Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Stoisor, felicitari pt. dintzoc!

Hehe, se pare ca Mathias nu vrea sa fie mai prejos decat frate-su, care a avut primul dinte la 1 an FIX, asa ca nu se grabeste nici el defel.

Cred ca suntem cei mai mari clopotei fara dinti de pe aici. AH, poate Benji e mai mare putin si tot stirb . Ceska, voi cand ati avut primii dinti (tu si sotul)? Ai mei flacai il mostenesc ambii pe sot, care a avut la 1 an si 1 luna!!! Si are niste dinti de invidiat. Perfecti dpdv al sanatatii.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

si eu cu tati tot in jur de un an am primit dintoci dar se pare ca Sara il mosteneste pe vecinu(glumesc)au de aseara am simtit ceva ca racaie in lingurita,ceva ca de dintisor dar am zis ca mi se pare ,azinoapte so cam foit fata si azi dim am controlat-o si surpiza ,mo intepat dintocu

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

nu e nimeni pe frecventa?

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

bunica plimba nepoata mandra foc si eu le supervizez de la fereastrasi mi ciuda ca am o ora liniste si nu am cu cine pov

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Stoisor felicitari pt dintoc la cat mai multi si sanatosi!

Lala ce plimbaret viteaz ai tu acolo,la un an sigur va merge fara probl.

La noi se iveste a doua gamalie,acum suntem la etapa mers de-a busilea-catarat-ridicat in picioare(chiar si in sacul de dormit) si mers pe langa mobila.

Fetele vroiam sa va intreb daca dati vreuna dintre voi bebeilor IAURT de la HUMANA.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

MADA felicitari si voua ,sunte-ti mai harnicute
NU eu nu i-am dat de la humana pt ca nu am gasit pe aici ,nu stiu,poate stiu fetele

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

eu am o alta dilema,i-am dat pana acum iaurturi Napolact,Mili ,Nutriday si Danonino daor de caise ,ma gandeam daca am voie si de capsuni?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Stoisor......ai dreptate sunt doar pe bara...Aveam o problema,da oarecum s-a cam rezolvat...so mi-a trecut depresia brusc.Felicitari pt dintoc!!!
Lala felicitari pentru fotomodelul plimbaret!!!
Si acum sa ne laudam si noi Bibi face ture scurte(cat tine covoru ca pe parchet aluneca)si doar in linie(oarecum) dreapta impingand premergatorul

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Stoisor......ai dreptate sunt doar pe bara...Aveam o problema,da oarecum s-a cam rezolvat...so mi-a trecut depresia brusc.Felicitari pt dintoc!!!
Lala felicitari pentru fotomodelul plimbaret!!!
Si acum sa ne laudam si noi Bibi face ture scurte(cat tine covoru ca pe parchet aluneca)si doar in linie(oarecum) dreapta impingand premergatorul

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ai simtit???ti-am tras un slap ,ca mai speriat si acum un

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LalaD Pharco sa fie atunci! daca e siropel si nu are gust rau imi convine mai tare. Nu caut motive de cearta cu ea deloc ca nu ma mai tzin nervii. Asa ca nu vreau smiorcaieli si nici sa ma rog cu orele.
Bravo Andreisahului cel viteaz. Chiar ca e primul clopotzel care o ia singurel pe piciorusele lui. Mi'a placut tare ideea cu 'mainile ocupate'. esti tare mamicoooo!

lauraI io nu stiu, am intrebat la fete si m'am edificat cu Ca siropel Pharco.

Elle distractie placuta.

Gratzi felicitari de 3 dintzuci noi noutzi. Sa vina usor-usor si sa nu disturbe pe Dudu.

Stoisor deci si voi transpirati. Uff...ea transpira de mult si puneam asta vara pe canicula de afara, iar acum pe zbenguiala. Dar transpirand mult am inceput sa ma gandesc si la Ca.
Daca i'l pun in laptic, trebuie sa'l si bea pe tot. Ceea ce la ea nu prea se intampla...ca adoarme cu bibe inainte sa'l termine.

Ven cred ca si noi tot spre un an o sa avem dintzuci. Ca sunt umflaturile de o luna si nimik.
Ma bucur ca ati avut o noapte mai buna.

Lala mik ma bucur ca esti bine si ca Bibi face asa progrese. Wow...merge singurica impingand la preme'?

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

BRAVI BIENCUTA BRAVOOOOOOOplimbareata mica ,deci tu cu Andutu lalei d nu?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput