Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, fetelor si de la noi. Ne mai tzinetzi minte???
Va pupam pe toate si pot sa spun ca imi este tare dor de voi, insa din pacate nu prea mai am timp sa intru pe forum... Bebelunika imi ocupa tot timpul, e o scumpa, o iubesc tare tare tare!!!!! Ne cam chinuim noi cu diversificarea asta ca nu stiu cat sa ii dau sa pape, cu laticul era simplu, daca il papa pe tot eram linistita. Suntem la piure de fructe (mar + piersica sau nectarina + cateva feliute de mandarina (decojite de pielitza aia) Dar ne chinuiiiiim... Azi nici nu stiu sa spun cat a papat ca mai mult scuipa. Nu intleg de ce ptr ca ieri am avut impresia ca a invatat sa inghita. Ai vostri cam cat piure de fructe papa? Inainte ii mai dadeam si suc (de mar) dar am renuntat ca am un handicapat de storcator, ma chinui o mie de ani sa il dezasamblez ca sa il pot spala................ In fine, perseveram caci nu avem incotro. Asteptam cu nerabdare si controlul de la 6 luni, sa facem si vaccinelul, sa stiu ca am scapat apoi pana la un an cu intzepaturile.
In rest, toate bune... ceea ce va doresc si voua. Vad ca voi tot faceti filmulete, montaje, va invidiez...
Iulia, supertare faza cu socrii!!!
Cleo, Eva mea a refuzat categoric morcovul si nu am mai insistat de atunci (sa fie o saptamana) Multumim ptr pontul referitor la morcovii cu varful rotund ca sunt dulci, habar n-aveam.........
Intr-adevar si eu am dilema asta, peste tot spune fara sara/zahar pana la un an, darin retzete peste tot dai de aceste ingrediente... Very strange...........

Va pup pe toate!!!! Pup pe toti bebeii.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna seara si de la noi fetele.

Cleo, haioasa foc fiica-ta cu morcovelul ala.. Am onservat ca tre sa-i cumperi neaparat babetele mai mari, nu e de glumit.hihi Si eu am insomnii uneori..daca ma trezesc la 4 -5 la alaptat adorm foarte greu sau deloc...si ziua nu prea mai reusesc sa ma odihnesc, poate acum, daca va veni vreme mai rece si ploioasa.

Ylari, cum sa te uitam...Va invata si bebelunika sa dechida gurita la lingurita nu te ingrijora...Vezi poate nu-i place ceva din ce-i dai, incearca-le si simple, fa si alte combinatii pina iti dai seama ce-i mai bine..Aaa, si sa-i dau atunci cind ii e foame, sa vezi ce-ti va deschide gurita..

Nicole, imi pare tare rau s-aud de Daviducul..CUm era kk pe care l-a facut? Zici ca a improscat, era cumva diaree? Ma gandesc sa nu fie vreo viroza d'asta intestinala..>Doamne fereste! Ce-ai mai aflat, ai mai sunat dr?

Iulia, am ris si eu si sotul la faza cu socrii

Socrate, petrecere frumoasa sa aveti nasico!

Fetelor, sa stiti ca am si eu un montaj, bine trebuia mai pigalit, e provizoriu sa zic asa dar vreau sa fac unul misto cu amindoi baietii pe masura ce au crescut..Chestia e ca nu gasesc cimpul Url despre care spunea Gabitzam..sa reusesc sa vi-l arat
Mai incerc, perseverez

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Simona, uita-te la orice montaj de pe OneTrueMedia, de exemplu al lui www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">Ralu_t. Fix in dreapta filmului e un buton mare verde pe care scrie "make one". Sub butonul verde mai jos, sung grupate niste linii si simboluri (embedcode cu o sageata, url cu un glob alaturi, etc). Ce este linga globul ala, sub URL, este linkul direct la filmulet. Uite, ca ti-am facut si o poza, vezi www.postimage.org/gx1n5me9-ca6ebc1454ab7e7602a8578cc8d22b25.jpg" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuta-maria spune:

nu am apucat sa mai scriu pana acum pt ca vladi al meu este mai tot timpul marait, daca nu ma vede si nu vorbesc cu el incepe sa faca urat, de dormit nu mai doarme nici ziua si nici noapte bine (noi care dormeam bine, mai ales noaptea), iar de papa nici nu mai spun mananca doar 60 ml/masa cam din 4-5 ore. nu stiu ce se intampla.

nico bine ca i-a trecut temperatura micutului tau, dar trebuie sa vb cu dr. si noi am avut temperatura cam in fierare noapte timp de 2 sapt cu intreruperi de cateva zile si nici acum nu stim de la ce a fost, cu toate analizele facute (cica ar fi avut un mic rosu in gat).

laura un scump mirciulca si mai ales cand rade ca un om mare, cam asa rade si al meu, dar nu asa de mult si mi se pare ca seamana cu vladi al meu.

noi nu am inceput diversificarea numai lapte praf, o vom incepe pe la 5 luni ca atunci ne-a zis dr, chiar daca am papat lapte praf de la 2-3 luni. intreba cineva de diversificare pt bebei care papa lapte praf de la inceput sau de cand erau ei mai mici.

gata s-a trezit baiatul

http://picasaweb.google.ro/ihapenciuc

Mergi la inceput

Uuof, finally.
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Simona, uita-te la orice montaj de pe OneTrueMedia, de exemplu al lui www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">Ralu_t. Fix in dreapta filmului e un buton mare verde pe care scrie "make one". Sub butonul verde mai jos, sung grupate niste linii si simboluri (embedcode cu o sageata, url cu un glob alaturi, etc). Ce este linga globul ala, sub URL, este linkul direct la filmulet. Uite, ca ti-am facut si o poza, vezi www.postimage.org/gx1n5me9-ca6ebc1454ab7e7602a8578cc8d22b25.jpg" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Uraaaa! am reusit sa termin de citit!!!
Buna seara tuturor! ma chinui sa mai scriu si eu ceva de cateva zile bune dar nu reuseam...pana acum...
In primul rand, multumesc frumos Miss si Ancaurn ca ne-ati introdus si pe noi in poozie si colaj
Azi am fost si noi in IOR...si cu tati..ceea ce nu se intampla prea des...ne-am plimbat prin "targ"...am facut si poze...a fost foarte bine...iar Cristiana a fost foarte vesela si cuminte.
De aproape doua saptamani am inceput si noi diversificarea, bine deocamdata doar cu suc (mar+morcov sau mar+nectarina sau mar+para)dat cu biberonul si cereale dupa-amiaza...pentru ca deocamdata nu stie sa mestece si mi-e frica sa-i dau mancarica solida ca sa nu se inece...oricum si cerealele sunt jumate in gura/jumate pe bavetica.
Probabil ca de la 5 luni o sa incep si cu supica, usor-usor...
Apropo de supa si piure, mie pediatra mi-a zis sa nu-i pun cartof in ele pana la 6 luni deoarece contie amidon pe care stomacul bebelinei il digera greu...vad ca voi puneti toate si cartof..nu stiu ce sa mai cred...
Eu ii dau Cristianei apa si pot sa psun ca bea destul de multa zic eu, aprox. 100 ml/zi...
Legat de vigantol, si eu il picur direct in gurita si e foarte simplu...Cristiana nu mi l-a scuipat niciodata...ba chiar rade...

Am reusit sa vad si eu toti bebelusii..noroc cu poezia lui Miss...chiar ca sunt cei mai frumosi si mai scumpi!!! pe fiecare! si in special pe bebelina Eva!

Si la noi e "luna plina" de o saptamana...se trezeste la 12-1 la 3-4 si apoi la 7-8 dimineata, ea care dormea dusa de la 8 la 8...si de fiecare data mananca lapte bineinteles...
Apropo, bebeii vostri cat mananca la o masa (ma refer la cei hraniti cu bibi)? A mea mananca maxim 170 ml, dar asta destul de rar, in medie 135 ml... e cam putin, daca ma iau dupa ce scrie pe cutie...

Maaama cat am scris!!!! cred ca cel mai mult de pana acum!!! ce performanta pe mine! sper sa nu va plictisiti si sa sariti peste

si la toata lumea

Lumi, mami de Elena Cristiana

http://community.webshots.com/user/lumitdr

Edit: am observat ca am folosit cam des "si eu"...scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am vb cu missP.
e disperata - bebe nu mai vrea san - il pacaleste in timp ce doarme. nu stie ce sa faca cu sanii... asa ca cere de la voi sfaturi, fetele care la fel au patit... ce soultii pt bebe si mai ales pt sani ? puteti sa dati un nr de tel sa va sune?parca ancaurn ?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Am fost la botez...frumoasa slujba, multi invitati...mi-a placut! Insa bebe a cam plans...na ca iar mi-am gasit motiv sa o laud pe fiica-mea care a tacut malc! Am uitat sa va povestesc dar o data cu Iasmi s-au mai botezat 3 fetitze. Mai si toate au fost super cuminti! Raritate efectiv...vorba preotului!

In alta ordine de idei, am citit ce si cum pe aici...vroiam sa-i urez bun venit Cameliei ...mai povesteste-ne despre fetiza ta!
Apoi sa zic ca m-am distrat cu pozele Marei...fetitza mare deja! Te rog sa papi morcovelul Mara draga, ca nu l-am carat degeaba cu caruciorul Iasminei....daaaaaaa??
Nicole imi pare asa rau de David si-ti inteleg ingrijorarea...ma gandesc ca eu as fi luat-o razna daca nu raspundea dr la tel.! Uofff...schimba-l!
Lori bravo pentru Robert...hai ca incet, incet se obisnuieste cu ideea ca "brate" a plecat pa, pa!

Cine povestea despre bebe agitat...anuta_maria, da! Asa deci eu am inteles ca bebe nu doarme bine. Eu zic ca aici e buba! Daca nu doarme e marait si prin urmare nu te intelegi cu el. Plus ca e obosit ca sa manance si tot asa! Trebuie sa doarma. Pe de alta parte poate-i ies dintisorii...sau sunt alte probleme. Chestia cu nemancatul nu este de lasat asa. Parerea mea.

Simona super filmuletzul! Ai doi baieti taaare simpatici si cu niste ochisori...mda! Ia sa faceti voi si o fetitza! Sa aiba ce pazi baietii!

Noi ne retragem...noapte buna si linistita!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Buna, fetelor si de la noi. Ne mai tzinetzi minte???
Va pupam pe toate si pot sa spun ca imi este tare dor de voi, insa din pacate nu prea mai am timp sa intru pe forum... Bebelunika imi ocupa tot timpul, e o scumpa, o iubesc tare tare tare!!!!! Ne cam chinuim noi cu diversificarea asta ca nu stiu cat sa ii dau sa pape, cu laticul era simplu, daca il papa pe tot eram linistita. Suntem la piure de fructe (mar + piersica sau nectarina + cateva feliute de mandarina (decojite de pielitza aia) Dar ne chinuiiiiim... Azi nici nu stiu sa spun cat a papat ca mai mult scuipa. Nu intleg de ce ptr ca ieri am avut impresia ca a invatat sa inghita. Ai vostri cam cat piure de fructe papa? Inainte ii mai dadeam si suc (de mar) dar am renuntat ca am un handicapat de storcator, ma chinui o mie de ani sa il dezasamblez ca sa il pot spala................ In fine, perseveram caci nu avem incotro. Asteptam cu nerabdare si controlul de la 6 luni, sa facem si vaccinelul, sa stiu ca am scapat apoi pana la un an cu intzepaturile.
In rest, toate bune... ceea ce va doresc si voua. Vad ca voi tot faceti filmulete, montaje, va invidiez...
Iulia, supertare faza cu socrii!!!
Cleo, Eva mea a refuzat categoric morcovul si nu am mai insistat de atunci (sa fie o saptamana) Multumim ptr pontul referitor la morcovii cu varful rotund ca sunt dulci, habar n-aveam.........
Intr-adevar si eu am dilema asta, peste tot spune fara sara/zahar pana la un an, darin retzete peste tot dai de aceste ingrediente... Very strange...........

Va pup pe toate!!!! Pup pe toti bebeii.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

io nu o sa bag sare/zahar. Mi-a pove o cunostinta cu bebe cu probleme renale, ca maica sa s-a luat dupa soacra, si a pus sare sa aiba gust bun mancarea. . Nu stiu cat de grav/exagerat e, dar mi-am zis: cum zice dr si GATA!!!

despre morcovel, prima zi trebuia sa ii dau o linguritsa.
A 2a zi ar fi trebuit sa dau 2-3, a 3a zi 4-6, etc. si sa dublez zilnic cantitatea. sau cam asha a zis dr. Ei, in prima zi: prima linguritsa-toata scuipata. Am perseverat, si i-am mai dat vreo 5-6, care au fo scuipate 100%... PARCA ERA OTRAVA!!! A 2a zi la fel, si a 3a cred ca a luat mai bine, deoarece am vazut schimbat kk (adica miros/ consistenta, plus ca a facut singura, fara supozitor,...). Ieri a luat mult mai mult, adica io i-am dus la guritsa 10-15 linguritse, cat o fi scuipat, cand a inghitit nu stiu dar mirosu e clar schimbat . Ei, si cum dupa ce ii fac suc de morcovi, imi pun si mie 2-3 mere, sa ma sucuiesc, i-am dat azi sa guste si mar. Moaaaama, ce moaca a facut, in poze, se vede marul peste morcov, da? ei, culmea, la inceput a scuipat, dar restul linguritsei la lipait!! Si i-am mai dat si a2a linguritsa, sa verific, cu strambatura, a lipait toata linguritsa! deci pot sa zic, daca trec de prima faza, cand scuipa tot, da cu mana si imi arunca din linguritsa, si perseverez, cu cate 1/3 din linguritsa plina, mai mult sa linga ea linguritsa decat sa ii pun ceva in guritsa.... incepem sa ne invatsam, si sa acceptam si modul asta de alimentare. Totul il continui pana intoarce capul pe umar. Asta e semn de GATA.

luminel, de cartof, asha stiam si io, dupa 6 luni. Vezi insa ca sunt SI copii ceva mai mari decat ai nostri, care deja au implinit 6 luni... iar daca ii dai la 5 luni si 3 sapt nu cred ca e bai.

gta, fug la culcare. sper sa dorm.

edit: am dat edit, si nu mai stiu ce voiam sa va scriu. Neuronu neuronu....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput