Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)
Raspunsuri - Pagina 7
Muuh spune:
Leah laptele praf este facut cu apa si tine de sete. Am un baiat de doi ani nascut in luna iulie si care pana la 4 luni si jumatate nu a baut altceva decat san si lapte praf. Poti renunta linistita la ceai. Vrei sa alaptezi si sa scapi de biberon? Daca da spune-ne si te ajutam daca nu mergi pe formula dar dai cat vrea. Prepara 120 ml de formula si las-o sa manance cat vrea ea. Ajut-o sa ragaie foarte bine si isi va regla singura programul de masa. Si nu exista lapte de mama nesatios. Pur si simplu nu exista.
tzitziri spune:
Felicitari Piersicutza,si sa ai o bebelina sanatoasa si frumoasa!
LEah, vrei sa bagam majorete de papat la san?...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
Daviduta
bitza2008 spune:
Salut!Am revenit!
Am iesit azi doar jumatate de ora afara si a inceput ploaia
Piersicutza FELICITARI PENTRU PRINTESICA!!
Anca distractie placuta!
Leah te rog si eu sa insisti cu alaptatul la san! E cel mai bun lucru pe care il poti face pentru bebelusul tau. Si eu am avut momente cand mi se parea ca nu se satura dar nu am cedat!!
Aly sper sa iasa bine analizele
FETELE, DECI MAI SUNT 6 GRAVIDUTE ACTIVE????OAU
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Boo, sa stii ca si Carla face foarte mare circ cand face kk, chiar am intrebat aici pe forum daca se mai confruta cineva cu asa ceva. Si nu inteleg de ce, doar e moale si nu se pune problema de constipatie - face cel putin o data/zi. E un mister. Si plange saracuta de zici ca o intepi. Si in 99% din cazuri ii vine kk cand mananca. |
Zici "cel putin o data/zi" ????!! pai Alex face cel putin dupa fiecare masa.. Zici ca e masina de facut kk. Schimbam la pampersi de imi vine rau. Zau nu mai stiu ce sa-i mai fac.
Am zis ca de acum nu ii mai dau sa suga asa des. Vreau sa treaca cel putin 2 ore, daca nu 3 intre mese. La inceput asa era si zau era mai bine cu burta. Acum nu stiu cum e cu teoria aia "sa-i dai cand cere" dar vad ca la burta lui nu e prea bine. Cel putin asta e senzatia mea. Sa vedem ce-mi reuseste.
gargaritza85 spune:
tzitziri pt Davidutz , la cat mai multe lunite!
38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Nerantula spune:
Salutare!
Am inceput de vreo 3 ori zilele astea sa scriu un mesaj, de fiecare data am renuntat, ca nu aveam timp sa-l termin ... acum nu mai renunt, dar daca vi se pare neterminat, stiti voi de ce
In primul rand vreau sa urez bine ati venit in lume noilor bebelusi, stiu ca sunt multi si nu nominalizez, ca poate uit pe vreunul si n-as vrea, iar mamicilor felicitari si refacere usoara!
Apropos de refacere - ieri am scapat de ultimele fire resorbabile care ma jenau enervant, am tras de un capat si a iesit toata lucratura, un adevarat nod pescaresc! Ma declar aproape refacuta, mai am de trecut testul si zic ca am scapat! Da, bine, si inca 5kg de dat jos , dar mi-am pierdut speranta ca mai pot face ceva notabil in sensul asta pana la botezul de saptamana viitoare, asa ca trebuie sa ies la shopping pentru tinuta festiva.
Bebe e bine, a luat in prima lui lunita 700gr fata de greutatea de la nastere (e ok?) si 5cm. Mai avem putin si scapam si de acneea bebelusului, insa a inceput sa-i cada parutul din crestet, poate va creste unul cret dupa asta, ne dorim foarte mult! Tot la capitolul caputz avem si o exfoliere de .. cruste, voi patiti asa ceva? E ca un strat alb peste piele, care se inmoaie la baita si poate fi luat cu prosopul, in timp. Si niste cruste galbioare am vazut pe scalp, insa cred ca tine de adaptarea tegumentelor dupa nastere.
In parc ne plimbam cate 3/4/5 ore pe zi, am stat si putintel la soare sa asimilam vitamina D din natura, ca avem inca probleme cu calciul (mici tremuraturi ale membrelor). Intrebare pentru Kid sau Simodina (ca pe voi v-am auzit cu Culcer): cand ar fi cazul sa punem caciulita bebelusului? Ca am isterizat toate babele din parc ca stam in caputzul gol (la soare) si n-am mai vazut nici un bebel asa avangardist, majoritatea sunt infofoliti cu 1-2 caciulite, costumase groase, paturici, trase copertinele la carucioare ... oare la iarna ce vor face??? Noi iesim cu un costumas sau salopetica sau pantaloni + plovaras subtire peste un body cu maneca scurta si parca tot mi se pare cald ..
Cu programul o ducem din ce in ce mai bine, am mutat de ieri ora de baita la 9 si, pentru prima oara, prima repriza de somn a fost de 5 1/2 ore, supeeeeeeeeeeer!!! Sper sa nu fi fost o intamplare si sa ne formam frumos programul de somn. In continuare seara si noaptea Gruia adoarme singurel in patut dupa ce papa, insa cum se lumineaza de ziua nu mai sta neam in patut, e foarte vioi la primele ore si mananca din ora in ore .. de fapt in timpul zilei mananca destul de haotic, in medie cam la 2 ore. Nu ma deranjeaza, m-am obisnuit cu alaptatul in parc, avem deja cateva bancute preferate: de alaptat, de stat la soare, de stat in semiumbra langa fantana arteziana. Insa am cam inceput sa ma plictisesc atatea ore in parc, trebuie sa largesc traseul, sa-mi mai fac de lucru si prin alte locuri.
Citesc din urma si mai revin ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
denisa.g spune:
citat din mesajul lui Nerantula Salutare! Am inceput de vreo 3 ori zilele astea sa scriu un mesaj, de fiecare data am renuntat, ca nu aveam timp sa-l termin ... acum nu mai renunt, dar daca vi se pare neterminat, stiti voi de ce In primul rand vreau sa urez bine ati venit in lume noilor bebelusi, stiu ca sunt multi si nu nominalizez, ca poate uit pe vreunul si n-as vrea, iar mamicilor felicitari si refacere usoara! Apropos de refacere - ieri am scapat de ultimele fire resorbabile care ma jenau enervant, am tras de un capat si a iesit toata lucratura, un adevarat nod pescaresc! Ma declar aproape refacuta, mai am de trecut testul si zic ca am scapat! Da, bine, si inca 5kg de dat jos , dar mi-am pierdut speranta ca mai pot face ceva notabil in sensul asta pana la botezul de saptamana viitoare, asa ca trebuie sa ies la shopping pentru tinuta festiva. Bebe e bine, a luat in prima lui lunita 700gr fata de greutatea de la nastere (e ok?) si 5cm. Mai avem putin si scapam si de acneea bebelusului, insa a inceput sa-i cada parutul din crestet, poate va creste unul cret dupa asta, ne dorim foarte mult! Tot la capitolul caputz avem si o exfoliere de .. cruste, voi patiti asa ceva? E ca un strat alb peste piele, care se inmoaie la baita si poate fi luat cu prosopul, in timp. Si niste cruste galbioare am vazut pe scalp, insa cred ca tine de adaptarea tegumentelor dupa nastere. In parc ne plimbam cate 3/4/5 ore pe zi, am stat si putintel la soare sa asimilam vitamina D din natura, ca avem inca probleme cu calciul (mici tremuraturi ale membrelor). Intrebare pentru Kid sau Simodina (ca pe voi v-am auzit cu Culcer): cand ar fi cazul sa punem caciulita bebelusului? Ca am isterizat toate babele din parc ca stam in caputzul gol (la soare) si n-am mai vazut nici un bebel asa avangardist, majoritatea sunt infofoliti cu 1-2 caciulite, costumase groase, paturici, trase copertinele la carucioare ... oare la iarna ce vor face??? Noi iesim cu un costumas sau salopetica sau pantaloni + plovaras subtire peste un body cu maneca scurta si parca tot mi se pare cald .. Cu programul o ducem din ce in ce mai bine, am mutat de ieri ora de baita la 9 si, pentru prima oara, prima repriza de somn a fost de 5 1/2 ore, supeeeeeeeeeeer!!! Sper sa nu fi fost o intamplare si sa ne formam frumos programul de somn. In continuare seara si noaptea Gruia adoarme singurel in patut dupa ce papa, insa cum se lumineaza de ziua nu mai sta neam in patut, e foarte vioi la primele ore si mananca din ora in ore .. de fapt in timpul zilei mananca destul de haotic, in medie cam la 2 ore. Nu ma deranjeaza, m-am obisnuit cu alaptatul in parc, avem deja cateva bancute preferate: de alaptat, de stat la soare, de stat in semiumbra langa fantana arteziana. Insa am cam inceput sa ma plictisesc atatea ore in parc, trebuie sa largesc traseul, sa-mi mai fac de lucru si prin alte locuri. Citesc din urma si mai revin .. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
BB meu a luat 500g fata de greutatea de la nastere (900g fata de cat avea cand am ajuns acasa) si ieri la control dr era multumita. Asa ca e foarte bine la bb tau.
Felicitari pt plimbarile lungi. Noua dr ne-a zis sa iesim maxim 1 ora zilnic.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
bitza2008 spune:
Denisa de ce ti-a zis dr sa plimbi copilul maxim o ora?
Si eu stau multe ore la plimbare
Nerantula, da cu ulei de masline sau ulei de bb si maseaza bine(asta inainte de baita) si dupa baita da cu peria aia speciala pt parul bblusului
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
Nerantula spune:
Denisa, ti-a zis si de ce max 1 ora? Eu as sta cat mai mult, cat mai e vremea asta superba!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Delphinas spune:
sa stii ca exista. mama mea a patit asa cu mine dupa ce m-a nascut. m-a alaptat doar 2 luni si un pic, dupa aia lapte de vacuta. nu stia mama de formula sau ce este acum cand m-a nascut pe mine.
acum imi dadea sa manan, ma aseza in pat si in 10 min maxim urlam de foame. testat laptele la flacara de la aragaz. s-a facut imediat zer...si atat am supt eu la mama.
citat din mesajul lui Muuh Si nu exista lapte de mama nesatios. Pur si simplu nu exista. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
poze
Just Me