Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

bravegirl se spune despre pisici ca simt cand ne doare ceva sau ne este rau..eu stiu de la Mario ca venea la mine cand eram suparata sau ma durea ceva torcea si imi trecea...ori efectul placebo se intampla ori nush...dar e bine...ma bucur ca ai o pisi asa de aafectuoasa acuma na ca mi-ai facut dor de Mario e golan mare acuma..e la tara la socrii cica prind numai gusteri si ii duce lu soacramea sa vada soacra ce viteaz e el...a si e gigolo satului toate matele vin pe la el....dispera socrumiu...
36+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Asta da surpriza placuta Mirtha , azi-noapte pe la 23-24 povesteam despre vaccinuri si azi dimineata citesc ca ai si nascut wawwww .Ce bine ar fi sa mearga asa repede la toate , tre sa ne dezvalui secretul , asa ca pun acum de bucurie agitatele ca inainte de nastere nu a apucat nimeni sa ti le puna

FELICITARI MIRTHA SI BUN VENIT PE LUME EVEI !!!

Criss 34+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Sunt fericita ca am sunat dupa analize si mi-au zis ca nu s-a lucrat antibiograma..deci nu am streptococul ala pacatos care l-am avut la Bia...probabil de aia o sa nasc si mai tirziu...
Otilia stai bine la kg si rezultatele sunt bune...vad ca si tu ti-ai luat de o grija cu streptococul ala...ce bine...eu abia dupa ce am nascut-o pe Bia am citit mai multe despre asta si m-am speriat..din fericire la nasterea Biei am facut antibiotic intravenos ca terminasem tratamentul, dar nu am mai apucat sa fac din nou analiza!
Monicabo si Hera pe una din voi m-am hotarit sa o anunt cind nasc ca sa afle si fetele...

Bianca Andreea
Larisa Elena37+
A M R numai 3 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mirtha, felicitari mamico, te-ai descurcat de minune. Recuperare usoara iar Eva sa fie un bb sanatos si mancacios!

Acum ma uitam in capitolul trecut. Pai aseara la 11.10 ora Romaniei Mirtha mergea la nani bine dispusa si preconiza ca va naste joia-vinerea viitoare , cam cum zicea Diana la 40 de saptamani.
Hai ca am ajuns si la sfarsitul capitolului, doamne a nascut in 4 ore de la primul mesaj, ce rapida a fost. Ce inspirata a fost sa ramana in Bucuresti.

Mami Mirtha, apgar 7 a avut si Ana pentru ca nu a putut respira singurica pana nu au curatat-o de secretii, a inghitit si meconiu plus ca a fost cezariana de urgenta datorita suferintei fetale. Nu-i nimic de speriat, important este ca si-a revenit imediat dupa.

Marysa28, bine ai venit, sper sa scapi repede de moderare!
Uite si eu am probleme cu retinerea de apa. Am facut marti analiza pentru Natri si am primit rezultatul azi, este la minim si totusi retin apa. Asa am patit si la prima sarcina, ba chiar mai rau ca am facut hidronefroza la ambii rinichi. Vestea buna este ca in prima luna de la nastere eu am scapat de 15 kg (din 24 de kg luate), fara regim, 10 la nastere 5 imediat dupa. Si chiar simteam cum ma usurez, cand am iesit din spital ma simteam fulgulet cu -10 kg, am urcat scarile 2 etaje desi facusem cezariana.
Vrabiuta, sanatate fetitei. Eu am facut si insarcinata otita, am luat Augmentin si mai dadeam cu Bioparox spray. La urmatoarele am scapat fara antibiotic, doar Otocalm/Otalgin si diverse leacuri homeopate sa treaca mai repede. Cel mai nasol cand am calatorit cu avionul si aveam otita, doare rau de tot.
Cherie, buna teoria cu cosul pe terasa numai ca eu nu am terasa. Afara, pisicile circula libere printre case aici si in primul rand ploua mereu. Cu ei in casa nu este de stat asa ca aceasta ar fi urmatoarea optiune pentru mine. Ce faza mai cu garmastanul ca m-ai bagat rau in ceata ? Pozele cu pampersii dovedesc ca niciodata nu am avut timp si de mica am pus fata la munca silnica . Vezi ca de maine intram in saptamana 34.
Dandusule esti sora mea de suferinta. N-am mai facut vergeturi prin alte parti dar buricul este zdrente, am pus si o poza in albumul comun cum se vad ele dragele din lateral si inca s-au mai intins de atunci ca doar creste burta. Eu ma gandesc serios sa ajung cu ele la cutit, oricum buricul e vai de el trebuie sa fie din nou frumos, nu-i asa?
Dea, facusi poc asa pe sestache, si dilatata putin. Treci in pat ca noi daca nastem pana vin mamele suntem rau de tot in pom. Si mai de fitze este sa pui pampersii in pungute parfumate, eh, daca nu primeam si ee un pachet ramas unei colege habar nu aveam ca exista .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otiliav si dandusa voi va plangeti de vergeturi la nivelul buricului ei bine eu am la nivelul sanilor ....ii am franjuri nu inteleg de ce am dat cu crema cu ulei si degeaba..asa am patit si la prima sarcina..deci stiu voi ramana cu niste chestii albe mari pe sani...
cat priveste sacul de pamperi mirositori nici nu stiam ca exista asa ceva..noroc cu fetele de aici ca deh sufletu..eu varianta expusa de cherie o aplic si eu...se strang frumos intro punga ..si hat cu ea la gunoi...deh aia sa fie buba
36+Dimitrie

Mergi la inceput

Din punctul meu de vedere la lista poate contribui oricine are putin timp disponibil. E clar ca fiecare din noi va fi indisponibila la un moment dat si spre sfarsitul odiseei vom fi si mai ocupate cu bblusii. Cum as putea eu sa ma supar ca altcineva a depus efort sa actualizeze datele.

Acum voi fi o saptamana acasa dar iar nu stiu cat timp voi avea ca se pare ca trebuie sa incep ceva recuperator cu Ana, merge defectuos, tine piciorul rupt stramb si asa merge cu el . Eu sper sa reusesc s-o pun pun pe picioare la propriu pana nasc ca dupa-aceea nu stiu cat timp voi mai avea si cum voi fi eu fizic. Nici nu stiu in ce directie sa o iau kinetoterapeut, chiropractor, fizioterapie. Luni incep cu telefoanele, in primul rand la spital ca ea nu calca bine si pentru ca o doare.

Acum, cum am timp cum intru sa corectez putin ca la Damian al lui Leeloo vad ca nu mai apare greutatea si Cata trebuie stearsa din lista de programari. Daca vrea altcineva sa le modifice intre timp numai bine, eu ma duc sa pap putin.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Fetele cu experienta (care au mai trecut printr-o nastere ) MULTUMIM FRUMOS ca ne impartasiti din experientele voastre de la nastere , despre scorul apgar si alte dificultati aparute si care din fericire au fost trecatoare ..ne ajuta sa nu ne panicam prea tare

Cat despre vaccinuri facute bebeilor la nastere cel putin in Romania sunt 2 obligatorii (cuprinse in calendarul de imunizari gratuite) : unul se face in primele 24 ore de la nastere si este antihepatitic (Engerix pediatric) iar altul se face la externarea lui bebe este antituberculos (BCG) , ambele sunt gratuite si se fac in spital/maternitate .Urmatorul se face la 2 luni la medicul de familie si de aici incepe un intreg calendar de vaccinari pana la 6 ani la cabinetul medicului de familie , fiind gratuite toate .

Criss 34+

Mergi la inceput

Eu tot in fata laptopului mananc.

Lorena, mi-a luat proba din gat pentru streptococ A, ca sunt cu muci si gat rosu. Ana liza pentru streptococ B nu stiu daca se face.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Otiliav nu esti singura cu mancatul in fata laptopului sau a televizorului cu atat mai mult cu cat inca mai am santier in casa

Criss 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

sunt trista.....a plecat alexandru la cluj sa faca actele pentru germania...of...de ce dracu' in tara asta nu merg treburile? si cand ma gandesc ca socrul meu are o groaza de terenuri care nu se vand...ca sa putem sa avem o viata mai buna...trebuie sa plece departe de mine si bebelusul lui....mi-e ciuda!!!!!

nu ma luati in seama....

Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput