Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
dana ,scumpi sunt cei mici,adica pisuuu si cei doi zburatori,dar si cei mariinteleg ca ai multa treaba!!familie mareeeee,sa-ti traiasca.iar pozele de la munci,cum spunea ana ,ma depasesc si ca descriere.
vine un capucinno pe la voi!!!o cafeaa atunci....un biscu
o zi bunaaaa

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna , buna!
Alexa, Stefan sta acasa cu bona lui, numai ca s-a schimbat foarte mult de cand cu faza cu gradinita si incerc acum sa-l fac sa fie ca inainte.
Dana, foarte simpatici ceilalti membrii ai familiei! Perusii nu sunt galagiosi? Ma bate gandul sa-i iau si eu ceva lui Stefan poate un peste, mi se pare mai usor de intretinut.
O zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

neataaaa! haideti la cafea!
noi suntem bine doar putini mucisori si am avut febra de la o masea care ne tot chinuie. in rest toate bune!

o zi buna!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Ce mai faceti?
Ema, multumim pentru cafea! Multa sanatate lui Andrei!
Cristina, un porcusor de Guineea nu v-ar placea? Cred ca l-ar incanta mai mult, ca ar avea si cu cine se juca.
Niste poze:
http://good-times.webshots.com/photo/2477138780099413604oiTLxr
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, foarte frumoase pozele! Sa va traiasca finutul! Mi-a placut costumatia Iustinei! De abia astept sa se nasca si finutul meu!
Despre porcusor eu stiu ce sa spun? Trebuie tinut intr-o cusca, nu? Merge tinut si in balcon oare, balconul fiind deschis?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

saluti fetele!!!!!!
lora ,frumoase poze!!!!iustina arata ca o ladyy dar tie ca o doamna prezentabila sa stiii ca iti lipsea o palarie ,ca iustina, oricum sa-ti traiasca finutul si pupici la amandoua
cristina ,ce faci???sa stii ca un porcusor e tare dragut,dar trb si cu el ingrijire multa dar nu trb tinut pe balcon,trb sa stea la caldurica in casa,e un soricel un pic mai mare ca hamsterul,dar e dragut,au avut cumatrii mei multi ani,pupici lui stefanel.
si sa nu uit vin si eu cu cafeaaaaa
o zi buna fetele!!!

carmen si stefi

Mergi la inceput

Mey, e finuta...avea si rochita pe dedesubt, dar nu se vedea... O cheama Teodora si azi are 2 luni.
Iustina a aratat f. bine, intr-adevar. Cat despre mine, aratam jalnic, imi era f. rau...abia spre dupa-amiaza mi-am revenit...nici la coafor n-am fost in stare sa ajung. Saptamana asta o sa-mi trimita cumnata mea mai multe poze si o sa va arat mai detaliat procedeul botezului, ca a fost f. frumos si cea mica are niste poze superbe. Am fost 2 familii de nasi, are bebelusa cu ce se mandri...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Finuta sa-ti traiasca! Am vazut ca tineai tu bebele in brate si am presupus ca e baiat! Lasa, nu mai fii modesta, ca si tu aratai foarte bine (nu tin minte sa te mai fi vazut cu breton - iti sta foarte bine). Oricum Iustina te eclipsa !

Mergi la inceput

scuze lora,sa-ti traiasca finutaaa!!!!m-am luat dupa cristina,naa si eu,dar aratai bineeee nu fi rea.
nu vine nimeni pe la mine sa faca stampileeeeeeeee!!!preturi avantajoase!!!!(fac si eu reclama)cu ce vreti voi va scriu
fug ca am clienti

carmen si stefi

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va astept la o cafea mare si fierbinte! (asa cum imi place mie...)
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput