de copii si abia acum am gasit-o, asa ca am filmat la greu. Dar revin sa ma mindresc.Aldo tot cu planetele de dimineata de la prima ora, serios ca trebuie sa-mi iau niste carti in romaneste de scoala sa iau materia de la zero pe limba mea sa se lipeasca de mine, ca multe chestii nu le inteleg bine pe germana, inclin sa cred ca nici pe romaneste, dar in fine speranta moare ultima:). Noroc mare cu Alberto, ca are rabdarea si mai ales informatiile necesare. E si el "astronom" amator.Nadja mea creste, e mincacioasa, zice si ea pe 3 limbi citeva cuvinte, este o dulceata:)Ai mei pleaca luni is cam deprimata...ma obisnuisem cu mama aici de atitea luni..asta e...uffff. Dar bine ca am gasit un zbor bun in sfirsit. Daca iei din timp poate fi si ieftin tare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput