Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
loryV spune:
Hello burtici
!
mababei,iulia 30,mihaelacg multumesc pentru felicitari ,sa aveti si voi bebei frumosi si sanatosi
.
Floric multa putere si sa dea DD sa te faci bine
.
Lory
13+
Floric spune:
Dragele mele, nu pot exprima in cuvinte ce simt cand citesc incurajarile din partea voastra. Cu siguranta si pinguinul meu simte, deoarece la cea mai mica emotie palpita si uterul. De aceea, printre alte NU-URI din sarcina, dr mi-a recomandat sa evit emotiile si starile afective puternice. Acum mai rad, mai glumesc, recunosc ca am si plans si sa stiti ca imediat se contracta burta si problema mea e ca ramane asa mult timp (de aceea am primit ac recomandare). Dar pt ca m-a mancat undeva, am fost acu juma de ora la terapie unde se afla scoasa din operatie (operata la ora 12) o fosta colega de camera. Nu va pot spune cat m-am speriat si in ce hal arata, era inca adormita si cand am vazut-o...m-a cuprrins un sentiment de neputinta si manie deoarece trebuia operata de vineri dar, deh...se bat medicii intre ei si nu au fost locuri in terapie. Ghinionul ei a fost ca aseara i s-a rupt dopul gelatinos si a stat vreo 12 ore in travaliu pana a gasit dr ei ingaduire la alti medicul de garda sa intre cu ea in operatie. Va povestesc toate astea ca sa dau un exedmplu negativ despre ceea ce se intampla intre hienele de dr din spitalele de provincie. Dr meu are o problema ca nu suntem o tara civilizata...am ajuns sa inteleg de ce spune asta. Pacat.
Dar sa ne rugam la Dumnezeu si al MAica Domnului sa nu avem nevoie ffff mare in viata de medici, iar copilasii nostri sa fie sanatosi si fericiti.
Sanatateva doresc ca tare e scumpa. Profitati din plin de aceasta perioada minunata. Pana si eu in spital, ma bucur de ea si incerc sa gasesc partea plina a paharului.
lysbeth spune:
Floric, multa sanatate tie si puiutzului
Fetelor sa va zic una faina: ieri am primti de la o buna prietena a mea un mesaj: tocmai nascuse a doua oara. Surpriza cea mai mare a fost ca fetita confirmata de 10 ori la ecografie a iesit baietel :)))
Asa ca nu va grabiti sa vopsiti totul roz sau bleu ca suprizele pot aparea oricand....
In alta ordine de idei ieri am facut prima criza faina de la hormoniid e sarcina:D. M-a apucat plansul in supermarket. De ce? Soriorul imi promisese ca ma duce unde dragutz we asta si in schimb m-a dus la cumparaturi de aprovizionare. Imi venea sa-l ucid... Da nu e timpul pierdut>:)
15+
novus spune:
Buna fetelor !!!!
Am revenit si eu de la munte unde pana la urma am avut noroc de vreme superba 
!!
Floric, ai grija de tine si nu uita ca acolo sus cinea are grija de noi !!!
Simina_kin, bine ai revenit si asteptam pozele de la nunta!!! si prajituri 

Felicitari pt noile carucioare !!
V-am pupat
20+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
mihaelacg spune:
seara buna fetelor!
noi am fost la petrecere ca azi mami meu a "intinerit".draga de ea.
pt ca mama lu bb meu
a mancat ca o sparta si i s-a facut mare mare stomacul, bb a fost cam supi ca i-am luat din locul lui de joaca, si nu prea a fost asa activ ca de obicei.
dar mi-a dat semne ca este bine.
maria k, si eu fac susu destul de des noaptea, drept pt care i-am spus sotului sa-mi faca o instalatie pe direct
, sa nu mai cobor din pat sa merg la buda
.
ma bucur insa ca adorm imediat dupa "plimbarile " la buda.
floric, e jale ce-i in spitalele noastre....
ai mare dreptate, cel mai imp este sa ne rugam de sanatate, sa nu ajungem pe mana doctorilor, ca-i jale.
, ai grija de tine si de bb mic, noi suntem alaturi de tine.
e f bine ca ti-a adus sotul laptop=ul ca asa trece timpul mai repede.
17+
zambila spune:
Salut burticii!!!
Ce pot sa spun este ca sunt noua pe aici si incerc sa ma bag si eu in seama
. In ceea ce priveste somnul noi nu avem probleme, la pranz nu ii place sa doarma, seara adormim pe la 12 noaptea si dimineata la 8 jumate suntem in picioare din cauza serviciului.....altfel somnul de dimineata este cel mai dulce. Va pooooopam si sa aveti grija de voi si de bb
inapreda spune:
Maria K, am aceeasi problema de la inceputul sarcinii. Ma trezesc in fiecare noapte de 4, 5 ori; e normal, prin urmare, dat fiind faptul ca nu ma odihnesc bine, sa fiu obosita in timpul zilei.
Ma asteptam sa "treaca" o data cu finele trim. I dar se pare ca n-a fost sa fie! Imi imaginez ca "ceva" apasa pe vezica. Oricum, joi, la urmatoare vizita la nenea dr. sa intreb!
15+
Baietel sau fetita???
Aalina spune:
Floric si Joanna multa putere sa treceti peste perioada asta. E greu dar suntem langa voi.
Simina spor la pregatiri.
Mihaelacg felicitari mamei tale.
Lysbeth super veste mi-ai dat... O sa votez pana la urma si un nume de fetita...cine stie...
Bun venit noilor burticute si bebelusi.
Fetelor va recomand sa va odihniti cat puteti. Eu de la oboseala vineri am avut o durere de burta de am zis ca atat mi-a fost. E adevarat ca am si muncit saptamana trecuta de dimineata pana seara, am avut si drumuri... Era cineva din Satu Mare... am fost in vizita pe acolo :)))
De acum am declarat ca ma voi menaja. Sunt curioasa daca o sa imi si iasa mai ales ca la noi la birou vor sa faca o reamenajare si parca vad ca or sa aiba pretentia sa particip la carat etc...
Si eu am facut sant pana la baie si stiu ca asa ne va tine pana nastem. Eu dorm mult mai bine noaptea de cand am o perna pe care o pun intre picioare. Sa incercati.
O zi superba sa aveti!
21+ cu 
mon_mmm spune:
'neata la toate burticile !
De sambata ma confrunt cu o durere crunta de dinti ... cred ca am prins niste curent
!
Antibiotic nu se poate luat din cate stiu eu ...
Alte "leacuri" cunoasteti ?
14+
petrean spune:
Neatza!
Incearca algocalmin nurofen..astea e voie sa le iei din trimestrul 2 de sarcina.SI..sa-ti treaca durerea cat mai rapid
Bogdana
18
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE