Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
mihaelacg spune:
AMR 2 sapt....iti inteleg emotiile.
e normal sa fie asa inainte de marele eveniment, si mai ales ca voi sunteti cei care v-ati implicat in tot si vreti ca totul sa fie bine.
simina, eu am incredere in tine ca totul va fi ca la carte si va iesi cum iti doresti.
tu esti puternica si o sa treceti cu bine peste emotii.
17+
Maria_K spune:
buna dimineata burtici! 
va doresc o duminica placuta!
eu nu stiu ce am dar zilnic fac ochi pe la 5,30-6. si adio somn.
seara pe la 20-21 sunt ca o matza lesinata si abia mai stau pana la 22 cand neaparat tre sa ma culc.
noaptea ma trezesc de vreo 3 ori la pipi. in timpul zilei daca stau jos nu imi trebuie, dar cand ma ridic simt ca fac pe mine direct. si voua vi se intampla? eu am facut carare batatorita pana la baie. in timpul noptii nici nu mai deschid lumina sau ochii
Maria
20+
Cassandra
vine bb!
Pozele noastre
cocufan spune:
aris, timi, lysbeth,maria k, multumesc
imi este foarte greu sa tin pasul cu voi
, dar incerc sa recuperez cititul din urma.
dupa trei zile de dureri de solduri parca m-au mai lasat sa respir
.
eu sunt asa de fericita ca am o fetita in burtica si toata lumea ŽatotstiutoareŽ imi spune ca tot baiat cred ca e
18+ 
cocufan spune:
da, maria, ma recunosc in descrierea ta. este foarte enervant ca de la ora 5 dimineata ma intorc in pat si nu reusesc sa mai adorm. pe cand atipesc, suna desteptatorul la 6.30
de mai mult de o saptamana ma trezesc la 23, la 2 si la 5. toate astea chiar daca incerc sa nu mai beau apa seara. ma si distrez cand ma uit la ceas si vad tot cam aceleasi ore.
ma intreb daca si dupa ce vine pe lume cam tot la aceleasi ore ma va trezi![]()
18+ 
emilia2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Emilia, si mie mi-a spus sa nu mai iau No-spa si ma bucur, mai ales ca nu cred ca au fost contractii la mine. Dar de ce mai iei tu Utrogestan? Tu esti in saptamana a 15-a, nu? Mai ai probleme cu ceva? Stiu ca spuneai ca hematomul s-a micsorat, nu? Cat despre placenta, o am anterior, dar nu stiu daca neparat jos...sau oare asta inseamna faptul ca am colul de 35 mm? Hmmmm....nu stiu ca sa zic, dar nu vreau sa ma ingrijorez...Ma gandesc numai la lucruri frumoase, ma plimb, ma odihnesc...si Bogdanel se misca bucuros, asa ca mergem cu Doamne-Doamne inainte. Oricum nu mai sunt asa de panicata ca in primul trimestru, iti spun cu groaza ca am facut 14 eco pana acum, sper ca le-am numarat pe toate, pentru ca mi le notez cu sfintenie. Nu stiu pe nimeni sa fi nascut cu Ancar....am vazut la un moment dat ca pe un forum scrisese o fata ca a fost cam nepriceput la un chiuretaj, dar nu cred ca este adevarat. Are o mana usoara si este foarte bland si stiu ca am sa nasc bine cu el. Oricum eu nu am vorbit despre nastere cu el, decat la modul cezariana/nastere normala. Si vreau sa nasc normal, fara epidurala, doar in caz ca este ceva in neregula sa alegem solutia cezarianei. Probabil am sa nasc greu, sunt micuta si ingusta in bazin, dar nu imi este frica. Incerc sa ma misc cat mai mult, vreau sa merg pe jos la serviciu - desi am probleme cu sotul care nu vrea decat cu masina Probabil curand voi vb cu el si despre nastere, cu mai multe amanunte, si atunci vom vedea si cum se procedeaza cu rezerva, etc. Iti voi scrie ce am aflat, si vedem ce concluzii tragem . In orice caz, ma bucur tare mult ca si tu esti la acelasi doctor! ![]() In alta ordine de idei, Floric esti o curajoasa si o luptatoare, stai linistita si ai sa vezi ce frumusete vei aduce pe lume! ![]() ![]() Pupici la burtici! ![]() |
Petra
utrogestanul il voi lua pana aproape de termen, nu am intrebat de ce, hematomul de pare ca sa resorbit de 3-4 sapt dr a nu a mentionat nimic eu nici atat nu l-am intrebat, eram fff obosita cand am fost la el si parca eram de pe alta planeta
nu imi prieste deloc mersul cu masina de cand sunt 
in schimb de cand am intrat in tri 2 ma simt tare tare bine, mi-a revenit energia si chiar am reluat programul pe care il aveam inainte mai trag chiulul de la birou merg 2-3 ore pe zi restul de acsa si ma odihnesc cat pot de mult
si eu ma bucur tare mult ca mergem la acelasi doctor si ca discutam
Bogdan il cheama pe baietelul tau ? mitetelul de el
Eu si mica printesa din burtica
Floric spune:
Mihaela, nu stiu exact cat voi mai sta in spital...Eu si as vrea sa plec acasa dar as vrea sa fie si bine, ceea ce nu prea este compatibil. AdicA si doctorului are retineri sa/mi spuna din inima sa plec acasa deoarece, Doamne fereste, probleme pot aparea oricand. De fapt, mi/a si zis ca pot pleca acasa daca am curaj. Va dati seama de raspunsul meu.Un NU categoric. Adevrat este ca nu/mi face nici o placere sa stau in spital dar credeti/ma ca imi este teama sa plec acasa. Teama vine din faptul ca am vazut si multe in spital, adica, fete care se cereau acasa si apoi veneau disperate inapoi. Ce sa fac???? Imi crez o noua retea de colege de suferinta, traim una durerea celeilalte, asta e...Adaptarea e a doua natura...De cand am laptopul ma simt aproape ca acasa.
Ma nelinistete/te ideea ca panaa acum nu am simtit miscareaa minune, desi la echo se zbatea pe toate partile, poate sunt si mai durdulie eu. O astept. La cat stau in pat ar fi trebuit sa simt pana acum, asa imi spun asistentele dar tot ele mi/au spus sa nu uit de "stratul de grasime" de pe burta care atenueaza undele.
Va doresc un weekwnd linistit si multa voiosie.
elilov3 spune:
floric si joanna ma bucur ca luptati pt bb-i vostrii
nu uitati soacra mea la facut pe sotul meula 42 d ani si in toata perioada graviditatii a stat internata numai in spital...deci se poate daca pe vrevea lui Ceausescu se putea se poate si acuma...multa putere va doresc si curaj cat cuprinde 

Mariak nu te nelinisti trece si perioada asta..apoi apar insomniile pe toata perioada noptii

36+
Dimitrie