Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

eu am o alta dilema,i-am dat pana acum iaurturi Napolact,Mili ,Nutriday si Danonino daor de caise ,ma gandeam daca am voie si de capsuni?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Stoisor, parerea mea, nu-i mai da iaurturi cu fructe indiferent de firma, sunt pline de toate "minunile"...e mult mai sanatos sa-i amesteci tu un fruct in iaurt simplu.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Seara buna,

Am fost in parc cu buburuza si am vernit val-vartej ca am inghetzat toti trei (noi, eu si Dan, eram in trening )!

Si, s-a umplut de bube (de la struguri , desi nu e prima data cand mananca): Alina(kalos), ii tine companie Dariei; are 5: doua pe tampla dreapta , una pe stanga, una pe degetul mare drept si una sub barba; eu i-am dat cu mixtura (de'aia de pe vremurile nostre); vad ca s-au mai "strans".

Acum, butoneaza la premergator si ma "hartzuie" pe mine, sa se urce in brate, la calculator.

Acum,

felicitari Andrei si Binaca !
La cati mai multi pasi si din ce in ce mai siguri!

felicitari Sara pentru dintzisor; fereste-te mami, ca acum 'capseaza'!

Si, la urma , 'the most thouching moment', slide-ul cu Ravi - o minunatie ! (mi s-a facut pielea de gaina, de emotie).

Ven, Colargol se gaseste si la farmaciile HELP (dak ai prin oras). Asa e cum a spus Roli: desfunda si curg "lumanarile" singure (scuze pt "detalii plastice").

Helene, superbe "movulicile"!

AncaB, sa nu zici ca n-are Stefan succes la fete!

Cum a ramas cu intalnirea din Cismigiu??? Miki-Baby, Ema, mai veniti? LauraD a zis ca vine si ea, dak ne hotaram.

Nu mai pot sa stau, ca ma 'bombane' s-o iau in brate.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Eu vin si propun ora 12. Sper sa vina vreme buna! In Moghioros.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Parca se discuta despre ora 15 si despre Cismigiu. Hai ca incerc sa fac un efort sa ajung in Moghioros daca asa decide majoritatea, desi mi-e greu, dar ora 12 mi-e absolut imposibila.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Felicitari Dariutei plimbarete si lui Andrei. cat de curand o sa va prinda si Daria mea din urma.

am si cateva poze mai noi cu Daria. tot acolo sunt si pozele cu Sara, Luca si Daria si inca o fetita din parc.
poze noi

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Stoisor nu am raspuns la measjul tau cu iaurtelul ca sa'ti raspunda o mamika mai cu experientza.
Am auzit de la Zuze (si le cred pe deplin) ca sunt alergene capsunelele pana la 1 an.
Iar iaurtul de care ti-a zis Roli il fac si eu bblusei.
Pui la blanduit un iaurtel si 2 fructe (sau 1, depinde cum vrei)
Eu pun pere sau piersici, banane...etc
Ori una ori cumbinate.
Se face f repede...1 minut. Si e mai sanatos.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Am vazut pozele cu tiza noastra. E o scumpa grasunica si cretzulica !! Si nu degeaba au acelasi nume - am vazut ca se catara pe ce apuca, baga dintii in tot ce prinde si nu are stare nici macar in caditza...parca o vad pe Daria mea
Astazi s-a cocotat cu ambele picioruse pe o roata de la carucior ...era asa haioasa...dar nu am mai apucat sa-i fac poza.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

seara buna si de la noi, de 2 zile abia am deschis calculatorul...am fost tot prin oras tot pe fuga...
despre noi...umblam si noi tot in picioare peste tot..unde nu ne mai putem tine o luam 4x4 pe jos pana gasim ceva sa ne cataram,ieri am exersat intruna statul fara sustinrere si a reusit un minut tare mandr era de el zambea pana la urechi si stramba de nas cand se bucura e mortal..i se mai vad si dintii de sus cu strunga mare...
tot asa si el mai impinge la premergatr pana acum n-a cazut...oricum...obiectul nu prea mai prezinta atractie...
trebuie sa ma apuc serios la aranjat casa in sensulc aam o grambada de lucruri care trebuie puse deoparte sa nu ajunga la ele...
stoisor la fel zic si eu,i-ai mai bine iaurt simplu si amesteca-l cu fruct,sau cu borcanel cu fructe ii mai fac eu...nici eu n-am incredere in iaurturile cu fructe din comert.nu mai dai prin sb?poate reusim sa ne vedem anu asta eu n-am gasit nicicum o zi mai libera sa vin la voi..

lala 20 super tare faza cu tel! bine ca ti-a trecut supararea!u ne place fara tine pe aici

am apucat sa vad slideul cu razvanici e superb!are niste expresii de te topesc!

lalad..eu n-am reusit sa vad pozele...

va pup,vroiam sa citesc din urma da mi tare somn!las pe maine
somnu usor

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Am vazut poze cu Dariuca a lu' MAry o grasuna frumoasa foc. Mi'au placut pozele de la Cheia, am vazut o parte si de la Doculetz. Mi'a placut si poza cu Bitzi ...ele medaliatele.
mami sa'i faci loc in curand dariei la pc....ca'i place tastatura tare-tare.
dragutzele mele!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ah am uitat sa ma laud!!dragul meu sot mi-a facut azi cadou un iphone!! binenteles ca m-am bucurat de numa...dupa ce i-am tras o sapuneala buna de banii aruncati

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Alina

Shose, pozele pe care le-ai vazut tu sunt mai vechi. am pus altele noi aici

http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaANoua#

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

as veni si eu la intalnire maine daca e vremea ok... dar n-am inteles la ce ora si locul.

Madalina - eu am incercat iaurt de la Humana dar fara succes la Stefan caci el sta destul de rau la capitolul iaurt, ne-am cam luptat pana acum. Mie mi s-a parut la gust acrisor, era mar cu piersica.
Eu nu i-am dat iaurt cu fructe, i-am combinat eu si incet a prins gustul, iar azi a mancat in 5 min un iaurt de 150 gr Campina natur.

Mergi la inceput