Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 4
laremi spune:
Vazut Ilincuta la 3 luni, e o scumpa
... sotul meu e indragostit iremediabil de Ilinca, de cate ori ma prinde ca admir pepenasii ma intreaba daca are Ilincuta poze noi ![]()
Vazut Timi cea scumpica ... ce nora mare am
Si nu, nu doarme prea mult, ei ar trebui sa doarma cam 15 ore din 24 ... daca faci socoteala, cam ies.
Ladymina, sa stii ca am vindecat-o pe soacra-mea de hemoroizi cu metoda ta cu foi de varza ... greu a fost pana am convins-o, credea ca glumesc 
Flo, La Multi ani!
Mada, ma bucur sa te vad
printesa mica seamana cu tine
...la printesa mare ai avut vacanta ![]()
Narcisa, poti lua un BabyGym pentru 0-36 luni ... eu am pus ochii pe unul aici, abia astept sa il luam. E asemanator cu salteluta aia numai ca are un cadru cu mai multe pozitii, copilul se poate juca pe spate, pe burta sau in fundulet, si se transforma si in masuta
narcisa.s spune:
Madutz, ce ne-am face fara tine?
Bah, Sun a pierdut avionul din Bora Bora?
Am gasit o carte interesanta - Psihologia desenului la copil.Pe buybooks.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Laremi, aici am vazut numai pana la 12 luni...Nu cred ca sunt din alea pana la 36...Si nici in Ro n-am vazut din alea pana la 36...hmmm
Caruciorul rosu
diarux spune:
ia dati-va cu parerea aici
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diarux ANILANSA vrem si noi, vrem si noi!!!!tati e stelist. Ruxandra, binecuvantata si Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story |
Pai cum facem????? spuneti cine vrea si puneti si adresa si eu cumpar si vi le trimit... daca la voi nu se gaseste
madaimi cer scuze ca iar amdeschis subiectul cu scaunele auto...am vrut o parere...
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kamelya spune:
Didi se pare ca tot tre sa pun picaturi ca am repetat analiza miercuri si ia iesit infectie iar luni ma duc cu ea la dr sa vad daca continui cu astea sau imi da altele,saptamana trecuta cand i-am facut analiza nu iesise nimik
mada ce zambet frumos are Ami
Dara_d noi ne plimbam prin Tineretului
Carmenela ne bagam si noi la comanda de peste 2 saptmani...vrem si noi leaganul
Flo LA MULTI ANI SI CAT MAI MULTI ANI DE CASNICIE
Diana LA MULTI ANI FERICITI
camy_pus ce ai facut la interviu?
Gabriela ce frumos sta Irina de vb cu taty
narcisa fusei prietena cu Dani ?
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
laremi spune:
Narcisa, cel pe care l-am vazut eu aici arata cam www.trudnoca.net/forum2/userpix/1142_Baby_Gym_1.jpg" target="_blank">asa
MissJJ spune:
Diarux ms ca imi intelegi durerea.![]()

Alina nu ma supar ca ai cerut o parere Doamne Feri ca de aia suntem adunate toate aici numai ca mai uitati-va si la link-urile alea ca au informatii utile.
Narcisa eu de la Ari stiu ca ea deja de la 5-6 luni o interesau astea ce se misca si fac tot felul de minunatii. Masutza aia pusa de Laremi e de la little tikes este si aici e faina si little tikes este firma f buna numai ca is cam scumpe jucariile lor dar is si f rezistente. Asta care zice Laremi de ea e 25 de lire la noi pe site-ul little tikes ei zic 35 da la toys r us e 25. Uite www.toysrus.co.uk/Product.aspx/TruOrFindUsing/TruAZOfBrands/TruToysLittleTikes/175501" target="_blank">aici.
La 6 luni le mai plac telefoanele alea mari cu butoane care canta etc, jucariile cu zgomote de animale, mingiutzele gen vtech care se rostogolesc si canta sau apesi pe vreun buton si iese vreu animalutz chestii din astea galagioase, miscatoare cu lumini muzica etc.
Kamelya, Laremi ms.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
narcisa.s spune:
Laremi, am vazut.E un fel de centru de activitati.Eu m-am uitat strict dupa saltelutza educationala da acum ca mi-ai zis ma uit si dupa centru de activitati sa vad ce gasesc.Multzumesc
Da, Kamelya...7 ani.El avea 18 ani eu 23 parca.Dar ne-am despartit acum 2 ani si slava Domnului, m-am casatorit cu Vil
Caruciorul rosu
kamelya spune:
Caprioara vazut poze cu Ilinca o frumusica , si Daria mea cand nu are suzeta tot degetul mare il suge
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008