Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri,
In final, m-am decis sa nu mai astept atat si sa merg la eco. M-am programat la Polisano, joi dimineata; cred ca la varsta asta de 6sapt. +5 zile, cat ar trebui sa fie atunci, ar trebui sa se vada tot ce e de vazut. Voi de credeti? Sa merg sau sa mai astept?

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Sara cred ca majoritatea fetelor de pe aici ti-au recomandat sa mergi la eco. Se va vedea, stai linistita.
Oana-du la mine de mult s-a schimbat nr la sutien.
Cat despre acid folic, uitati aici articolul de pe site-ul desprecopii :
http://209.85.135.104/search?q=cache:wE_xiiRnsScJ:www.desprecopii.com/info.asp%3FID%3D296+acid+folic+desprecopii&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro&client=firefox-a
respectiv daca nu se vede, fiindca am vazut ca de cateva zile sunt probleme cu portalul, uitati aici un citat
Cat acid folic ?

Cura de multivitamine este utila mai ales daca ati folosit anticonceptionale - acestea au efecte negative semnificative asupra nivelului de folat din sange. Doza zilnica indicata este 400 micrograme (mcg) pe zi (400 micrograme = 0.4 miligrame(mg)).

Femeilor cu risc crescut de a avea un copil cu spina bifida li se recomanda 4000 micrograme (mcg) -adica 4 mg- de acid folic pe zi, pe o perioada de 1-3 luni inainte de inceperea sarcinii; dar n umai cu avizul medicului!

Controale efectuate prin sondaj si studii stiintifice arata ca daca toate femeile ar face o cura de multivitamine continand acid folic, incidenta anomaliilor tubului neural ar fi reduse cu pana la 75%.

Alimentatia in perioada sarcinii

* Consumul de cafea/alcool
* Alimente de evitat in timpul sarcinii
* Suplimentele de vitamine in timpul sarcinii
* Plante interzise & nerecomandate in timpul sarcinii
* Alcoolul si sarcina
* Sarcina si aspirina
* Sarcina si dietele

Dezvoltarea copilului este afectata de o multime de factori, de la genele din familie pana la lucrurile cu care mama vine in contact in timpul sarcinii. Acidul folic nu poate garanta nasterea unui copil sanatos, dar este cu siguranta de mare ajutor.

Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

am primit rezultatul de la ecograful de vineri si mi-au confirmat sarcina de 7sapt si 6 zile, i-am vazut inimioara batand, n-am auzit-o dar am vazut miscare pe ecran...frumos!
In rest, mi-au dat o poza din care se vedeau doua chestii un cerc si un oval:-) am intrebat care-i bebitza si mi-a zis ca-i ovalul...

In continuare am stari de greata de toata ziua de 2 sapt. de-acum si cred ca tot o sa mai am...
Sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti!

mamica de Daria (26.09.2005) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare!!!
Eu azi am facut o tura prin magazine in ideaa de a-mi cumpara ceva bluze mai lungi pentru la iarna dar ...... nu m-am putut decide.
Nu-mi dau seama cat de mare o sa fie burta si cum o sa arat.
Cred ca o sa aman operatiunea atata timp cat ma incap cele pe care le am.

Am observat ca obosesc mult mai repede decat inainte. Merg si repede, sau mergeam, ca acum nu mai pot.
La voi tot asa e ??

5 plus 1 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Da honeybaby...la mine e cam la fel...si pap cam mult
poate si de la vitamine..elevit...plus ca in prima zi cand
am aflat ca sunt gravidutza m-am lasat de fumat..ma gandesc
poate e si asta cauza poftei mele de papa...dar asta e...bebelul meu
sa fie sanatos si sa creasca mare

5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela3970 spune:

Voi ce fel de acid folic luati? de unde? Eu iau cate 5 mg pe zi, am avut un flacon de Folsan din afara, dar e pe terminate. Inteleg ca la noi se gaseste doar acid folic de 1 mg la capsule colorate, de la producatorii Arena sau Laropharm. Alte alternative nu mai avem oare?

Mergi la inceput

Eu mananc ca si inainte de sarcina, un pic mai mult chiar, si slabesc!!! Am slabit un kg de la inceput si pana acum.
Banuiesc ca in sfarsit s-a trezit si metabolismul meu cel lenes.

In rest toate bune, chiar ma intreb daca sunt gravida cateodata cand ma loveste paranoia.

5 plus 1 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Dar ti-e greatza..sau de ce ai slabit?...sa sti ca si eu de multe ori ma gandesc daca sunt gravida...dar imi trece cand ma uit in oglinda

5

Mergi la inceput

Nu mie greata, mananc normal, in pic mai mult decat inainte, adica pap si seara inainte de culcare ceva. Dimineata cand ma trezesc direct la frigider sunt.
Banuiesc ca in perioada sarcinii metabolismul este mai accelerat.
Al meu era foarte, foarte lenes si se cunostea orice mancam in plus.
Pana in momentul de fata sacina mi-a adus numai lucruri bune... sani mai mari , ten mai luminos, nici un cos. Daca o tin tot asa vreau sa fiu gravida 2 ani ca elefantul

Cum adica iti trece cand te uiti in oglinda ??
Se cunoaste burtica deja ?

5 plus 1 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SARA_HS

Va multumesc mult pentru raspunsuri,
In final, m-am decis sa nu mai astept atat si sa merg la eco. M-am programat la Polisano, joi dimineata; cred ca la varsta asta de 6sapt. +5 zile, cat ar trebui sa fie atunci, ar trebui sa se vada tot ce e de vazut. Voi de credeti? Sa merg sau sa mai astept?

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=13&babycount=1
6

Sara , eu mi-am facut eco exact la 6 sapt si 6 zile. Se vede o bubulina mica. A mea avea 88 mm , iar tehnicianul mi-a zis k are batai cardiace ritmice . Mi-a facut eco intravaginala. Mi-au dat lacrimile cand am vazut " ghemul " ala acolo. Ca nu prea se intelege ce e !

succes

8

Mergi la inceput