Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!
la inceput va doresc o saptamana bunaaaa!!!
adriana bine ai venit acasa,adica in romania,niste bomboane sunt fetele tale,pupici de la noi si va asteptam prin piatra!!
lora,ce mai??!!!am ras si eu copios,o dulceata iustina si cred ca era tare curioasa daca s-a pictat asa de frumos,a vrut sa vada si ea cum e!!
LA MULTI ANI PT IERI!!!!!!pt cine a sarbatorit ziua numelui!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Va invitam la ziua Iustinei, vineri, 31 octombrie, ora 18.00, la Cip Savin. Cine poate veni, va rugam sa ne confirmati pana miercuri. Multumim si va asteptam!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai scris cam de multisor
La multi ani Dana pt ziua de ieri Sa ai parte numai de lucruri bune si frumoase.

Lora la cum a desenat Iustina pe dulapul de langa aparatul tau de gimnastica, tin sa cred ca a vrut sa-ti transmita un mesaj . Faptul ca ai transpirat un pic frecand la mobila ma face sa cred ca si-a atins fata macar partial scopul . In alta ordine de idei, multumim din suflet pentru invitatie, trece-ne cap de lista! Sigur ca venim.

yashy bun venit . Atat? Asa un mesaj scurt? Hai, mai zi-ne ceva de tine!

Alexa foooarte frumoase pozele voastre! Ai fost o nasica absolut superba, mai-mai sa eclipsezi si miresica Am sa-ti cer sfaturi in primavara, cand cica imi vine si mie randul

Adriana cum e acomodarea? Cum ai regasit Bucurestiul? La fel de aglomerat? Cand ne vizitezi?

Carmen cum merg afacerile?

Cristina ai facut petrecre de casa nou? Vezi ca se darama peretii daca nu-i uzi (cu sampanie si vin rosu )

Fetelor, cine ma poate ajuta cu o cutie mai marisoara sa trimit un pachet? Mi-ar trebui o cutie ca de la un monitor sau un tv mai mic.
Noi suntem bine. Nu am mai fost in we cu trenul pt ca era la niste ore total nepotrivite cu programul nostru de somn.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Lauraaaaaaaaa....da' nu te prind eu??? Bineeee...lasa, lasa, ca de mult ti-o coc!!! Bataieeeee!!!!
In alta ordine de idei, va invit la o cafea!
Sa nu-mi ziceti ca-i o ora nepotrivita, ca va fugaresc si pe voi!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!
Lora,vin eu la cafea...De petrecerea Iustinei...nu stiu ce sa zic,noi suntem cam raciti amandoi,mai mult eu decat Razvan,dar daca ma simt mai bine si sa nu fiu "un pericol " pt ceilalti,venim...cu cea mai mare placere!

LAURA - si noi vrem cu trenul...numai sa nu inghete copiii de frig...caci personalele astea cam lasa de dorit,nu stiu in ce stadiu mai sunt acum...acum cativa ani circulam mai des ( faceam naveta ...la discoteca )

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora multumim de invitatie, venim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!
venim si noi la cafeaaaa si multam de invitatie loraaaaaaaaa!!!normal ca ne treci si pe noi pe lista.
ce fac copilasii care sunt in vacanta???la noi stefi mere la camin pt ca educat.vin ,nu sunt ff multi copii dar sunt si chiar acu s-a intamplat ca nu am cu cine sa o las pe stefi acasa,ca bunica cu care statea e la alte nepotele care sunt varza de racite,asta e,dar ea mere saracuta ca intelege ca nu are cu cine sta acasa,scumpa mea.
pupacim toti copilasiisi asteptam sa ne vedem cat mai multe la o noua petrecere.
carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Din pacate noi nu putem veni la ziua Iustinei. Noi plecam din Piatra si Stefan ramane cu mama. Si de cand tot imi spune el ca vrea sa mearga la o petrecere la Cip Savin! Sa cante "la multi ani"! Toata ziua imi ureaza prin casa ! Si vroiam sa va si vad! Asta este, data viitoare, cu placere!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'neata. Si ai mei merg la camin, ca nu am alta alternativa. La ei vin foarte putini copii. Ieri au fost 8 din grupa lor si cativa de la grupele mai mari, azi erau numai vreo 5-6 in toata gradinita. E bine ca este totusi o educatoare care sta cu ei, nu stau numai cu ingrijitoarele. In schimb, fiind asa putini, nu le mai fac mancare si i-am dus cu pachetel de acasa azi. E cam aiurea sa tii copii asa mici cu mancare rece toata ziua, dar n-am ce face . Eram speriata ca o sa-i dea peste cap vacantza, ca nu o sa le mai placa din cauza ca o sa stea cu ce educatoare se nimereste, dar ieri am avut surpriza sa nu-i mai pot lua acasa . Erau 4 copii cand am ajuns eu, statea in sala de la grupa mijlocie cu o doamna educatoare de acolo si erau asa de incantati de jucariile noi, ca nu mai vroiau sa plece. Probabil ca fiind mai putini, ii si lasa sa se joace in voie, dar au timp si doamnele sa stea de vorba mai in tihna cu
fiecare. Mi-au spus ieri o bucata dintr-un cantecel de toamna, ceva cu fructe parfumate si legume coapte.

Alexa sanatate multa

Ana nu ne-am vazut de un car de timp, abia astept sa ne intalnim.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Allexa, sper sa va simtiti mai bine si sa puteti veni pana la urma. Multa sanatate!
Cristina, unde plecati? E bine ca va plimbati macar...ai spus si am uitat? Sunt prea indiscreta? Era fain daca veneati si voi.
Ana, Laura, Carmen, multumim pentru confirmare!
Restul...nu mai intrati pe net??? Sper sa veniti!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput