Clasa a II a (2008-2009) partea II

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata,

felicitari copiilor pt notele bune!
Mihnea a luat +B la lb.romana,+B si -FB la matematica...astea au fost la teste!
i-a mai dat nota pt caietul de curat la lb.romana +B...
deci la romana are 3 note de +B si un FB(notele de +B am inteles ca in catalog se trec FB )
la matematica are +B,B si 2 FB...
la cunoasterea mediului are un B
la celelalte materii inca nu am aflat
acum daca si la desen si muzica le da B mie mi se pare aiurea...dar asta e!
aici e chestie de talent si daca nu au de unde?!

filofteia cum mai e Adi cu sanatatea?
sa stii ca si pe Mihnea l-a durut capul intr-o zi si avea putina febra,dar i-am dat nurofen si l-a lasat...
sense,felicirari lui Bogdan pt FB-ul de la mate
Loredana,noi nu am dat test la engleza...eu habar nu am ce fac ei la engleza...
au niste carticele cu multe poze si au mai scris cuvinte pe caiet,dar el le scrie total aiurea...
inca nu se ocupa serios de asta!
Mihaela,sa stii ca si Mihnea scrie ingrozitor la matematica
incepuse asa si la caiet(unde evident ca a luat B la caiet-de acolo are un B)insa acum la caietul nou l-am pus sa scrie frumos...ehhh,ca nu prea-i iese e altceva...
nu respecta regulile impuse de doamna,adica sa ascrie la 2 patratele dupa linie,sa lase alineiat cand scrie enuntul...
sau sa scrie cu gel verde " rezolvare" dupa ce inainte a scirs ce cere problema...iar la final R= cu rezultatul(tot cu gel verde) ....la astea pana si eu ma incurc dar daca asa trebuie,asa facem
anamaria...paote ajunge medic,cine stie?!
sa stii ca nici doamna noastra nu depuncteaza ca scrie urat....
testele sunt pe foaie alba(adica fara randuri ca in caiet) si evident ca scir ba mai mare ,ba mai mic....si de cele mai multe ori scrisul o ia in jos

altfel noi ne ocupam cu sporul si cu pianul..
la pian vad ca merge destul de bine,si asta macar o face cu placere!
la sport e ok ca isi mai consuma energia...si merg si eu cu el la gimnastica

va

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlemcg spune:

Buna Mira2find, as dori sa te intreb cate ceva despre scoala, dar nu ai activat PM. Poti sa-mi trimiti o adresa pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna fetelor,

La noi nu s-a mai intamplat nimic deosebit. Mai sunt vreo 3 saptamani pana la vacanta, iar copiii sunt deja ca-n vacanta. Mihai mi-a zis ca numai saptamana asta mai are tema la mate, ca saptamana viitoare ii trebuie doamnei cartea la ceva. Iar de azi si pana vineri are alt profesor la clasa, ca doamna lui a plecat cu copiii de level 3 (clasele a 3-a si a 4-a) in tabara.
Pe 3 decembrie cei de clasa I si a 2-a merg intr-o excursie la un muzeu si la un cinematograf unde vor vedea filme 3D - de regula sunt filme din care mai si invata ceva, o sa aflu seara ce si cum.

Multa sanatate si spor la invatat.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Nici la noi nu se mai petrec lucruri speciale.
Le-a luat carnetul de note sa le scrie dna invatatoare... vai de noi cand le-om reprimi...

Si avem o noua tema! Trebuie sa facem "Sporul casei"; sticla aceea cu diverse seminte..... Asa ca suntem in curs de adunat seminte de cate feluri gasim si... de documentatie pt procedeul de fabricare.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

salutare fetelor !

semnez si eu condica, fara prea multe noutati, dar totusi:

• ieri bogdan a luat inca un B 'de catalog' la dictare - totusi, s-a linistit (a se citi 'culcat pe ureche') cand a aflat ca din moment ce are 2 FB si un B, va primi media FB...
  • frate-sau a trimis ieri mail lui mos craciun, dar el mai asteapta ca nu s-a hotarat ce sa-i ceara (in acest sens, urmareste de zor canalele de desene animate in speranta ca va vedea nush-ce reclama care sa-l ajute in decizie )
  • intre timp, mosul a inceput sa-si adune 'kestii' de pus in sac, adica a vizitat carrefour si a luat un cosh de cutii cu locomotive, sine, vagoane si alte belele marca Thomas de doamna de la casa a crezut ca avem echipa de fotbal acasa!
  • moshu' al mic (nicolae ) le aduce cadouri mai 'subtzirele', potrivite cu regimul de criza financiara: le-am luat niste truse pentru desen in forma de inimioara, cu creioane, acuarele, pensule, carioci si alte alea

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Filofteia, da' stiu ca nu te lasa Adi sa te plictisesti!

Noi nu prea ne-am gandit la Craciun. Lui Mihai i-am luat, totusi, o trusa de stiinte, ceva sa-si satisfaca dorinta de experimentare. E destul de mare, si acopera si fizica si chimia. Va trebui, insa, sa il supraveghez.

Mihai a cazut ieri la scoala si si-a julit un genunchi, ca era in pantaloni scurti. Ieri nu s-a plans, totul a fost OK, doar cand l-am spalat la genunchiul cu pricina a fost putin miorlait. Azi dimineata in schimb, a urlat o multime, a plans, ca nu poate sa indrepte piciorul sau sa mearga. Probabil pentru ca frate-sau mai mare a stat acasa caci erau profesorii ocupati cu alte activitati, iar prietenul lui Mihai lipseste destul de mult, a lipsit si ieri, si banuiesc ca Mihai ar fi vrut sa stea si el acasa. Aseara, cand imi povestea de prietenul lui, imi zicea Mihai: "Tu crezi ca Jack chiar e bolnav? Eu cred ca lui nu prea ii place scoala."

V-am zis mai inainte ca de miercuri pana vineri, adica azi, Mihai are alt profesor la clasa. Ei bine, are un irlandez, care ii invata cuvinte in irlandeza! Le-a povestit cum e cu Marea Britanie, Irlanda si Scotia. Mihai zicea ca-i place cu domnul asta. Doar ca la anu' va preda la clasa a 6-a.

Acum sunt ingrijorata, caci am aflat ca fosta profesoara de sport din scoala va preda la clasa a 3-a, si mi-e sa nu il puna pe Mihai la ea in clasa.

Mergi la inceput

Mergi la inceput