America (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

iti trebuie sa ai scaun daca mergi cu masina mai ales daca tranzitezi alte tzari... unguri , te vor amenda daca nu ai ...

Citat:
citat din mesajul lui mamamariana

Buna dimineata! Ati fost in ultima vreme in Ro cu copii? Fetita mea are 5 ani... ma intereseaza daca ati avut scaunel de masina? daca trebuie? Probabil ca teoretic/legal trebuie... dar te opreste politia si-ti pune amenda daca n-ai?
Numai bine, Mamamariana

http://community.webshots.com/user/mamamariana4

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Nu te amendeaza nimeni stai linistita!

Daca totusi il procuri nu l lasa n masina peste noapte pe strada, s ar putea sa ramai fara el si cu masina sparta...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Ramona...eu am taiat activitatile la 2 anul asta...mi se pare suficient pentru ca altfel nu pot aprofunda nimic si nici nu au atita timp liber. Au doar pian o ora fiecare pe saptamina (lunea) si fencing simbata (3 ore)...in rest, scoala si homework...trebuie sa aiba si timp de pierdut...altfel, nu-i copilarie.

Vara bagam inotul...si atit.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Noi am cautat cu disperare o activitae care sa i se potriveasca. L-am inscris la cite in luna si in stele, nu i-a placut nimic. Acum s-a trezit ca-i place si la tenis si la fencing. Si sint incurcata rau.
Ii place si pictura. Inotul o sa-l pun mai rar, nici nu e prea entuziasmat.
Dar zau ca as vrea sa alegem intre fencing si tenis.
Copiii tai nu au inceput sa faca sport la scoala? Aici am vazut ca scolile private au program de sport foarte serios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Corina unguri sunt foarte stricti cu regulile ce privesc copii... inafara de ro.. toat atarile europene te incalta rau de nu ai scaun la copil. La vama la unguri Julian isi cauta un joc in rucsac si nu ne-a lasat sa plecam de pe loc, pana nu am legat copilul in centurile scaunului.

Iar in ro daca te vede cu numar strain imediat te intreaba de scaun la copil... mi s-a intamplat in ro...

Am lasat scaunul in masina in fata la bloc 3 saptamani, zona rea de tot.. nu mi s-a intamplat nimic la masina, nu a fost sparta , nici zgariata macar.

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Nu te amendeaza nimeni stai linistita!

Daca totusi il procuri nu l lasa n masina peste noapte pe strada, s ar putea sa ramai fara el si cu masina sparta...

corina mama Ralucai

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ea merge in Suceava, ce are ea treaba cu ungurii? si vine din SUA nu vad ce nr strain sa aibe. Doar daca si trimite masina n RO.

Cu lasatul scaunului in masina eu una NU as risca.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Mirela, LA MULTI ANI! lui Robert, sa fie norocos si cuminte. Si tie succes cu petrecerea,inteleg ca ai nevoie la cata lume se anunta prezenta.

Ramona e super tare faza cu ciocolata. Vezi ce inseamna copii de azi...noi ziceam multam la mama si o bagam repede la "ghiozdan"...Eiii alte vremuri :)))

Sanzi frumoase pozicile,si ce familie fericita.

CamiM felicitari pentru examen.

mamamariana in traficul din Romania eu iti recomand INTENS sa cari si scaunul de masina dupa voi. Il poti pune la bagajul fetei.ORIUNDE ai nevoie de el, fie si in Suceava.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Fetelor, daca va plictisesc imi pare rau, stiu ca nu-i "funn" sa auzi lamentarile cuiva dar nu mai pot, imi vine sa ma insurubez in pamant si sa nu mai ies niciodata.
Sotul meu e total dezinteresat de pastratul amintirilor pe orice fel de media(POZE, FILME,DVD...) Daca ar fi dupa el fiu-miu n-ar avea nici o poza, nici un film . Din lipsa de timp Copil mic...etc), sau poate... inconstienta, de-a lungul timpului am "scris" eu ceva CD-uri si DVD-uri cu filme si poze, dar numai o mica parte din tot ce s-a adunat. Filmele mi-am gasit timp sa le pun in ordine, dar pozele....
Si asa m-am trezit ca laptopul meu s-a umplut pana la refuz de amintiri. Al meu e toata ziua pe computerul lui (fiecare e cu al lui ca si aici aveam divergente de genul...ai stricat computerul, sau nu stiu ce i-ai facut...etc) si face tot felul de experimente si programele...nebunii din astea. Si l-am rugat frumos saptamana trecuta sa puna pe memoria externa ( are un free agent cu care mi se tot lauda) tot fisierul (15 gigs) DE POZE si sa le imparta si sa le puna pe DVD-uri in 3 exemplare.Toate erau datate, puse pe categorii, ani,..etc...de catre mine bineinteles. Mi se spune ca DA, misiune indeplinita.
Si normal imi eliberez compul de povara miilor de poze stranse. Azi dau sa caut o poza pe care vroiam sa o folosesc la scrisorica de Craciun... nu gasesc...caut in comp-ul lui...nu-i, nici pe free agent...sun. Raspunsul pai le-am pus pe PC-ul meu dar am formatat pc-ul...etc...N-am stiut ca tu le-ai delete din calculatorul tau.
PAI TU NU TREBUIA SA LE STERGI PANA NU TE-AI ASIGURAT...
Si s-au dus 7 luni din viata lui Adrian, poze de la nunta noastra, botez, vacanta de asta vara si an vara in Ro...cam 2 ani.

