Clasa a II a (2008-2009) partea II

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vic

Pana si Daniel, la 14 ani, pare sa mai creada.

Fratele meu are 33 de ani si inca nu a recunoscut oficial ca Mos Craciun nu exista. S-a prefacut toata copilaria si adolescenta ca nu stie pentru ca nu voia sa piarda cadourile si magia surprizei. Se temea ca parintii nostri sitiind ca stie, vor veni pur si simplu la el si-l vor intreba "ce vrei anul asta de Craciun ?". Era atat de convingator incat parintii chiar se intrebau pe la colturi "sa fie in halul asta de naiv?". Eu ii stiam secretul.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si mie imi place sa lucrez cu ea, insa atunci cand e de la o saptamana la alta! Pt ca mult mai des sunt alea de o zi pe alta!
Si la Cunoasterea mediului e OK, ai ce face!
Dar cand ti se da teme ciudate?
Alt exemplu: dna a vrut o poza a copilului cu un politist, cu semne de circulatie samd..... Scuze, insa ce aveam de facut? Sa ma duc la un agent si sa-i cer sa faca o poza cu fiica-mea? Pai intra omu' la idei cu toata explicatia mea ca e pt scoala! Sau mai puteam sa fac un artificiu: o poza cu un politist si lipesc copilul pe ea in PHOTO-nu-stiu-cum.... Apai, da, ca eu la servici fac temele fiica-mii! Si acasa am toate programele, limbajele s.a.m.d....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

V-am tot citit, dar de scris n-am mai reusit...
Roxana mai are o saptamana de scoala, saptamana viitoare vor avea concertul e Craciun, fara Mos, dar cu colinde. Din fericire sunt doua reprezentatii, eu ma duc la matineu , caci seara am examen la un curs si nu ajung. Dar o sa fie frumos, oricum.
Oricum ei tot intr-o petrecere o tin, au avut "crazy hair day', apoi ziua caciulilor de Craciun, o sa vina ziua de mers la scoala in pijamale, plus nu mai stiu ce... Ceea ce-mi place mie e ca si profesorii se implica, si e tare amuzant sa vezi profesoarele cu codite sau suvite albastre si apoi sa vezi toata scoala in pijamale, de la mare la mic
Saptamana trecuta am primit carnetul, Roxana a avut 2 de B, la arte si drama, in rest A. Cand m-am intalnit cu profesoara pentru sfertul de ora alocat discutiilor, parca a inceput sa se scuze pentru cei doi B, apoi mi-a cam spus ca e sigura ca Roxana va avea A in trimestrul urmator si la materiile astea Am stabilit impreuna ca o sa-i dea ceva mai mult si mai greu de lucru Roxanei, pentru ca ea isi face lectiile fluierand, pe un colt de birou, in 2-3 minute e gata. Asa ca deja a inceput, are de facut o diorama, plus sa comenteze o carte, plus ceva calcule la matematica. E bine, Roxana le face cu placere.

Vic, sper sa te gasesc aici si dupa vacanta! Chiar daca Mihai intra in clasa a treia, mie imi place sa citesc ce se face pe la voi.
Pregatim si noi pungute cu cadouri pentru colegi si profesoare, Roxana face felicitari de zor, mie imi place de nu mai pot!

Fetelor, va citesc cu portofoliile... la inceput nu m-am prins ce sunt, dar acum imi dau seama ca avem si noi, dar nu in fiecare saptamana, ci mult mai rar, poate de 1-2 ori pe trimestru. In rest copiii fac tot felul de lucrari la scoala, ca altfel ar sari aprintii in sus, si asa se plang ca fac atat de multe lectii...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Simali, exact de-aia am zis ca pare sa mai creada. Anul trecut am avut senzatia la un moment dat ca de fapt stie foarte bine care-i treaba, dar ca o tine pentru el asa, de dragul lui frate-sau in primul rand, si putin si pentru noi. Apoi, cand a gasit cadourile sub brad, a avut o reactie de bucurie asa de puternica, incat mi-a dat iar senzatia ca poate ma insel si chiar crede... Noi avem grija sa punem cadourile sub brad cand ei nu-s in zona, si nici nu-si dau seama ca le-am pus noi, caci eventual le gasesc dupa ce am fost cu totii in alta camera sau la plimbare .

Donia, ma bucur ca ai mai intrat sa scrii. Si aici copiii au crazy hair day, pyjama day etc. Cand ai scris despre ele, ma gandeam cand le fac pe toate intr-o saptamana, ca se termina scoala.

Mihai mai are 4 zile de scoala. Marti are class party (parca am mai scris asta?). A inceput sa aduca acasa din caietele pe care a lucrat la scoala. Acum aflu si eu cum a evoluat la clasa, nu din ce zice doamna, ci din ce a facut el. Am observat ca la spelling mai greseste cate doua -trei cuvinte, probabil si functie de pronuntia profesorului. O singura data le-a gresit pe toate, chiar m-am mirat, dar fiind mai acum juma' de an, nu mai stie Mihai ce s-a intamplat. Astept caietele de mate si de alte... alea. Eu deja fac planuri de pus copiii la invatat in vacanta, mai ales ca de luni am 3 saptamani de concediu. Pacat ca prima o sa tot ploua. Eu vreau la plaja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Filofteia,acu' spui de ziua lui Adi?!
sa va traiasca baiatul,sa fie sanatos,destept si norocos
La multi ani!
si bafta la serbare mai ales ca-mi inchipui ca o sa si cante
(si cand o ajunge vedeta sa ne dati si noua un bilet in fata )

bafta si la teste si la taiat porc si la tot,
va

si pt ceilalti pitici si mamici

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

filofteia, La multi ani pentru Adi! Sa aiba parte numai de bucurii in viata!
Aaaaah, sa mananci putin sorici si pentru mine

Vic, tu iti faci planuri de plaja? Cat dureaza vacanta de vara la voi?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

filofteia, LA MULTI ANI! lui Adi, sanatosi si plini de bucurii.
Distractie placuta la tara, la taiat porcul si impodobit bradul.

Donia, la noi vacanta de vara dureaza 6 saptamani. Copiii se intorc la scoala pe 2 februarie.

A primit si Mihai raportul pe semestrul 2. Nu zice mare lucru. Cica e la nivelul asteptat la varsta lui, sau sa spun ca e in partea de sus a zonei marcate?... In fine, bulinele lui sunt pe linia care demarcheaza clasa a 2-a de clasa a 3-a, nivelul asteptat la varsta lui fiind intre mijlocul clasei a doua si inceputul clasei a treia. In rest mai zice ca stie de toate, evolueaza frumos, participa cu placere la lectii si a preluat un rol de leader in clasa, si e o placere sa-l aiba in clasa... Numai de bine. Doar la comportament in clasa si efort are very good in loc de excelent.

Cat despre plaja, parca vad ca ramanem cu planurile. Sa vedem daca reusim sa ne incadram in obiceiul nostru de a merge la plaja in ajun de An Nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Filofteia La multi ani lui Adi! sa creasca mare, sa fie sanatos, fericit, plin de noroc si sa ramina la fel de istet
Toate cele bune si sa nu exagerezi cu soricii aia

Noi miine avem petrecerea de Craciun , eu voi face X-mas cookies si apoi de saptamina viitoare in vacanta pina pe 5 ianuarie.
Weekendul asta o sarbatorim si noi pe Bianca cam cu putini copilasi ca deh perioada e super busy pentru toata lumea dar ea a vrut musai party cu copii si e fericita ca macar cele mai bune prietene ale ei vor veni Sper sa fie bine ... o facem la Chuck E Cheese la cerere speciala si inca e la virsta jocurilor asa ca s-a aprobat.
La concertul de Craciun a fost tare frumos si se vede ca au evoluat de anul trecut cind se auzea mai mult o lalaiala de sezon
Azi dimineata m-a anuntat ca le-a zis doamna ca azi e ultima zi cind vor mai primi teme anul asta
tuturor mamici&pitici!

Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput