Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stoisor eu am o alta dilema,i-am dat pana acum iaurturi Napolact,Mili ,Nutriday si Danonino daor de caise ,ma gandeam daca am voie si de capsuni? Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Stoisor, parerea mea, nu-i mai da iaurturi cu fructe indiferent de firma, sunt pline de toate "minunile"...e mult mai sanatos sa-i amesteci tu un fruct in iaurt simplu.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki_baby
Eu vin si propun ora 12. Sper sa vina vreme buna! In Moghioros. Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Parca se discuta despre ora 15 si despre Cismigiu. Hai ca incerc sa fac un efort sa ajung in Moghioros daca asa decide majoritatea, desi mi-e greu, dar ora 12 mi-e absolut imposibila.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
nemary spune:
Felicitari Dariutei plimbarete si lui Andrei. cat de curand o sa va prinda si Daria mea din urma.
am si cateva poze mai noi cu Daria. tot acolo sunt si pozele cu Sara, Luca si Daria si inca o fetita din parc.
poze noi
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Shose spune:
Stoisor nu am raspuns la measjul tau cu iaurtelul ca sa'ti raspunda o mamika mai cu experientza.
Am auzit de la Zuze (si le cred pe deplin) ca sunt alergene capsunelele pana la 1 an.
Iar iaurtul de care ti-a zis Roli il fac si eu bblusei.
Pui la blanduit un iaurtel si 2 fructe (sau 1, depinde cum vrei)
Eu pun pere sau piersici, banane...etc
Ori una ori cumbinate.
Se face f repede...1 minut. Si e mai sanatos.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
Am vazut pozele cu tiza noastra. E o scumpa grasunica si cretzulica
!! Si nu degeaba au acelasi nume - am vazut ca se catara pe ce apuca, baga dintii in tot ce prinde si nu are stare nici macar in caditza...parca o vad pe Daria mea ![]()
Astazi s-a cocotat cu ambele picioruse pe o roata de la carucior
...era asa haioasa...dar nu am mai apucat sa-i fac poza.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
jelimoni spune:
seara buna si de la noi, de 2 zile abia am deschis calculatorul...am fost tot prin oras tot pe fuga...
despre noi...umblam si noi tot in picioare peste tot..unde nu ne mai putem tine o luam 4x4 pe jos pana gasim ceva sa ne cataram,ieri am exersat intruna statul fara sustinrere si a reusit un minut tare mandr era de el zambea pana la urechi si stramba de nas cand se bucura e mortal..i se mai vad si dintii de sus cu strunga mare...![]()
tot asa si el mai impinge la premergatr pana acum n-a cazut...oricum...obiectul nu prea mai prezinta atractie...
trebuie sa ma apuc serios la aranjat casa in sensulc aam o grambada de lucruri care trebuie puse deoparte sa nu ajunga la ele...
stoisor la fel zic si eu,i-ai mai bine iaurt simplu si amesteca-l cu fruct,sau cu borcanel cu fructe ii mai fac eu...nici eu n-am incredere in iaurturile cu fructe din comert.nu mai dai prin sb?poate reusim sa ne vedem anu asta ![]()
eu n-am gasit nicicum o zi mai libera sa vin la voi..
lala 20 super tare faza cu tel!
bine ca ti-a trecut supararea!u ne place fara tine pe aici 
am apucat sa vad slideul cu razvanici e superb!are niste expresii de te topesc!
lalad..eu n-am reusit sa vad pozele...
va pup,vroiam sa citesc din urma da mi tare somn!las pe maine
somnu usor
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Shose spune:
Am vazut poze cu Dariuca a lu' MAry
o grasuna frumoasa foc. Mi'au placut pozele de la Cheia, am vazut o parte si de la Doculetz. Mi'a placut si poza cu Bitzi ...ele medaliatele.
mami sa'i faci loc in curand dariei la pc....ca'i place tastatura tare-tare.
dragutzele mele!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
ah am uitat sa ma laud!!dragul meu sot mi-a facut azi cadou un iphone!! binenteles ca m-am bucurat de numa
...dupa ce i-am tras o sapuneala buna de banii aruncati 
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
nemary spune:
Alina 
Shose, pozele pe care le-ai vazut tu sunt mai vechi. am pus altele noi aici
http://picasaweb.google.com/nemaary/DariaMariaLunaANoua#

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ancasoare spune:
as veni si eu la intalnire maine daca e vremea ok... dar n-am inteles la ce ora si locul.
Madalina - eu am incercat iaurt de la Humana dar fara succes la Stefan caci el sta destul de rau la capitolul iaurt, ne-am cam luptat pana acum. Mie mi s-a parut la gust acrisor, era mar cu piersica.
Eu nu i-am dat iaurt cu fructe, i-am combinat eu si incet a prins gustul, iar azi a mancat in 5 min un iaurt de 150 gr Campina natur.

felicitari Andrei si Binaca !