Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)
Raspunsuri - Pagina 7
andreutza23 spune:
SALUTARE.
va pregatiti de pitrecire?nu-i rau. si eu, de botezul fintzei mele care va fi peste 2 saptamani.
nu prea am timp de sta la povesti, dar voiam sa-i spun laurei ca are barbat-miu la firma, cutii mari, cate vrea, numai sa vina sa le ia.
restul fetelor multi pupici.
o zi buna
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutza23 SALUTARE. va pregatiti de pitrecire?nu-i rau. si eu, de botezul fintzei mele care va fi peste 2 saptamani. nu prea am timp de sta la povesti, dar voiam sa-i spun laurei ca are barbat-miu la firma, cutii mari, cate vrea, numai sa vina sa le ia. restul fetelor multi pupici. o zi buna http://tt.lilypie.com/7aXep3.png |
Multumesc, Andreea. Daca nu gasesc in cateva zile, apelez la tine. Spor la trebi!

Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)Cugetari gemene,
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Lora, mergem la Targu Neamt, da' nu stam decat o noapte. As vrea eu sa stam mai mult, da' nu prea se poate deocamdata.
Adriana, bine ati revenit in tara!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
LoraG76 spune:
Mey, unde sunteti? La un moment dat eram asa multe la subiectul asta si acum..liniste si pace...
Pana la urma am aflat din surse sigure ca vin si Dana cu Ian pupaciosul...
Ma bucur!
Pana acum cred ca or sa fie vreo 14 copiluti...cine se mai anunta? Ca lista ramane deschisa, chiar daca va hotarati mai tarziu...au zis d-le alea de la Cip Savin ca nu-i nicio problema daca or sa mai fie in plus. Deci va asteptam cu placere!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
yashy spune:
Va multumesc de primire!
Am crezut ca a murit subiectul asta si de aceea n-am mai dat pe la prieteni de fff. mult timp... Am lipsit la... hmm... ultimile 40si ceva, poate chiar 50
de capitole... Ma bucur ca v-ati adunat atat de multe si sunteti atat de prietenoase!
Eu am plecat din Piatra acum vreo 7 ani... N-am mai fost de vreo 3 jumate... stiu ca sa schimbat muuult!! Poate in viitorul apropiat o sa-mi car si eu familioiu` sa vedem marile schimbari!
Numai bine tuturor!! Pupici!
Adina
& Luka
& bobita din burtica
24+
obraznicatura lu' mami
LoraG76 spune:
'Neata!
Va astept la o cafea! V-ati trezit?
Yashy, care e diferenta de fus orar intre noi si voi? Probabil ca la ora la care apare ca ai scris era ziua la voi... Sper sa treci cat mai des pe aici si, atunci cand vei veni pe acasa, sa ne si cunoastem!
Mai, e asa frumos afara, ca am chef de mers pe Ceahlau!!!
Oare sa fug de la serviciu??
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
ana1980 spune:
buna dimineata
Lora eu te invoiesc
da' te-ntorci pana vineri![]()
yashi te astepam cu mare drag pe la noi.
yashy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoraG76 Yashy, care e diferenta de fus orar intre noi si voi? Probabil ca la ora la care apare ca ai scris era ziua la voi... Sper sa treci cat mai des pe aici si, atunci cand vei veni pe acasa, sa ne si cunoastem! Lora, mami de Iustina (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Acum cu ora de toamna diferenta e de 7h.
Adina
& Luka
& bobita din burtica
24+
obraznicatura lu' mami
Adriana_78 spune:

Stefi!
Carmen, sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!
Adriana
LoraG76 spune:
Buna dimineata!!!
STEFI, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai muuult noroc si muuulte bucurii in viata! Carmen, sa-ti traiasca fetita dulce! 

O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina