Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 83
Raspunsuri - Pagina 11
lalitica2000 spune:
dragele mele,
marti am avut laparoscopia care a trecut repede. Diagnosticul este vestita deja endometrioza. Nu stiu exact cat de multa endometrioza mi-a gasit si nici pe unde ca eu nu am vorbit cu Tutu. I-a spus doar sotului ca mi-a gasit endometrioza si ca va trebui sa fac un tratament si atat. Intr-un fel ma asteptam la disnosticul asta dar o parte din mine era tare linistita ca nu imi va gasi nimic. Operatia a durat cam o ora iar recuperarea in cazul meu a decurs mult mai bine decat m-am asteptat. Sunt la 2 zile dupa operatie si nu am si nici nu am avut nici o durere. m-a durut umarul putin doar cand m-am intors de la spital si asta cred ca din cauza drumului. A mers sotul meu cat de incet a putut el, dar tot m-a mai zdruncinat cat de cat. In rest, azi la 2 zile dupa operatie sunt ca noua, sunt doar putin umflata, de ieri a inceput sa iasa gazul, azi am avut deja primul scaun, nu merg nici incovoiata. ma alatur fetelor care au spus ca daca aceasta operatia ar garanta faptul ca raman insarcinate dupa as face-o de o mie de ori. In cazul meu recuperarea chiar a fost foarte usoara.
legat de personaulul din spital pot sa va spun ca toata lumea s-a comportat cu mine foarte atent, in special cele de la reanimare. Singura persoana care a fost mai acra si care nu era deloc fan tutunaru, a fost asistenta de anestezie (o doamna mai in varsta)care l-a tot barfit pe Tutunaru, in rest totul a fost OK, chiar nu am de ce sa ma pling.
Cand ma voi duce la scos de fire voi afla mai multe despre endometrioza: unde a fost localizata si cat de multa a fost. M-am hotarat ca noul an sa-l incep cu prima injectie. cele doua luni care mi-au mai ramas pana la sfarsitul lui 2008 voi incerca sa le fructific cat mai mult, ca poate voi avea si eu norocul lui Aris si voi ramane. daca nu se va intampla acest lucru voi face cele 3 luni de tratament si pe urma vom vedea ce-o sa mai fie.
cam atat despre mine. Va multumesc fetelor pentru gandurile voastre bune si astept ca cineva sa sparga gheata asta care nu prea se lasa sparta si sa vina cu o veste buna.
lali
rocsy2007 spune:
lali imi pare rau ca ti-a gasit endo. dar poate ai noroc. si mie mi-a gasit la laparo f putin endometrioza dar tutu a zis ca e ca si cum nu mi-ar fi gasit si ca nu e nevoie de tratament pentru ca a gasit foarte greu. cred ca erau f f f mici leziunile, aproape nesemnificative. intradevar eu in ian fac un an de la laparo. totusi nu cred ca endo e devina pentru ca tutu ar fi zis sa fac tratament daca era nevoie. poate ai noroc si poate e doar putin si nu va mai fi nevoie de diphe.

magdita spune:
Lali
, imi pare rau iubita ca ti-a gasit endo. Sper sa fi fost putina si sa nu te impiedice sa iti implinesti visul de a deveni mamica. Parerea mea : fa dipherelinul. Eu regret acum ca nu l-am facut la timp.
Rocsy
, ma bucur de vestile bune despre Alina27
. Fug sa ii pun caruciorul bleu pe prima pagina.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
lalitica2000 spune:
sa stiti ca nu sunt asa amarat din cauza endometriozei. Am primit vestea ca atare, eu merg inainte, am sa fac diphe, dar am sa-l incep peste 2 luni si dupa ce voi termina cu diphe am sa incerc probabil vreo 6 luni iar daca nici dupa acele 6 luni nu se va intampla nimic, voi trece la artileria grea: inseminari sau/si FIV.
am si eu o intrebare. daca m-am operat marti, eu cand ma duc sa-mi scoata firele, martea urmatoare sau luni?
georgia_c spune:
lali
... uite io am facut ieri a doua injectie cu diphe .. so , ai sa ai pe cine intreba in caz ca nu se prinde bb in cele 2 luni
.. cat despre endo ...rar sa nu gaseasca nenea t ceva acolo ... sunt cateva fete fericite castigatoare , dar in rest toate suntem posesoare de punctulite mai mari sau mai mici .....sa dea DD sa-i calci arisicai pe urme
io m-am operat tot marti , si am mers la fire tot marti ... asa imi amintesc
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lalitica2000 spune:
acu ca am lamurit asta (merci fete de info), apar urmatoarele intrebari: Unde ma duc sa-mi scoata firele, jos la colcoscopie si foaia de externare o iau de la Ioana inainte de a ma duce la Tutu la scos de fire?
magdita spune:
Lali
, firele la etajul 2, il cauti pe dr.T, iar foaia de externare tot la fire ti-o da, probabil Ioana, care va fi cu el.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
Litzicule...
imi pare rau de diagnostic, e bine ca vrei sa faci dipherelinul, dar imediat ce iti vine la primul cm dute si fa-ti macar monitorizari, io nu am batut fierul cat a fost cald si acum imi pare nespus de rau....timpul trece si endo nu asteapata.Tin pumnii sa nu mai ai nevoie de nimic sa vina
astea doua luni
poopi la toate fetele
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">