Copii din 1995-1998(24)
Raspunsuri - Pagina 14
flower-power spune:
Aha ! M-am prins acu' ...Ma gandeam ca a ajuns acolo prin intermediul bisericii(vicar~vicariat).Oricum ,inca o data mai trebuie sa remarc ,deschiderea sistemului ,venirea in intampinarea necesitatilor oamenilor ,ca sa nu mai vorbim de cat de benefic este si pt sistem faptul de a avea oameni multumiti ,valorizati ...
Miha ,aha ,de retinut nu prea e indicata pt dus in deplasare mai ales cand e cald .Dar bananele nu oxideaza ,ca dureaza ceva de cand o tai pana o servesti ?
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flower-power Miha ,aha ,de retinut nu prea e indicata pt dus in deplasare mai ales cand e cald .Dar bananele nu oxideaza ,ca dureaza ceva de cand o tai pana o servesti ? |
si
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTOmhldvrcBrasov2008
mhldvrc spune:
Cea de acasa, a tinut mai bine, ramasitele de la scoala aratau destul de naspa, dar fiind carate de Mihai, nu ma mira .
si
FOTOmhldvrcBrasov2008
Ana68 spune:
Salutare si de la mine,fetelor....azi e chiul pe barba guvernului...greva profilor...insa nu la toti...
Am o colega,nu stiu ce mi-a venit asta exact acum in cap,care are ceva contra zilelor de sarbatori,chit ca-s cu rosu sau nu pe caledar...si banui ca greva ii de vina...Colega asta(mai nebunica din fire) zice,citez:"Zilele de sarbatoare au fost inventate de puturosi".O fi si asa...
V-am citit cu problemutele despre scoala si fluturasi...nu mai comentez,la partea cu scoala...mi-e lehaminte.
Cu fluturasii...incerc sa raman rationala...si sa nu ma transform intr-o muratura.
Sa aveti o saptamana excelenta.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Sanca spune:
Happy Monday!
Dis de dimineata, asa ca sa nu-mi pierd inspiratia. Week-end-ul asta am avut o ora extra de , dar cred ca-mi revin repede la normal, ca asta seara am clasa pana la 10, si daca nu ne da drumul mai devreme o sa fiu chiauna maine.
In week -end l-am cucerit pe Elliot, si sant asa de bucuroasa, ca stiu ca prin mancare il pot aduce pe calea cea buna... Intr-un moment de inspiratie, am zis ca vreau sa fac un pui marsala, ca in 2-3 min terminam, ca sosul il aveam luat de gata, si nu trebuia decat sa gatesc puiul si sa fac un orez langa. Scumpul meu a avut alte pretentii, si alt meniu in cap. Dupa ce mi-a pledat cazul, am facut ca el. Nu sant sigura ce l-a bucurat mai mult - mancarea sau faptul ca am facut cum a cerut el...
Mihaela faptul ca Diana a ta e vorbareata, pai e semn bun. Trebe sa prinda din urma, acum un an, nu putea vorbi ce si cat vroia ea. Dar sa stii ca nici cu Elliot nu mi-e rusine, ca intodeauna are ceva mai interesant de discutat. Dar in parte e si vina profesorului ca nu-i tine prins si "involved" in discutie. Atunci cand sant plictisiti e normal sa inceapa ceva mai interesant de discutat.
Dana - Danutza, ce bine imi pare ca ai mai trecut si tu pe la noi. Dar cu cine si pe ce subiect te-ai luat la hartza? Deci Andrei al tau s-a dat si el pe brazda? Se maturizeaza copii nostrii.
Ana ce-i cu tine de esti asa de trista? Parca nu esti tu.
Dar ce-i cu Alex si fluturasii? Am pierdut din urma?
Mara ce frumos scrii tu he Halloween. Si zi asa, si TB al tau pe Silvia? Lasa ca pana cand devin mai seriosi baietii nostrii, ajungem si trecem de capitolul 100 la subiectul nsotru.
Mihaela role si alte minuni in weekend. Eu nu am reusit sa ies, si uite s-a schimbat si ora, nici o sansa....
