Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lali , imi pare bine ca esti increzatoare! Ai exemple de reusita, asa ca nu trebuie sa te descurajezi!
Mada, Magdita si Georgia te-au sfatuit f. bine!
Fetelor, se pare ca eu am fost cea mai slaba veriga- psihic vorbind. Am plans atatea zile dupa operatie si mi-a trebuit ceva timp sa ma impac cu diagnosticul pe care il am! Probabil ca nici acum nu sunt impacata pe deplin!Asa ca dupa atatea zile, am constatat ca am o mare lipsa de magneziu, probabil de la atat stres. Alte pastile.... caci de ceva vreme am tot inghitit diverse....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Vine maine cineva dimineatza la monito, la Elias?

Anaconda, ce stii de mmc? E gravi??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Cosi , eu maine ajung dupa pranz la T.
Despre Malina....nu stiu de ce n-a mai intrat , cred ca e f ocupata , insa am vb putin cu ea pe mess ieri , si ...din pacate i-a venit si ei cm zilele trecute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

tamy, ai dreptate. cred ca sunt increzatoare tocmai ca am vazut si reusite cu endo. chiar de dimineata am intrat la sub cu endo sa mai citesc inca odata povestile de succes. oricum acum nu mai pot schimba cu nimic diagnosticul. Trebuie sa merg mai departe, sa fiu increzatoare in sansa mea si sa am grija de mine, de sotul meu, de viata noastra. precum am mai spus sunt convinsa ca o sa vina soarele si pe strada noastra candva, doar ca noi trebuie sa muncim un pic mai mult sa ne indeplinim visul.

in aceste 2 luni o sa merg la monitorizari si daca nu se lasa cu un test cu II liniute intru si eu in clubul celor care au facut/fac diphe.Pana atunci sunt nerabdatoare sa vad exact ce diagnostic scrie pe foaia de externare ca mie nu mi-a trecut prin cap sa-l sun pe Tutu mai pe seara sa imi spuna mai detaliat cat de multa endo a gasit si in ce locuri, iar acum chiar nu mai are rost sa-l sun ca sunt sigura ca nu mai tine minte ce mi-a gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna fetelor,
Gata am scapat si eu de laparosc. cu rezultat 2 leziuni de endom. in rest ok.
Lalitica tot marti m-am operat pe la 12.30 si eu ma simt f bine nu ma durut nimic decat putin burtica in rest sunt ok.
Eu a, vb cu asist. Ioana a doua zi si mi-a spus rezultatul si ca dr a spus ca urmeza sa fac tratament dar nu stiu ce marti o sa aflu cand ma voi duce la fire.
Tot marti de dimineta 8-8.30 mi-a spus sa vin sa-mi scoata firele si atunci voi primi externarea concediu medical si binenteles discutia cu dr.
In leg. cu personalul toti au fost f. atenti cu mine chiar f atenti .
Ma bucur ca am trecut cu bine peste laparoscop. si acum urmeza sa ved cele II oare sa sper?

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Lalitica la ce ora te-ai op?
Dc. te-a op. dupa 12.30 i-ti spun atitudinea asist. anestezist. dar pe pm ca nu stiu dc pot scrie aici ce sa inatmplat din vina ei.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Gabriela , poti scrie si aici , cine te opreste ..?!

Mergi la inceput

Ana ai un PM.

sper viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna fetele,

lali- imi pare rau ca ti-a gasit endo, dar trebuie sa privesti partea buna, aceea ca asta poate fi cauza infertilitatii ! ai vazut ca sunt fete care au avut endo si au ramas f repede gravi !
magdita- merci mult pt raspuns !am aflat si eu ...

ileana- ai ajuns in bucuresti?(ma gandesc la tine)

salut si toate celelalte fete, fara sa dau nume, bafta celor care fac IA si FIV si deasemenea celor care incearca natural !

despre mine pot sa va spun ca astazi am fost la clinica ! am vb cu dr. Tutunaru si dr. Matei. am hotarat, voi face GIFT dupa urmatorul c.m.(daca v a mai veni, ca am niste titi mari si tari)!!! dar...pana atunci am de repetat niste analize. unele hormonale si altele de coagulare. am anticorpi anticardiolipina pozitiv...va trebui sa iau aspenter inainte de a face GIFT si sa fac clexane, cate o inj in fiecare zi ,pe toata perioada sarcinii...dar sa ajungem acolo...e greu, poate foooaaarte greu dar sper ca intr-o zi sa pot tine si eu in brate un BB sanatos !

altfel, erau 2 fete care faceau embriotransfer si 2 care faceau IA ! in rest, toata lumea f f draguta la cabinet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

sarah si eu titi mari si imi doresc nespus sa fie de la bebe. poate s-o fi prins la amandoua.

Mergi la inceput