Mamici norocoase de sept -oct 2008 (167)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Delphinas, si eu fiole de algocalmin am luat in primele 2 zile.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

A si sa nu uit, iepurica, lasa morcovii aia deoparte, va fi totul bine, vei vedea.

LE: Anca

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

[/quote]

Sarumana

Eu, iepurica 38+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Delphinas, si eu fiole de algocalmin am luat in primele 2 zile.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

piafen nu e voie? sau ma rog algifen cum il cheama acum.

Eu, iepurica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

scuze ca n-am mai intrat aseara, am ajuns destul de tirziu si f obosita.
suntem bine, col lung, inchis, pozitie pelviana...dar problema mea este ca intre 27oct si 1 nov dr nu e in tara ma lasa in grija altui dr...dar totusi. cica m-a asigurat dr ca pelviana nu vine devreme, ci aproape de termen, dar ma uitam pe lista, la tzitziri, bb a venit la 37+ :) cum vrea DD numai sa fim sanatosi.
am vazut mamici fericite revenite acasa, klemi, ange, nausica, sanziana , am vazut bblushi superbi de nocom, ange. sa va traiasca si sa fiti sanatoase!

alexa simami

eu n-as fi asa sigura alinuto, davidutul meu in pelvina a rupt apa la 36s si 4zile...nici nu ma asteptam, si la fel de imi dadea termen de nastere pe la vreo 42s ca aveam col lung si inchis

bun venit acasa noilor mamici!acomodare cat mai usoara cu bebeii si sa nu vina afurisitii de colici!

bebe in sfarsit a dormit azi noapte 3 reprize de somn a cate 2-3 ore si supt intre ele...super m-am odihnit si eu

se pare ca raman fara lapticcare ma laudam ca am pt 2 bebei acum se pare ca nu mai e asa mult, de azi am inceput sa iau galactogyl sper sa mearga ...pb e ca nu prea beau lichide si cred ca asta e cauza...oricum inca n-am :atentat: la formula

iepu cand nasti?

Mamica de bobocel David-Mihai(24.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

[quote]citat din mesajul lui alexa si mami

iepu cand nasti?

si eu. Daca sta mandra cuminte marti am programare. daca nu cand o vrea ea sa ne vada.
daca ai timp da-mi si mie pe PM detalii de spital (cat mai multe- ce ti-a folosit din bagaj sau ce nu ti-a folosit, cand ti-a adus printul, banuti......etc). Sarumana.

Eu, iepurica 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Delphinas si eu tot algocalmin fiole am luat in spital, dar ma durea numai dupa ergometru, mai mult pt durerile de burta, ca operatia eu nici la prima cezariana, nici acum nu o simt!
Eu ma odihnesc bine noaptea, Dragos doarme cu ta-su iar eu cu David, care se maraie un pic, la 3 ore, il mufez la san si adorm imediat, ca el da drumul la san dupa ce se satura.Intr-o noapte l-am pus eu la san prin somn, ca ma dureau sanii si incepusem sa am frisoane si dupa ce a supt m-am simtit si eu bine!

Mamica fericita de bobocei de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

pentru mamici, pitici si burtici
Suntem si noi pe aici, din umbra ce-i drept. Saptamana asta a fost si Mark putin mai agitat cu colicii...parca ii mai trecusera dar acum au revenit...asa isi mai framanta si isi mai papa manutele...s-a zgariat pe fata pana la sange oricat m-am straduit eu sa-i tai de scurt unghiutele...
E drept ca a fost si luna plina sapt asta si cica bebelusii sunt influentati de asta...
Delphinasdurerile groaznice de la cezariana se manifesta aproximativ 2 ore de la iesirea din sala de operatie in cazul anesteziei generale (la rahi te dezmortesti mai tarziu) Mie mi-au facut o injectie cu diclofenac si un algocalmin asta a fost tot. E drept ca operatia mai doare si apoi la ridicat, la intors de pe o parte pe alta dar...suportabil...sau depinde de gradul de suportabilitate al fiecareia...eu de exemplu traiesc cu inpresia ca nu as fi putut naste sub nici o forma natural, ca nu as fi rezistat durerilor...
Saptamana viitoare facem si noi 2 luni si trebuie sa facem vaccinul...am vazut ca voi optati pentru varianta cu plata si probabil stiti de ceProbabil si eu voi face acelasi lucru, nu prea m-am interesat de avantaje si dezavantaje dar stiu ca romanul nu da nimic bun, gratis asa incat....
MA confrunt cu o problema, puiul meu e inca farnait insa nu mai iese nimic din nasuc nici cu batista bebelusului....o fi o farnaiala fiziologica sau e racit?
va pup si FELICITARI NOILOR MAMICI SI SA VA DEA DOAMNE DOAMNE PUTERE SI RABDARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Ange,Kllemi,Nikolici,Nausica, Sanziana bine ati venit acasa mamicutzelor, va pe toate

Piersicutza felicitari! sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papacioasa!recuperare rapida!

Iepurila eu vreau sa te vad acolo pe listutza pana la momentul X
Nocom
300 la tine. am vazut poze cu Anda(cat le-am asteptat numai eu stiu)...e o minunatie pitica, si ce falcute are...iti vine s-o papi din cate am vazut eu, poate mi se pare, il seamana pe tati.

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

felicitari piersicutza!!! bun venit pe lume printesa anna!!!

iepu acum iti trimit mesaj privat, am timp ca DOARME BEBE!!!! ptiu sa nu fie de deochi

leah papa f bine bebelusha ta al meu e mai tacticos asa cred ca nu papa asa mult la o masa in schimb nu rezista mai mult de 1.30-2 ore fara tzatza deci are mai multe mese pe zi

mie pediatra mi-a zis clar cand a vazut ca-s paranoia ca nu stiu cata tzatza papa bebe a zis ca nu exista bebe sa doarma linistit si sa fie flamand sau ud la fundulet, deci daca doarme bine e satul ca ceai nu-i dau decat rar baby drink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna ziua la mamici, burtici, pitici ..

Bine ai venit pe lume Anna de piersicutza . Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii. Mamico felicitari si refacere rapida.

Anca – petrecere frumoasa duminica la botez
Delphinas – algocalmin fiole am luat si eu timp de o sapt (si dupa ce am ajuns acasa)

V-am citit mereu dar dupa ce recuperez cateva pagini si vreau sa scriu se trezeste bb.. si tot asa.Acum a stat treaz vreo 4 ore asa ca sper sa doarma mai mult.
Noi facem kk dupa fiecare masa - adica de vreo 8 ori pe zi . Schimbam cam 10 pampersi/zi.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput