Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Diana, Dandusa: Multumesc de raspunsuri. Mie mi se pare prea mic sufletelul sa-l las singurel intr-o camera, n-as putea sta eu linistita. Dar multi zic sa-l lasi in camera lui sa se obisnuiasca. Eu o sa-l tin cu noi in dormitor si cand o sa mi se para mie ca e pregatit pt. camera lui, il voi muta.

Bebecris: Imi pare tare rau ca ramai singura, fara sotior.....De ce nu se vand terenurile socrului? A scazut cererea? Ca anul trecut, cand am fost noi in vizita, toata lumea era innebunita sa-si ia teren. Oricum, acum e nasol peste tot, din cauza crizei mondiale.

Andy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bebecris, nu plange mami, gandeste-te ce greu ii va fi lui tati si fara voi si fara familie langa el. Eu stiu ce spun ca de 3 ani sunt mai mult fara sot, norocul meu ca a fost mama pe aici un an, tata 3 luni, sotul 2 luni anul acesta, vreo 3 luni am fost noi in Ro si uite asa a trecut vremea. Tu de bine de rau vei avea cu cine sa schimbi o vorba si singura in casa nu vei fi.
Pentru cat timp vrea sa plece?

A si poate mai bine ca nu apelati la socrii sa va ajute, poate peste ceva vreme vor valora mai mult terenurile. Eu tare bine ma simt ca nu am datorii la ei ca sigur in anumite situatii mi-ar scoate ochii.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Incerc sa recuperez si eu din urma cu cititul.
Felicitari Cata, sa creasca mare, sanatos si mancacios BB Cristian!

Edit: nu imi iese semnatura cu copilasul si numele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

noi stam cu parintii lui...asteptam sa se vanda ca sa ne luam casa!!!!!singuri!!!

o sa stea cam un an!!!!

n-o sa fie la botez..etc....in fine!!

Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Anessss bine te-ai intors , ce-ti face puiutul???? Speram sa ai timp sa ne povestesti cum a decurs nasterea si cum te descurci cu cel mic ....si cum te simti tu... off o gramada de intrebari .Va pup pe amandoi
Bebecris multa putere iti doresc sa treci si peste asta dar pana atunci concentraza-te pe cel mic din burtica sa-l aduci cu bine pe lume , asta e cel mai important acum

Criss 34+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Mirtha, Felicitaaariii.... sa-ti traiasca micuta Eva si sa creasca mare, desteapta si frumoasa!

Mergi la inceput

Dragele mele, va raspund imediat... sa termin de citit din urma, desi, trebuie sa-i fac baita lui Remus (se raceste apa) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anes, stam cumintele pana ii faci baita lui Remus. Asteptam nerabdatoare detalii si POZEEEE!!!!

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Anes, ma bucur ca ai revenit pe baricade. Tare deosebit numele ales de voi, mai rar intalnit.
Bebecris, de ce nu poate veni la botez, din cauza banilor sau a programului. Eu tin pumnii sa fie bine. O sa vin eu cu bb din Norvegia pentru botez in Ro si am multe de pus la punct aici si acte la Oslo dar nu ma dau batuta. Sigur se poate si la voi cumva.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttt? a nascut sora mea MIRTHA??????FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...BRAVO EVA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>.....sunt extrem de emotionata......o sa fie bine

Cata_Myky, felcitari pentru bebelllllllllllllllllllllllllll..bravo, bravo, bravo....

Babyzapy, Cuscra Eli...va rog frumos iubitele mele, dati-mi si mie un Pm cu nr Mirthei( si ale voastre urgent pls), vreau sa o sun neaparat....probabil pe la 12 ora mea caci sunt cu sefii pe cap , e o nebunie sinistra aici, nu va pot explica.....
Andy, tzuca mea draga, o sa iti dau Pm cu nr meu, sa vad cand apuc, daca nu, il are babyzapy...you do the same please!

Sunt la munca asa destupata... dar o iau incet si incerc sa nu ma panichez...vreau sa o fac scorpioanca caci cu balantzele nu prea m-am inteles vreodata...prayyyyyyyyyyyyyyyyyy for me....
va dati seama ca daca eram acasa topaiam pe forum, nu?

ANES, bine ai revenit....primadona!!!!!!Bravoooooooooooooo...oooooooooooooooops, tre s ao tai, revin cand pot, promit, luv you all

35+ cu

Mergi la inceput