Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)
Raspunsuri - Pagina 5
lunna27 spune:
neatza!
Daaa,Lora imi amintesc,cum sa nu ,vad ca se face din ce in ce mai cumintica ![]()
![]()
o zi buna!!
ana1980 spune:
Lora mey, am ras pana am picat pe spate - eu am trecut prin mazgalit cu carioca si marker rosu
Deci as putea sa-ti sugerz sa incerci sa stergi cu acetona daca lemnul nu-i lacuit(parca nu e
)La mine a mers.Doamne ce tie si cu copii astaia....Oricum a fost tare Iustina
Inseamna ca eu am foct norocoasa cu carioci colorate.
Ale mele sunt ok. Am sa incer sa pun ceva poze zilele astea.
Mey, fetele m-ati facut curioasa de magazinul de hainute nou deschis. Am intrat si eu(ca am ajuns in zona) si nu-ti lasi chiat tot salariul
doar jumate. Preturile sunt cam ca la toate magazinele mai scumpute din oras - care oricum sunt ok fata de unele de prin Mall
- asta ca sa va incurajez![]()

lunna27 spune:
Cristina scuze ca nu am apucat sa-ti raspund,perusii nu fac in general scandal,sunt destul de cumintei,noaptea le pun un prosop mare pe cusca,ca sa poata dormi mai mult dimineata(asta e valabil mai mult vara,ca acum e noaptea mai lunga),dar in general ii trezim noi,ca mergem la serv,la scoala,gradi.Mi-s dragi mai ales cand se giugiulesc unul cu altul(avem o pereche),nu sunt greu de intretinut.
va las.merg la treburi!un WE placut!
allexa06 spune:
Salutare! Ce faceti ?
LORA - super tare faza,mi-a placut...si noi abia am varuit...nu am fost inspirata sa fac o poza peretilor,aveam un perete desenat cu culori cerate,ziceai ca am tapet...a facut niste desene maaaari ( ramasese in grija lui taica-su',dar el avea treaba la calc. cand R. a avut timp sa deseneze un perete cat era el de mare!!!!!!)
Am pus poze de sapt trecuta de la padure...
http://community.webshots.com/user/allexa06?vhost=community
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
allexa06 spune:
Buna dimineata!
Haide-ti la o cafea,ciocolata calda,ce vreti...ca eu nu am mai dat de muuuuult

.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
yashy spune:
Salut toate pietrencele!!
Lora, eu iti pot sugera spirtul. L-am folosit si eu pe parchetul lacuit...
Adina
& Luka
& bobita din burtica
23+
obraznicatura lu' mami
LoraG76 spune:
Buna dimineata la toate nemtencele!!!
Azi e soare, e sarbatoare....LA MULTI ANI tuturor Dumitrilor si Dumitrelor (Dana, La multi ani!)
Alexa, frumoase pozele, mi s-a facut dor de iarba verde...![]()
Fetelor, a iesit markerul pana la urma..cu spirt, gratie rabdarii si insistentei sotului meu...
Eu am frecat atunci f. putin cu spirt, ca imi fusese teama sa nu atace mobila si am vazut ca se duce, dar nu am reusit sa sterg f. bine...asa ca am rezolvat, nu mai schimbam sifonierul.
Yashi, deci ai dreptate cu spirtul. Multumesc! Bine ai venit pe la noi! Sper sa o faci mai des si sa ne povestesti cat mai multe despre voi...Vad ca ai un baietel si inca un bebe la purtator...sa-ti traiasca!
O zi buna la toata lumea!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana1980 spune:
Buna seara.
Uram si noi [red]La multi ani ! tuturor Dumitrilor si Dumitrinelor[/red
Dana iti uram inc o data tot ce-i mai bun, fericire multa si un job pe care-l visezi
(aferent un salar cu greutate
)
ellinia spune:
Neatza!
Dana, la multi ani! 
Parca si azi e sarbatoare, nu? Ca as avea treaba pe acasa...
Cum ati petrecut in wk? Noi am avut un Dumitru aseara, asa ca am iesit un pic.
Lora, bine ca ti-a iesit markerul ... eu cred ca o luam razna. In celalalt apratament mai toti peretii erau pictati cu culori, si usile au fost pe post de sevalet
. In partea astalalala sper sa ma crute macar un pic pana sa ma puna la frecat pereti ...
In ultima vreme ma pune sa-i inventez povesti ... cu Mos Craciun, cu el, cu noi, nu mai stiu ce sa-i mai spun ... nici nu vrea sa le repet (nu ca le-as mai tine minte integral, dar tot recunoaste pasaje). Si are o treaba cu luna si soarele. De unde vine luna, da de ce merge dupa noi (cand suntem cu masina), da cine da drumul la luna, da din ce-i facuta luna ... si tot asa. A mai avut perioade din astea in care ma naucea cu intrebariel, sper sa se potoleasca repede.
Alexa, foarte frumoase pozele! Mi-ai facut dor de soare si de iarba verde!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)