Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Buna seara! Am reusit si eu sa intru in sfarsit!

SARA la care Polisano ai fost? Eu tot la Polisano am facut analizele saptamana trecuta si astept rezultatele cu nerabdare, sper sa nu mai dureze mult.

Bebe Beca cumva TSH este o analiza pt. tiroida, ca eu nu-mi mai aduc aminte si era pe lista cand mi-a luat sange saptamana trecuta? Eu am avut ceva probleme acum un an si jumatate si am facut tratament cu Euthirox.

simsof felicitari pentru eco, sa-ti traiasca bebica!

flavia_alt mie mi-a spus dr. de familie sa iau Acifol o pastiluta pe zi si Elevit la fel, una pe zi. Acifolul are 5 mg concentratie.

Legat de simptome, eu nu am greturi, tot ma mai doare burtica din cand in cand si destul de tare, iar secretii am normale. Totusi stiu de la alte fete ca e normal sa apara cateva pete rozalii sau maronii in perioada cand trebuia sa apara menstruatia.
Deabia astept sa merg si eu la eco!!!

6+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Alinutza, voi merge la Polisano de la Anchor Plaza, ca e aproape de casa.
Fetelor, nu mai dorm de multe nopti,ma tot gandesc cu groaza ca nu stiu cum o sa rezist daca si acum, Doamne fereste, se intampla ceva rau. Tineti-mi pumnii!!!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanaroman spune:

Buna fetelor,

Nu am mai intrat de cateva zile.Am fost si noi la eco si am vazut un bebe mic cu o inimioara batand, a fost minunat, suntem exact de maimea care trebuie pentru aceasta perioada.Dr a fost foarte incantat.

Greturile vin si ele si trec , cand cum.

In schimb acid la stomac grupa mare.
7

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SARA_HS

Alinutza, voi merge la Polisano de la Anchor Plaza, ca e aproape de casa.
Fetelor, nu mai dorm de multe nopti,ma tot gandesc cu groaza ca nu stiu cum o sa rezist daca si acum, Doamne fereste, se intampla ceva rau. Tineti-mi pumnii!!!

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

si eu tot acolo merg si acolo am si dr de familie. Spuneai ca nu fac analize in perioada asta? Asta inseamna ca o sa dureze cu rezultatele mele?
La ce dr mergi la eco, cumva dr nicolae? Eu am fost la dansul anul trecut pt eco transvaginala si mi-a placut de dansul, a fost f atent si a vb foarte mult despre ce vedea pe ecran, fata de altii care sunt mutulici. Din pacate nu era sarcina cand am fost eu dar nici nu pot sa spun ca am mers degeaba. Si tot la dansul mi-am facut programare la eco pt dublu si triplu test.

Eu zic ca o sa fie bine, nu te mai ingrijora atat! Eu ce sa mai zic ca n-am nici rezultate la analize, nici n-am fost inca la eco si nici nu am simptome!

6+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

luanaroman felicitari pt eco si pt bebita!

6+
In asteptarea unui inger

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

buna dimineata,albinutelor!
Noi suntem tare necajiti...duminica seara am avut o secretie un pic maronie ,apoi alta luni dimineata si dupa-amiaza cand am ajuns la medic i-am zis si mi-a facut control ,a scos degetul plin de secretie maronie.Era si el un pic ingrijorat ,m-a pus sa beau apa si a coborat cu mn la eco , am vazut sacul placentar , embrionul e prea mic si a zis ca ii trebuia un eco mai performant sa vada embrionul ,a zis sa nu ma ingrijorez inca , poate sa fie rau sau poate sa nu fie nimic ,mi-a dat utrogeston 2 pe zi ,elevit .Burtica ma odare un pic si cand am ajuns acasa am avut o pata mai mare maronie(am citit ca se poate ca dupa un control sa sangerezi un pic , mai ales ca m-a tot apasat pe burta sa vada daca ma doare pe undeva).Acum stau in pat , nu ma mai duc la serviciu , inca mai am scurgeri vaginale un pic maronii ,sper sa fie bn ...a zis ca ne vedem peste 2 sapt daca se opresc scurgerile....nici nu mi-a dat de facut analize , deci nici el nu e sigur ca va fi bn.Ma rog ca albinutza mea sa fie bn....am inteles ca totusi e "bn" ca scurgerile nu sunt rosu ci maronii.
Aveti grija de voi.

Miruta 5+

Miruta scurgerile maronii nu trebuie sa te ingrijoreze daca nu sunt insotite de dureri si daca nu se transforma in sangerari.
Eu am inceput sa am scurgeri din saptamana 5. La 6 saptamani am avut sangerari. Am stat in pat 4 zile si am luat progesteron.
Scurgerile maronii au disparut si reaparut intre timp.
A fost la fel si la prima sarcina iar bebele era OK.
Nu fa nici un fel de efort si stai in pat cat mai mult.

mami de Tudor si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna albinutze norocoase!
Ma alatur si eu oua cu DPN : 30.05.2009.
Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
Eu deja am intrat in concediu caci am o sarcina care nu trebuie sa fie afectata de nici un fel de efort.
Iau acid folic de 5 mg (modelul vechi) si asa e recomandat :5mg/zi si 6 utrogestan intravaginal pe zi. cate 2. Plus nospa bineinteles la nevoie.
Mi-a iesit VSH un pic mare.Valoarea de 32 la o ora si 52 la doua ore.Doctorul zice sa nu-mi fac griji....dar nah....
Stiu ca VSH marit arata o infectie in organism, dar asta cine stie de la ce poate fi.
Mai am si tensiunea foarte mica:8 cu 7 sau 9 cu 7, pulsul maricel si de aceea nu trebuie sa fiu afectata de nici un fel de efort.
Oricum, sunt un super stres pentru doctorul meu, il innebunesc, dar nu am ce-i face trebuie sa ma inteleaga intrucat am 2 sarcini pierdute (8s si 21s)
De accea acum ma consider o norocoasa si stiu ca de data asta va fi bine si noi toate de aici vom imartasi bucuria nasterii la intoarcerea din spital.
Pupici si sarcina usoara si la termen.

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Floricika, noi sigur am fost colege la odisee in 2006. Eu inca mai vorbesc cu fetele de la scutece de 2006. Ma bucur ca suntem colege si aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Pentru fetele care au scurgeri:

-nu va alarmati ca sunt normale!!!!!in primele saptamani, corpul inca se curata , mai ales in perioada in care ar fi tbuit sa aveti CM.
-daca sunt insotite de dureri de spate si intepaturi putenice in burtica lasati tot ce aveti de facut, nospa de 80mg 3 pe zi, utrogestan intravaginal 6/zi si NUMAI la pat.
-orice durere de spate cu dureri sau crampe in burtica trebuie sa va puna imediat la pat sa nu mai faceti efort.

Acum eu suflu si in iaurt si credeti-ma ca orice este dubios am pus mana pe tel si sun la dr meu indiferent la ce ora este,
De aceea va sfatui sa va alegeti un dr de care sa va simtiti apropiate si sa puteti comunica orice.

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Oana, imi pare tare rau ca ai pierdut sarcina mai ales ca stiu ce inseamna ptr ca eu am pierdut 2 sarcini inainte de asta. Fii optimista!! si multumim f mult ca inca te ocupi te topic.

Floricika, cate saptamani ai?

Cata 7+

Mergi la inceput