Piatra Neamt, Perla Moldovei (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carmen dar tu ce faci,ai trecut pe capucino??hmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna
Suntem si noi pe aici, dar cu treburi prin casa. Mai dam cu ochiul.

Eu vin cu un ceai verde buuun tare si revigorant.

Mergi la inceput

Ana chiar asa,cum e ceaiul asta verde,e bun la gust?Eu o aud pe soacra-mea ca mai bea si n-o vad prea incantata de gust

Chiar mi-am adus aminte ca mi-am luat de la magazin un ceai energizant din plante sa mai beau la serv,is curioasa daca o fi bun de ceva...

Mergi la inceput

Dana - am cumparat si eu din curiozitate de la Plus si chiar imi place. Este cam fara un gust anume,un pic doar amarui, dar ffff putin. Daca il bei indulcit e chiar ok.Mie imi place simplu. Si e energizant, e altfel fata de cafea.

Mergi la inceput

Ce de-a lume pe aici de azi dimineata...dar nu-i nimic,in curand voi incepe si eu serviciul

o saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ca sa fiu in tema si eu tocami mi-am terminat ceaiul verde. Si eu sunt fan, mai ales ca mai tine loc si de cafea, si e bun si la slabit.
Nu prea am avut timp azi, v-am mai citit in cursul zilei, deja ma pregatesc sa plec.
V-am pupat!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Ce faceti?
Noi am avut un week-end plin, vineri o petrecere la Cip-Savin, sambata am botezat, am ajuns aseara acasa pe la 10, azi din nou la serviciu/gradinita...mult de lucru...de aici lipsa mea de pe forum.
Va pup si o sa revin cu detalii imediat ce o sa am timp.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare!Am ajuns si noi acasa...De cand l-am luat pe Razvan de la camin imi spune intr-una sa mergem sa cumparam" ciocete".Am crezut ca-i este lui frig...dar nu!Cred ca si-a cumparat vreo doamna de la camin si el a vazut si acum vrea si el .

Noi am fost la un gratar si la "padulele"pinem poze acusi

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Dana imi plac super mult Miruna, Coco si Pinky. Sunt tare dulci. Imi imaginez ca ai de lucru la ei. Iar instalatia de amoniac e ceva ce ma depaseste ca nu prea le am - oricum e mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, mama, ai 5 copii...mama eroina te numesti... Tare simpatici cei 3 membri mai mititei ai familiei, sa-ti traiasca!
Ana, tie iti place ceaiul verde??? Yax...sau, cum ar zice Bianca Laurei, yasc... Eu am incercat sa beau de vreo 2 ori si nu mi-a iesit...singurul ceai pe care il beau cu placere e cel de la Greenfield, dar in niciun caz verde...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput