Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicaosoian fetelor,voi luati calciu ? pe mine ma dureau foarte tare solduriile noaptea,imi venea sa plang de durere+ ma dureau oasele la picioare si avem carcei Doctorul mi-a zis sa iau calciu ,cam 2-3 pastile pe zi intradevar dupa cateva zile mi-a trecut durerea de solduri si carcei Intrebarea mea este daca ma ia cineva,si ce credeti?ii face rau calciu la bebe? precizez ca iau si vitamine prenatale in fiecare zi rodicaosoian |
carceii nu sunt de la lipsa de calciu ci de la magneziu. daca dr tu-a zis sa iei calciu, il iei ca e ok. eu la sarcina trecuta luam doza dubla de calciu + magnziu + zinc. tot de la dr cetire ca aveam carcei teribili. acuma iau numa din an in paste
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Neata! Sa aveti un we placut!
Eu cu Alra se pare ca ne multumim cu cateva ore de nani, pe mine m-a educat primul copil .
Rodica, eu tocmai mi-am facut analiza si mi-a iesit Calciu la minim. Cei de aici au spus sa nu iau deocamdata nimic dar eu intentionez sa iau peste 3 saptamani cand vine mama din Ro o rog sa-mi aduca Ca lactic si o sa iau 2 pe zi.
Pentru carcei am mai mancat cate o banana dimineata si nu am mai avut in ultima vreme.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre
VonHelen spune:
Felicitari Mirthei pentru bebelus!!!! sa-ti traiasca mamico, sa fie sanatos si mai ales ascultator !
Un pupic matinal transmit tuturor burticilor ramase pe baricade!
Eu ieri mi-am facut de cap cu si muuuult ..sunt o mama denaturata si am avut de suferit atat eu cat si bebe de pe urma imprudentei mele..am avut contractii foarte dese pentru ca bebe era f agitat si se zvarcolea efectiv dintr-o parte in alta a burtii..am luat no-spa si scobutil dar degeaba..abia dupa 1/2 de Gynipral au reusit sa se domoleasca si am putut si eu sa afc nani cat de cat linistita!!!
promit sa nu mai fac !!!! numai sa mai stea bebe in burtica cuminte macar 2 sapt jumate ca sa fie la termen!
34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
cherieactiv spune:
rodica,sotul meu joaca rugby...are des carcei...si de la el stiu de cura cu banane...nu e lispa de calciu problema...din cate am inteles io e...treaba cu potasiul..
Cherie 32+ Sasha...
cherieactiv spune:
am intrat repede sa vad...daca s-a mai intamplat ceva...nu cumva sa pierd eveniment important...nu stiu de ce ...ma gandeam la mav...dandusa...
spiridus...mi-au dat lacrimile citit postul tau...fii curajoasa mamico...si ai mare grija de tine...plsss...noi suntem alaturi de tine...
Cherie 32+ Sasha...
Otiliav spune:
VonHelen, chiar asa puternic a fost efectul.
Eu nu am rezistat fara cafea la sarcina aceasta, am incercat dar nu am reusit. Si am mai si citit ca o cafea micuta dimineata nu-i mare bai. Pe mine cafea m-a ajutat ca mi-a dat energie, cat am renuntat ma durea capul si aveam tensiunea mai mica decat de obicei, plus ca este diuretica si as fi retinut probabil mai multa apa ca data trecuta fara cafea deloc am avut probleme cu rinichii.
Cu Cola nu stiu ca nu cumpar.
Eu cred ca mai important este sa renuntam la cafea in timpul alaptarii, eu asa voi incerca pentru ca vreau sa dorm mult sa produc laptic, nu vreau sa fiu energica pentru ca imi fac planul ca ma va ajuta mama la inceput.
Oricum eu nu am avut nicodata contractii de la cafea dar asta pentru ca nu am eu contractii de felul meu.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre
Miky-ea spune:
Buna dimineata,burtici!
Ieri dupa-amiaza am fost la control,dar seara nu am mai intrat pe forum: nu m-am simtit bine,m-am cam necajit la medic.Mi-a zis ca bebelina e mica,e mai mica decat ar tb la 36 saptamani,incepuse sa-mi spuna ca are capul mic,ca femurul e ok,c are doar 2400 grame...ce sa mai intr-un cuvant: m-a speriat!
A spus sa vin la control in 10 zile si atunci stabilim si modalitatea de nastere.Sunt un pic necajita,in adancul sufletului vreau sa cred ca printesa noastra e bine,insa nu inteleg cum pana la 33 saptamani la fiecare control spunea ca e in parametri normali si acum......
Multumesc Nebunica_zapacica,Babyzapi,Andreyutza,Eli-sper ca nu am omis pe nimeni- ca v-ati gandit la mine...
Va urez un week-end minunat,plin de lucruri frumoase!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
cherieactiv spune:
bine ai venit acasa, anes...fericitoooo...stii ca asteptam poze, nu??ca suntem asa de curioaseee...sa vedem bb mic...
Cherie 32+ Sasha...
Otiliav spune:
Micky_ea daca chiar asa te nelinisteste ce a spus doctorul in 10 zile mai poti face undeva o ecografie sa compari datele. Pana la urma iti trebuie un BPD si un AC pentru a estima greutatea.
Pe linkul despre care am mai discutat noi pe aici scrie ca la 35 de saptamani implinite trebuie sa aibe 2380 gr, ceea ce nu-i deloc departe de ce spui tu http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart?Ad=com.bc.common.AdInfo%4041a70bf9 .
Pozele noastre
cherieactiv spune:
fetelor..io azi nopate m-am gandit cum sa rezolv problema cu dormitul in camera cand va veni bb...o sa cumpar o canapea mai mica care se desface, in camera lui bb..si ma mut acolo cu el...din pacate, nu putem dormi toti 3 in dormitor, omu asta are nevoie de odihna noaptea...lucra de la 6 la 10 seara..tre sa doarma macar noaptea cateva ore..sau aveti alte solutii, ca io...inca nu am gasit alta iesire...
Cherie 32+ Sasha...