Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
neatza
floric, joanna - curaj si multa rabdare va doresc
o sa treaca si in martie nu o sa va para decat un vis urat. floric, mancatorie e in toate spitalele din romania, in bucureshti sa vezi, daca e cumva un doctor mai inimos si care nu ia shpagi...mai au un pic si il mananca restul de viu.
cu drumurile la baie..asta e. eu pana sa raman mergem de 2 maxim 3 ori toata ziua la baie, acum cred ca merg si de 8 ori. dar la cata apa bag in mine nu e de mirare, ba chiar e semn bun inseamna ca rinichi functioneaza si riscul sa ne procopsim cu vreo infectie urinara este f mica. plus ca am inteles ca ne antrenam si mushciul responsabil cu retzinerea de la urinare(am uitat cum se cheama mushchiul asta).
oricum e f important sa facem exercitziile Kegel.voi le facetzi?
17+
aris26 spune:
zambila - bine ai venit! sarcina ushoara si un copil perfect la sfarshitul lui martie. pentru ca esti membru nou, primele 10 mesaje ale tale sunt moderate, adica nu le vede nimeni decat dupa ce moderatorul le-a citit si aprobat dupa care devine vizibil pentru noi dar la pagina la care tu ai scris, asa ca sunt shanse f mari sa nu vedem masajele tale. scrie repede inca 10 mesaje scurte, ca sa scpai de moderare si sa putem vb in timp real.
17+
dyana27 spune:
neata burtici si bebici
floric un pup
mare pentru tine, pentru curajul pe care-l ai; stai linistita, o sa vorbim si la mamici( probabil tu mamica mai repede ca noi, dar nu ai de unde sa stii); stai cumintica acolo, da-i un pup lui bebita
si fara emotii. ne rugam pentru voi sa fiti bine
. nu te forta prea tare, citeste tot dar scrie doar cand poti (o data pe saptamana sa mai stim de tine
).
eu am dormit la greu in week-endul asta, m-am si plimbat putinel pe la aer curat de parc de bucuresti
. ma distreaza foarte tare bebitul meu, ca mi se aseaza pe vezica si trebuie sa-l mut eu cu mana ca sa plece
si sa nu fac pisu pe mine. cam asa ne-am jucat in weekend
, dragul lu' mami avea chef de nebunii

o saptamana minunata sa aveti
diana
15+
dyana27 spune:
ce-mi place mie ziua de luni cand am semnatura noua

diana
15+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn
aris26 spune:
floric - la ikea au o masa pentru mic-dejun in pat, este extraordinara pentru a sta intinsa in pat cu laptopul in fata ta. roaga pe cineva sa ti-o cumpere, e extraodinara si osa te ajute f mult(costa pana in 50 de lei).
17+
Dodo-pui spune:
Buna burtici
,
mult curaj viitoarelor mame care stau prin spital,si sa fie convinse ca DD o sa aiba grija de ele si puiutzil lor.
Noilor
intrate in
bun venit si sarcina usoara iar la final bebei mancaciosi si sanatosi.
mon_mmmeu am fost la farmacia ,sa iau ceva pentru Bogdi-puiul meu -si am intrebat .Mi s-a spus ca abia dupa luna a 4-a poti lua ceva.Sper sa-ti treaca durerea repede.
o saptamjana plina de realizari.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
mon_mmm spune:
Multumesc Bogdana si Dodo-pui
!
Am luat un algocalmin duminc a dimineata si unul azi-noapte ...mai spre dimineata ...cand nu am mai putut 
Acum sunt la munca...ma simt mai bine...desi mi-e buza de sus putin umflata parca !
Probabil voi vizita azi stomatologul...
Va pupic si aveti grija de voi si de bebeii vostri !
14+
bubulina1 spune:
Neata burtici! Eu in we nu am mai intrat, am fost la o nunta si in rest numai treaba prin casa.
De ieri seara am o durere de cap ca imi vine sa plang, asa am venit azi la servici. Am momente cand simt ca imi ies ochii de durere, mai ales cand urc scari. Am luat un paracetamol si astept rezultatul.
Am fost de dimineata si am donat sange pentru TT, in cateva zile astept rezultatul.
Floric si Joanna va doresc multa multa sanatate, sa va dea Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste aceasta perioada si sa duceti cu bine sarcina la termen!
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
petrean spune:
fetelor..haideti sa va binedispun cu niste melodii frumoase(sper sa va placa)
www.youtube.com/watch?v=SRHu23M2goU/" target="_blank">Iubire, bibelou de portelan - Mondial
www.trilulilu.ro/Rudolf16/eb5dcebcc65774/" target="_blank">Nopti de argint - Semnal M
Bogdana
18
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
novus spune:
Neata fetele !!!!
Bogdana,super melodiile !!
Diseara ma duc la control sper sa fie totul ok !!
20+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3