Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Bubulina, eu imi cer scuze, eu abia apuc sa va prind din urma si am vazut doar mesajul tau in care nu spuneai decat ca ai placenta inserata anterior si colul de 35 mm! Nu ai speriat pe nimeni, a fost doar o neintelegere!

Emilia, felicitari pentru printesa!!!!

Mai citesc ce ati scris si revin!

Mergi la inceput

Emilia, multumesc pentru raspuns! Eu i-am dus cadou si la Medsana si nu a fost nici o problema, a fost foarte dragut, a spus "Ei, dar de ce va prostiti? Nu trebuie!" si mi-a mai spus asta si la sfarsit dar nu a reactionat de parca ar fi fost o problema, desi era si asistenta acolo. Am de gand sa ii mai duc si pe 5 nov cand am 3D-4D, asta nu ca sa-l "motivez" (oricum nu e mare lucru) ci pentru ca e un tip super si imi face placere sa il vad. Saptamana asta m-am dus cu listuta, ca tot uit ce vreau sa-l intreb si a avut mare rabdare, chiar se mira ca nu sunt mai multe intrebari, mi-a luat foita din mana, se gandea ca ma codesc sa il mai intreb

Tie ce vitamine ti-a prescris? Mie Materna si ceva cu Fe (am gasit foarte greu in farmacii pentru ca cica nu se mai produce), dar nu voi lua cate 1/zi, ci alternativ, intr-o zi Materna, intr-o zi Fe. Eu mananc foarte sanatos si variat si ma gandesc ca atata timp cat mai sunt legumele si fructele de sezon sa nu exagarez cu vitamine. Mai vedem spre iarna ce fac.

Cat despre Herghelegiu, sa stii ca este si el super, este foarte atent si mi-a facut o eco foarte amanuntita, mult mai amanuntita decat fac de obicei la Ancar, desi nu ii cerusem asta, eu am vrut sa vad doar daca e bb bine. Dar Ancar mi se pare mai...sufletist, ca sa zic asa...Adica si Herghelegiu cred ca este un doctor foarte bun, atata din puct de vedere profesional cat si pe plan uman, dar Ancar este foarte bland si politicos...poate este o chestie de afinitate, stiu si eu...ideea este ca Ancar ma face sa ma simt bine si in siguranta. Oricum, pe Herghelegiu l-am vazut o singura data, dar am auzit numai de bine. Sa stii insa ca Herghelegiu este acum doar la Euroclinic, nu mai este la alt spital, deci nu stiu ce sa-ti spun decat ca la Euroclinic este foarte aglomerat si ca este posibil sa te repartizeze sa nasti la alt spital....

Te imbratisez si multa sanatate!

Mergi la inceput

Elilov, multumesc pentru raspuns, abia astept sa ne povestesti cum a decurs marele eveniment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Joanna, suntem apropiate ca varsta de sarcina eu duminica finalizez 17 sapt / asta este partea frumoasa/ insa durerea este ca avem si acelasi "destin" al sarcinii din cate inteleg. Vreau sa te intreb ce tratement ai urmat sau urmezi? Eu am facut 2 sapt perfuzii permanent cu gynipral, hemostatice / 3 injectii pe zi cu fitomenadion si etamsilat/, duphaston / 4 tabl pe zi, utrogestan / 4 ovule pe zi, si 3 lingurite de ectract de Alchimilla (nu multa lume a auzit de acest extract dar medicul meu il recomanda deoarece este un preparat naturist cu indicatii hemostatice si de prevenire a avortului spontan). Dupa cele 2 sapt cam 3/4 zile am fost trecuta pe pastile de gynipral si nospa si restul trtamentului, apoi iar perfuzie inca vreo sapt. De atunci sunt doar pe pastile insa medicul nu este de acord sa plec acasa desi eu ii spun in fiecare dimineata ca sunt bine. Recunosc ca uneori mai am mici jene , ca sa nu le spun dureri, dar din dorinta de a mai merge si acasa spun ca sunt bine. SI TOT NU/MI DA DRUMUL ACASA.
Sunt interesata sa vad ce alt tratament mai exista pt astfel de probleme ca ale noastre. Pacat ca nu putem sa ne bucuram in voie de sarcina, dar si cand vom iesi cu bb/ii in lume.....va dati seama...vom striga in gura mare ce minune am trait si cat de multa e bunatatea lui Dumnezeu. De cand stau in spital mai mult vb cu Divinitatea si pe langa rugaciunile scrise am facut si eu rugaciuni catre Maica Domnului pe care o rog permanent sa fie alaturi de mine si sa/mi implineasca minunea.

JOANNA, fii tare ca vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Petra si mie mi-a prescris materna + un supliment de fier chiar nu am retinut numele si inca nu am ajuns la farmacie, mie mi s-a parut cam mult fier si din materna si din celalat plus ca mi-a spus sa le iau pana la sfarsitul sarcinii, eu iau si utrogestan unul dimi unul seara pe care mi-a spus sa il iau in continuare in schimb sa intrerup no spa

Am vazut ca si tu ai placenta situata anterior si jos si din cate am retinut doresti sa nasti natural, eu am inteles de la el ca este devreme pentru a da un verdict clar iar din cate am citit pe internet in cele mai multe din cazuri placenta se ridica odata cu cresterea uterului

am retinut ca se poate si la medsana cu cadou

intrebam daca stii pe cineva care a nascut cu Ancar, m-am uitat pe ce am scris si da se intelegea ca te intreb de celalalt doctor .......... nu ai spus nimic pana acum, ai discutat cu el despre nastere ? data viitoare cred ca merg si eu cu lista ca mereu uit sa il intreb cate ceva si nu prea imi vine sa il sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia2008 spune:

Floric, Joanna fetelor am citit prin ce treceti va doresc multa sanatate si sa aveti multa rabdare, chiar pe forumul de la dc am citit multe cazuri de mamici care au stat numai in pat + tratament pe parcursul sarcinii si au nascut bebelini sanatosi si la termen.

Mergi la inceput

Emilia, si mie mi-a spus sa nu mai iau No-spa si ma bucur, mai ales ca nu cred ca au fost contractii la mine. Dar de ce mai iei tu Utrogestan? Tu esti in saptamana a 15-a, nu? Mai ai probleme cu ceva? Stiu ca spuneai ca hematomul s-a micsorat, nu?

Cat despre placenta, o am anterior, dar nu stiu daca neparat jos...sau oare asta inseamna faptul ca am colul de 35 mm? Hmmmm....nu stiu ca sa zic, dar nu vreau sa ma ingrijorez...Ma gandesc numai la lucruri frumoase, ma plimb, ma odihnesc...si Bogdanel se misca bucuros, asa ca mergem cu Doamne-Doamne inainte. Oricum nu mai sunt asa de panicata ca in primul trimestru, iti spun cu groaza ca am facut 14 eco pana acum, sper ca le-am numarat pe toate, pentru ca mi le notez cu sfintenie.

Nu stiu pe nimeni sa fi nascut cu Ancar....am vazut la un moment dat ca pe un forum scrisese o fata ca a fost cam nepriceput la un chiuretaj, dar nu cred ca este adevarat. Are o mana usoara si este foarte bland si stiu ca am sa nasc bine cu el. Oricum eu nu am vorbit despre nastere cu el, decat la modul cezariana/nastere normala. Si vreau sa nasc normal, fara epidurala, doar in caz ca este ceva in neregula sa alegem solutia cezarianei. Probabil am sa nasc greu, sunt micuta si ingusta in bazin, dar nu imi este frica. Incerc sa ma misc cat mai mult, vreau sa merg pe jos la serviciu - desi am probleme cu sotul care nu vrea decat cu masina - si chiar daca nu reusim decat de cateva ori pe saptamana sper sa conteze. Plus ca am facut aerobic like forever si ma gandesc ca nu poate fi decat in favoarea mea.

Probabil curand voi vb cu el si despre nastere, cu mai multe amanunte, si atunci vom vedea si cum se procedeaza cu rezerva, etc. Iti voi scrie ce am aflat, si vedem ce concluzii tragem . In orice caz, ma bucur tare mult ca si tu esti la acelasi doctor!

In alta ordine de idei, Floric esti o curajoasa si o luptatoare, stai linistita si ai sa vezi ce frumusete vei aduce pe lume!

Pupici la burtici!

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=eDUg0dmkONo

Foarte impresionant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryV spune:

Heyyy burtici !
Revin si eu printre voi...v-am citit zilnic dar nu am scris nimic pana acum pentru ca nu am avut noutati, dar acum vin de la eco cu o veste mare! Inca nu m-am dezmeticit bine...eu si tati visam la o mica printesa , dar astazi s-a dovedit ca printesa din imaginatia noastra s-a transformat in realitate si e de fapt printisor !Si se pare ca creste, nu se incurca ...este cu o saptamana mai mare decat varsta sarcinii .Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea...sunt speriata, am impresia ca e mai dificil de crescut un baietel decat o fetita, voi ce parere aveti?
Va rog daca puteti trece si la mine un carucior albastru si sa imi modificati DPN : 17 aprilie( oricum voi naste prin cezariana , asa ca nu stiu cat de mult conteaza).
Bun venit noilor burticute si felicitari burticilor care au aflat culoarea caruciorului .
Va doresc un week-end placut si multa, multa sanatate voua si bebeilor din burtici .

Lory 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryV spune:

ups ...am uitat sa schimb semnatura !

Lory 13+

Mergi la inceput