De Halloween am iesit cu Matei costumat, dar a fost .... un cosmar. Elliot nu era imbracat in costum, si trebuia sa mearga singur sa bata la usa sa zica Trick or Treat. Nu va zic, ca nu vroia sa mearga sa bata la usi, si ca i era rusine.... Si cum sa-i zic copilului, distreaza-te sau mergem acasa? Am stat cu sotul si catelul si ne minunam cum, aceasta sarbatoare isi pierde farmecul asa de repede. Asa ca la anu, pentru prima oara, o sa ne decoram si noi casa, aprindem toate luminile si asteptam "colindatorii..." Si l-am intrebat si eu pe Matei, unde merg la Trick or Treat prietenii lui, ca putea sa arangeze cu ei, si sa mearga in gasca. L-as fi lasat cu alti 2-3 prieteni sa bata cartierul in sus si-n jos. Oricum a strans o juamtate de sascose de bomboane, asa ca are o preocupare acuma dupa fiecare masa...
o saptamana minunata la toti,
Ana68 spune:
'Neata fetelor,
Alex imi zicea dimineata ca el isi doreste sa se inghete anul scolar...No comment!
Anca...hehehehehehehe...uneori e bine sa mai ascultam si de copiii nostri,este?Vezi ce succes ai avut cu puiul ala marsala?!Apropos:ce inseamna pui marsala?
De trista nu sunt trista...ma simt obosita...imi aduc aminte de vremea cand dormeam fara griji cate 12 ore...si nu se intampla nimic grav.Acuma...s-a dus baba cu colacii,trebuie sa gandesc in avans si consum prea multa energieSincer?Mi-e lene sa si deschid gura,uneori.
Cu fluturasii e chestia ca Alex a ajuns la varsta cand se uita dupa fete,cand admira gingasia si cand zboara din floare in floare...Acu' vreo cateva zile in urma imi spunea Dunia,asa...pe blat...ca Alexandru a intrebat-o cum se saruta cu limba...Si stiam ca are bucurii la fete,insa cu mine nu prea se marturiseste copilul asta,fac eu analogii si deductii.Afirmatia Duniei nu m-a socat,ma asteptam...insa mi se pare cam repede.Vorbeam asta vara cu unchiul lui Alex,cel care a avut grija ca Alex sa nu simta asa tare lipsa tatalui,despre dezvoltarea lui Alex si alte cele...se minuna si el cat sunt de precoce copiii si imi zicea zambind la afirmatiile mele,cum ca Alex e inca la faza cu tinutul timid de mana si pupici furati pe obraz,ca el nu crede asta...si are sentimentul ca Alex deja a pus si mana sa simta...Nu stiu ce sa comentez la toate astea.Inca stau si ma gandesc ce atitudine sa iau,mai ales ca eu inca nu stiu foarte multe,cum ziceam Alex nu imi spune chiar tot referitor la asta,mai mult cu Dunia vorbeste si chiar as vrea sa stau serios de vorba cu el,insa sti cum e?!Mie nu imi vine sa ma iau de el asa,tam-nesam....el nu spune nimic,probabil ca ii e rusine si uite asa ne invartim intr-un lant al slabiciunilor.L-am rugat pe Marius sa discute cu el ca intre baieti...insa Marius e cam nedus la biserica,are un mod extrem de direct de a se exprima si lui Alex i se face rusine,se inroseste,pune privirea in pamant si mucles...Am incercat sa-i explic ce trebuie lui Marius,insa nu am cu cine.Sustine sus si tare ca el cu Dunia a vorbit la modul cel mai direct posibil(asta am si vazut ca face,ca asa ii e felul) si ca el nu e cu sintagma "dupa blocuri".Ce sa fac?Asa ca astept momentul oportun,mai bine zis momentul in care Alex se va lovi cu fruntea de pragul de sus si va veni sa ceara ajutor.Ma rog sa nu fie prea tarziu atunci....insa ma imbarbatez singura zicandu-mi ca am un copil destul de cerebral,chit ca dragostea,la o adica,iti ia mintile...
Aveti grija cu atatea bomboane...aruncati cu prastia vo' duzina si catre Timisoara,ca dati in diabet p-orma...
Mara,incerc sa fiu cu nervii cat mai tari.Asa e cum scriai si tu:pretentiile pe profi sunt cat casa...au impresia ca copiii au implantate super cipuri in creiere...prea mult,cel putin asa mi se pare mie...
Miha...ce bine ca o lasi pe Diana cu bicicleta.Banuiesc ca mai sunt colegi de-ai ei care se deplaseaza asa la scoala...Mai putin si isi ia permisul de conducere...
Miha rock...si eu sunt de acord cu reintroducerea examenului de admitere si la liceu si la facultate...cel putin asa fiecare intra dupa cat a studiat,treaba cu notele mi se pare o imensa aiureala...Zice-se ca se preconizeaza sa se renunte la tezele nationale...
No,o zi buna va doresc si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
flower-power spune:
La noi au fost in greva (de avertisment)doar 2 ore ,ieri ,taman la mate ,dar tipa a tinut ora normal cu lucrat la tabla (probabil ca ideea era sa nu noteze),cu teme .Depinde de confederatia sindicala la care sunt afiliati .Unii elevi nici n-au stiut macar ca-i greva ,au tinut ore normal .
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Anca ,ma bucur sa aud ca ai gasit calea spre inima lui Elliot (in majoritatea cazurilor la barbati trece prin stomac ),dar eu cred ca mai curand nu atat mancarea ,cat faptul ca a contat pt tine ce ti-a sugerat el ,ca ai luat in considerare varianta lui ...
Mara mami de Tibi-Mares
mhldvrc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana68 'Neata fetelor, Alex imi zicea dimineata ca el isi doreste sa se inghete anul scolar...No comment! Miha rock...si eu sunt de acord cu reintroducerea examenului de admitere si la liceu si la facultate...cel putin asa fiecare intra dupa cat a studiat,treaba cu notele mi se pare o imensa aiureala...Zice-se ca se preconizeaza sa se renunte la tezele nationale... No,o zi buna va doresc si mai vorbim! |
Ce bine-ar fi, as scapa de stres, Mihai iar mi-a facut-o , a luat la mate 34(3,40) de puncte si 64(6,40) puncte la romana in teste, ce ma fac eu cu el? Am inteles, la romana a fost un accident, degeaba are note bune in rest, daca la mate-i intra pe-o ureche si-i iese pe ailalta .
si
FOTOmhldvrcBrasov2008
agho spune:
Vai! Ce animatie!
Sanca, inteleg ca te-ai odihnit si-ai bucatarit, dar chiar sa n-ai timp sa scrii aici marele succes! Eu cred ca a contat si mancarea si faptul ca ai tinut cont de parerea lui.
Aseara, Ana imi spunea c-abia asteapta vacanta de iarna sa mearga la mamaia ca acolo le face de mancare ceva nou in fiecare zi si ce le place. Si a amintit si de mamaliga, asa ca aseara am facut special pt. ea mamaligutza ca sa manance cu branza si unt. I-a placut la nebunie.
Tot e bine ca Matei are acum o punga plina cu bomboane. Atentie la dinti, acum!
Flower, se poate sa ai atatea activitati si sa nu zici nimic din timp?... Da, e fain ca prof. de engleza i-a distrat super. Simpatica faza cu Silvia! Simpatica la tine, nu stiu cum e cand va fi la mine. La inceputul clasei a VII-a i-am spus lui fi-miu s-aiba grija sa nu se indragosteasca de-acum ca e jale! Va dati seama ce l-am incurajat. Dar jalea e la mine.
10 la primavara...probabil trebuia sa scrie si dl. primavarescu si d-na Primvaritza. Sau s aspuna primavara, adica prima mea vara (verisoara)! Debitez prostii insa iti intelg supararea.
Cand te hotarasti sa-l abordezi sa nu uiti sa ne spui.
revin