Noroc ca nu a fost acasa ca ar fi iesit un tambalauuuu... Acu pe seara vine acasa(daca mai are curaj ).
Am vorbit cu un prieten si mi-a zis sa nu imi fac probleme ca o sa le recupereze el ca A MAI FACUT ASTA SI NU O DATA. Nu mai sunt nici in recycle bin...
Si nu e prima data cand imi face din astea. Am mai pierdut 6 luni de poze si filme pentru ca atunci n-avem decat un pc si nu stiu ce i-a tot formatat si fredonat la melodie dar s-a rupt acul de la capul de citire de la HD. A gasit cu 2000$ pe cineva sa i-l faca. I-am zis sa iti ia extra job si n-are decat sa plateasca.
Ma doare capul, creierii... toti muschii si ...sufletul.

Si uite niste pozici de ieri

http://family.webshots.com/album/568140780WRuhFd

astea au scapat

Va pup fetelor si we placut...cea mai ramas din el

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am venit de la party-ul lui Robert...a iesit super!!!! Din nefericire...am uitat ap foto acasa...si astept sa puna Mirela poze

Adriana, si eu am patit exact la fel tot de 2 ori...si tot perioade de 6 luni!!!! Foooarte putine poze am recuperat (erau pe webshots)...cu filmuletele mi s-a intamplat sa inregistrez din greseala peste....
Si acum am mustrari de constiinta si le salvez de 2 ori...
BTW, tre sa le salvez iar!!!!!

Ramona, si noi cautam o activitate la care sa aiba talent si care sa ii placa...si cand se pare ca am gasit-o in sfarsit...vrea altceva!!!!

Mariana, depinde cat mergi cu masina...noi in Ro folosim taxi, tren, tramvaie (David e fan tramvai...daca aici nu vede decat in filme) si destul de putin masina (cu greu mai conduc cu schimbator)...asa ca nu iau car-seatul cu mine...La 5 ani e si destul de inalt si ii vine destul de bine centura de siguranta cu un prospopel sub fund (daca as pleca sa fac trasee in Ro cu el cu masina, atunci probabil ca mi-ar trebui scaunelul)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriuta, ar iesi mare scandal si pe aici de la intimplarea cu pozele. Noi sintem "passionate people".
L-am vazut pe bebe, pare tare cumintel si haios.

Sinzi, am vazut eu ca David are talent la sport, asa ca nu-i problema, ii gasiti ceva pina la urma.
Azi l-a avansat si pe Alexandru la grupa urmatoare la tenis, sper sa fie incurajat pe chestia asta. Cica a fost "king of the court", a primit titulatura asta ca n-a dat in plasa (sau asa ceva, are un stil de a povesti de inteleg numai pe jumatate).
M-am uitat peste foile lui de la scoala si mi-a sarit tandara la o faza. La geografie era o intrebare sa numeasca un oras din Chile. Copilul scrisese Santiago. Invatatoarea a taiat si a scris Arica. N-am cautat pe harta si o cred pe cuvint, dar cu Santiago ce-a a avut? I-a scazut si la nota, dar nu asta ar fi problema. Eu vreau sa stie copilul ca Santiago chiar e un oras din Chile. Nu m-as fi suparat asa tare, dar nu e prima data cind se intimpla chestii de genul asta.
Eu nu pot sa-i spun copilului ca invatatoarea-i proasta (a vazut el singur saracul, zilele trecute nu s-au inteles cum se scrie corect nu stiu ce cuvint la plural posesiv; invatatoarea a intrebat-o pe alta, care i-a dat dreptate lui Alexandru) ca nu vreau s-o subminez, dar nici nu pot lasa copilul sa invete gresit. Cum sa fac oare? Ca incepe sa fie un "pattern" cu invatatoarea asta.
Mi-am varsat si eu of-ul, recunosc ca Adriuta m-a-ntrecut de data asta. Sper sa recuperati pozele.

Mergi la inceput