Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 14
spiridusul spune:
sa revin cu un mesaj mai acatarii, k am fost intrerupta
am bocit de am rupt de cand am venit de la dr.
mai intai am stat in pat... k asta-s indicatiile
apoi am vrut sa imi schimb nadragii si nu am gasit altii in maldarul de rufe... am inceput sa le strang, am adormit copilu, l-am ridicat (da, cititi bine, l-am ridicat ca sa il asez pe perna)..... in fine... nu va mai plicti.
ideea este ca pentru a mia-suta-oara am realizat ca nici dracu' nu sare sa ma ajute, si ca asa-i viata, ne-o trage cand ne e mai drag.
bebe e exact in aceeasti pozitie de luni de zile:cu capul in stanga mea, si picioarele pe undeva pe vezica.
dr zice ca se risca la nastere normala, chiar daca vine cu piciorusele, pt ca bb e destul de mic, e a doua nastere si trece..... sincera sa fiu, daca il vad cu bisturiul langa mine io mor de frica, si nu mai inviu...
am tratament pt candida (of couse, prietena mea de noo luni incoace), si indicatii clare: stai la pat... cred ca mi-a repetat de vreo 10 ori treaba asta
col scurtat si deschis
acuma... cu dumnezeu inainte
maine trebuie sa fac mancare, sa mai spal o tzoala, sa mai dau cu un aspirator.. probabil sa mai bocesc o tura, doua...
mamici de bb1, tineti minte de la stan patitul: nu va aventurati la bb2 prea repede daca nu aveti pe cineva pe care sa va bazati la nevoie, pentru ca e cumplit..... sa vrei sa iti ingrijesti copilul pe care il vezi, sa il protejezi pe-ala de-l simti.... nu stiu cum sa mai fac sa fie bine
acuma, ca mi-am descarcat tolba la voi, parca deja ma simt mai bine
35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
alra spune:
bai ce e aici, nebunie colectiva?
intrai si io repede inainte de nani sa vad care mai naste, care mai are contractii si zisei ca am gresit forumu!
va rog sa va reveniti la limbaje decente ca mai sunt si "mamici adevarate" care au ca preocupari fundulite, hainulite, jucariute, ma rog, cam ce ar trebui sa o preocupe pe o gravida in "stadiu terminal"
Vacanta cu Laura in Romania
spiridusul spune:
anes pt copil rostogolitor pui copil intre paranteze drepte
35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
alra spune:
spiridusule, da ta-su lor ce facusi cu el ca nu am prins firu?
eu il exploatez pe al mandrelor mele, si zilele astea zugraveste saracu, ca de la aplecat imi vine reflux si pe laura de 14 kile si mie imi e greu sa o salt. da io am o teorie, nu o salt numa de azi ci de la inceputu sarcinii, deci sunt obisnuita.
si apoi olandezele merg pe bici la servici pana nasc, deci imi zic io mie sa nu ma sclifosesc.
chestia care ma face sa rad e cand sare cate unu sa imi ridice plasa de 5kg
Vacanta cu Laura in Romania
bebecris spune:
fetelor...ma bag si eu la somn ca deja am stat prea mult...pupici multi si somn usor fara prea multe drumuri la pipi...
pe maine!!!
Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Otiliav spune:
Spiridusule te inteleg perfect, e nasol sa nu stii ce sa faci mai intai. De aceea ziceam, cu primul copil de 4 ani este cu totul altceva, la mine ghinionul este cu piciorul altfel o domneam.
Dea, la coordonatele tale m-am gandit cand l-am calificat emigrant.
Daca erai in Ro ziceam ca iti bantuie gandurile vreun zburator (parca Eliade a scris poezia), singura lui posibilitate, adica a dopului, de a ajunge din locatia cu pricina la cap fiind sa se lipeasca bine de-un tamponel cu aripioare
Ai grija cu zgaltaieturile pe acolo sa nu se panicheze colegii tai ca-i cutremur .
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Ma duc si eu la nani. Incerc sa actualizez maine lista dupa ce scrie si Anes cm lui bb Remus, ca acum ne-a pacalit, s-a dus la nani deja.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 33+
Pozele noastre
rodicaosoian spune:
fetelor,voi luati calciu ?
pe mine ma dureau foarte tare solduriile noaptea,imi venea sa plang de durere+ ma dureau oasele la picioare si avem carcei
Doctorul mi-a zis sa iau calciu ,cam 2-3 pastile pe zi
intradevar dupa cateva zile mi-a trecut durerea de solduri si carcei
Intrebarea mea este daca ma ia cineva,si ce credeti?ii face rau calciu la bebe?
precizez ca iau si vitamine prenatale in fiecare zi
felicic76 spune:
netza burtici!
Felicitari Mirtha! Sa va traiasca Eva si sa va bucure vietile!
Mav: cum esti?
Mai bag un ochi la voi, asa imi plac surprizele!
Nastere usoara si bebelushi sanatosi, papaciosi si necolicosi tuturor!
39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei