Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)
Raspunsuri - Pagina 14

gabryella81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Nu mie greata, mananc normal, in pic mai mult decat inainte, adica pap si seara inainte de culcare ceva. Dimineata cand ma trezesc direct la frigider sunt. Banuiesc ca in perioada sarcinii metabolismul este mai accelerat. Al meu era foarte, foarte lenes si se cunostea orice mancam in plus. Pana in momentul de fata sacina mi-a adus numai lucruri bune... sani mai mari ![]() ![]() Cum adica iti trece cand te uiti in oglinda ?? Se cunoaste burtica deja ? ![]() |

[:D..Inca nu se cunoaste din cauza lu bebe..ci din cauza lu papa mai mult decat deobicei...eu nu prea papam mult si atat de des k acum..era zi cand nu mancam mai nimik..acum toata lumea se mira pe mine

SARA_HS spune:
Neatza, fetelor. Cum va mai simtiti? Eu ma simt tare rau,nu pot manca, imi e greata tare de tot...
Alinutza, eu mi-am facut recoltarea de sange pt. hcg, la Polisano, joia trecuta si mi-au dat rezulatul vineri. Luni am vrut sa il repet si mi-au zis ca laboratorul e inchis pana la 31/10. Dar tu, daca ti-ai facut analizele saptamana trecuta, e normal sa iti dea rezultatele.
La eco merg la ei pt. prima data. Nu stiu la ce dr. m-a programat, nu am intrebat... E mai comod pt. mine la ei, ca sunt aproape si de casa si de serviciu, deci pot oricand sa dau o fuga pt. analize si altele...
Iar pentru maine am niste emotii cat cerul!!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1 6

Bebe Beca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aniela3970 Voi ce fel de acid folic luati? de unde? Eu iau cate 5 mg pe zi, am avut un flacon de Folsan din afara, dar e pe terminate. Inteleg ca la noi se gaseste doar acid folic de 1 mg la capsule colorate, de la producatorii Arena sau Laropharm. ![]() |
Aniela, se mai gaseste acifol de 5mg.

Ioana

http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Bebe Beca spune:
Si va spun buna dimineata!
Ioana 12+ si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

anne-marry spune:
buna dimineatza fetelor.
nu stiu dac am facut bine ca am intrat de pe acum aici...sper sa nu fiu nevoita sa va parasesc la fel de repede cum am intrat..si sa fiu dezamigita.
am 28 de ani, am un baietel strumfitzel de 3 ani si 10 luni ... am ramas mai greu insarcinata cu el, dupa ce am si pierdut doua sarcini, era sa il pierd si pe el... in fine, ce sa mai...dupa aproape doi ani de incercari ... ne-am vazut visul cu ochii. apoi, am pus sterilet, pe care l-am dat jos si am incercat sa raman insarcinata timp de 6-7 luni...si nu am reusit. apoi l-am pus iar, ca au fost ceva schimbaripe plan profesional si ... acum, luna aceasta adica, l-am dat jos din nou. l-am dat in a 10-a zi de ciclu. acum, sunt in a 29-a zi de ciclu. mie ciclul imi venea FIX la 28 de zile, insa acum....am introdus temepratura bazala zilnic pe fertilityfriend.com,si mi-a aratat in acel grafic ca as fi ovulat in a 17-a iz de sarcina. deci..ciclul ar trebui sa imi vina in ziua 31 nu 28 ...zic eu (...asa o fi? )..deci....vineri. oricum, temperatura este inca crescuta (azi dimineata era tot 37 grade celsius) ,colul inchis , inalt si tare....cel putin asa interpretez eu ca ar fi. am facut alaltaieri un test de sarcina si era negtiv. azi dimineata,am mi facut uul si...ce sa zic..dupa vreo 5 min. a inceput sa se vada ffffffffffffffff vag o dunga..o urma de dunga ... dunga care cofirma sarcina. dupa alte 5 minute, sau mai bine, s-a mai colorat putin. acum...nu stiu sa zic...sper si eu, ca vorba aceea , speranta moare ultima...sa fie bebe la mine in burtica si sa pot fi alaturi de voi pana la capat. dar ma gandesc sa nu imi fi intarziat ciclul de la o dereglare ca am scoc steriletul, sau ca am ovulat mai tarziu....si acea dunga fffffffff vag vizibila d epe testul de azi dimineata sa fie de fapt...nu stiu...ca s-a sucat testul...sau nu stiu....
oricum, tineti-mi pumnii va rog, si sper sa nu va parasesc de la acest capitol .... din TOT SUFLETUL sper. ne dorim atat de mult inca un copil............. .......
anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

clodyac spune:
buna dimineata la toate burticile si va doresc multaaaa sanatate, eu am fost la medicul ORL-ist si mi-a spus ca nu am nimic la amigdale
sunt asa fericita, cica daca am temperatura si tusesc sa il sun imediat, este un doctor asa bun, joi ma duc la medicul ginecolog si va povestesc si voua ce imi spune, multa sanatate la toate burticile si
mareee
6 +

mamica oana spune:
Buna dimineata,burtici!
Anne-Marry,eu zic ca e bebe.Asa am avut si eu,un test ffff slab pozitiv,cei drept facut cam devreme,ca nu mai aveam rabdare.Asa ca iti tin pumnii!Ce test ai facut?
Fetelor,eu sunt tare bucuroasa ca mi-am facut comanda pe net de niste hainute de gravida.In cateva zile astept sa-mi ajunga coletul.
Va pup pe toate!
Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si
10+
bebe2

anne-marry spune:
mamica oana am facut un test barza. cred ca psihic mi-am indus o stare ... ca parca am si ameteli.. in fine...asta ca astea, ca or fi si inchipuite de mine.... dar am simtit adineaori uterul cum s-a ...cum s a zic..a fost o senzatie ca si cum s-ar fi zbatut ceva...un fluture..nu stiu cum sa ma exprim...inseaman ca se pregateste sa imi vina ciclul ... zic eu ...
anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

rudyi spune:
fetelor vin si eu la limita (sf lui iunie) si ma inscrie printre albinutze..in primul rand vreau sa va urez la toate sarcina cat mai usoara si bebei sanatosi
vreau sa va intreb ceva ca sunt destul de stresata...duminica noaptea nu am putut dormii pe burta (aveam un disconfort)si punand la cap la cap si greturile ce le aveam de cateva zile am zis ca nu mai astept si mi-am luat luni (z25) 2 teste care au ieshit ambele pozitive (bucuria enorma cred ca o cunoaste fiecare dintre voi)
nelinistea mea acum este ca acel disconfort s-a transformat in intapaturi (ca si cum m-ar injunghia cineva in pelvis in special central)....intensitatea cea mai mare o au nopate cand nu ma lasa sa dorm nici pe spate...ma am si dureri gen "vin rusii" sau dureri difuze in special la ovarul stang (in august am avut un chist marisor pe ovarul stang)
ca sa revin la intrebare...este oare prea devreme la 4 saptamani sa ma duc la medic sa constate dc totul este in regula cu bebitza...poate el oare sa isi dea seama?....programare am abia sapt viitoare dar ceva ma impinge sa ma duc de astazi si fara programare sa vad daca ma primeste
voi ce spuneti?

alinutza23 spune:
Buna dimineata!
Si bine ati venit fetelor noi, sarcini usoare si bebei sanatosi! 6+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